Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Žurnālists: Neimārs vēlas parakstīt jaunu līgumu ar PSG

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Žurnālists: Neimārs vēlas parakstīt jaunu līgumu ar PSG
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas žurnālists Žiljēns Menārs savā "Twitter" profilā raksta, ka Brazīlijas izlases un Francijas čempiones PSG futbolists Neimārs vēlas palikt PSG un noslēgt jaunu līgumu, neskatoties uz to, ka ilgu laiku tiek runāts par to, ka brazīlietis vēlas pamest Francijas klubu.

Žurnālists Menārs, kurš darbojas Francijas futbola raidījumā "Telefoot", atklājis, ka Neimārs vēlas palikt Parīzes kluba sastāvā. Ilgu laiku tika runāts par to, ka 28 gadus vecais spēlētājs vēlas atgriezties Spānijas granda "Barcelona" rindās, kuru viņš par rekordlielu pārejas summu pameta 2017. gadā. Šobrīd Neimārs atzinis, ka Parīzē jūtas ļoti labi un vēlas pagarināt līgumu, kurš viņam beigsies 2022. gadā.

2019. gada vasarā Neimārs paziņoja, ka vēlas pamest PSG un labprāt atkal spēlētu "Barcelona". Tāpat viņš tolaik atzina, ka labprāt spēlētu Vācijas Bundeslīgas flagmanī Minhenes "Bayern", Krištianu Ronaldu pārstāvētajā Turīnas "Juventus", Barselonas niknākajā ienaidniekā Madrides "Real" vai Anglijas titulētajā klubā Mančestras "United".

Neimārs šobrīd nespēlē, jo Čempionu līgas spēlē pret "Basaksehir" guva augšstilba savainojumu, bet laukumā brazīlietis varētu atgriezties novembra beigās. PSG rindās Neimārs aizvadījis 91 spēli, kuru laikā guvis 72 vārtus un atdevis 45 piespēles.

     [+] [-]

, 2020-11-09 14:20, pirms 3 gadiem
PSG palaiž baumas, lai uzsistu cenu?

     [+] [-]

, 2020-11-09 18:05, pirms 3 gadiem
Gatis rakstīja: PSG palaiž baumas, lai uzsistu cenu?
Drīzāk domāju, ka Neimārs saprot, ka nekur citur tādu piķi kā PSG vairs nemaksās. Barcelona finansiālā situācija slikta, Real domāju ka netērēsies priekš viņa, bet gan Mbappe. Un ļoti iespējams, ka nākamajā sezonā PSG pievienosies CR7 (būsim reāli, kur viņam vēl iet pēc Juventus un kas būtu gatavi maksāt)

     [+] [-]

, 2020-11-09 20:15, pirms 3 gadiem
Protams ka jutas labi, uzvaret Francija var ar pusspeku, sanem labu algu, kapec kautkur skreit, kur varetu but problemas, var turpinat tuseties un ik pa laikam uzspelet, visi uz visu piever acis, ideala vieta prieks Neymara

     [+] [-]

, 2020-11-09 21:07, pirms 3 gadiem
Sapratis, ka nevienai citai komandai tāds lunis ar tik sūdīgu attieksmi nav vajadzīgs.