Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns: "Zaudējums - mana vaina. Esmu treneris, mans pienākums ir rast risinājumus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidāns: "Zaudējums - mana vaina. Esmu treneris, mans pienākums ir rast risinājumus"
Zinedins Zidāns. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Svētdienas vakarā zaudējumu Spānijas čempionāta izbraukuma spēlē piedzīvoja Madrides “Real”, kas ielaida trīs 11 metru soda sitienus un ar 1:4 piekāpās “Valencia”. Karaliskā kluba aizsardzība pēdējos mačos nav bijusi uzdevumu augstumos, bet Zinedins Zidāns, komandas galvenais treneris, atteicās meklēt attaisnojumus.

“Trīs pendeles un ieraidīt bumbu savos vārtos - tas ir par daudz. Tā ir mana vaina. Esmu treneris, mans pienākums ir atrast risinājumu. Nevaru attaisnot notikušo. Tā bija slikta diena, nav nekādu attaisnojumu. Aizsardzībā mums jāuzlabo sava spēle,” teica Zinedins Zidāns, kura vadītā komanda ieņem ceturto vietu, no līderes “Real Sociedad” atpaliekot četrus punktus.

“Nedomāju, ka “Valencia” taktiskajā ziņā izskatījās labāk par mums. Mēs sākām labi, taču viss mainījās pēc ielaistajiem vārtiem. Ir grūti to saprast, taču - visa atbildība gulstas uz maniem pleciem. Mums jāatrod risinājumi pēc ielaistajiem vārtiem,” pauda speciālists. Zidāna vadībā “Real” vēl nekad nebija ielaidusi četrus vārtus Spānijas līgas mačā. 2018. gada oktobrī ar 1:5 tika zaudēts “Barcelona”, un šī neveiksme maksāja Julenam Lopetegi darbu, pēcāk atgriežoties Zidānam.

Zidāns pēc zaudējuma atteicās kritizēt Isko, norādot, ka zaudējums tika piedzīvots kopā, nevis atsevišķi. Tāpat jāatzīmē, ka laukumā nevarēja doties Edens Azārs un Kazemiru, kuriem bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes. “Varam izcelt tūkstoš lietas, bet to nedarīsim - nemeklēsim attaisnojumus,” teica Zidāns.

“Valencia” futbolists Karloss Solers kļuva par pirmo “LaLiga” spēlētāju šajā gadsimtā, kurš iesitis pendeļu hat-trick. Pa vienai pendelei uz saviem vārtiem atveda katrs “Real” aizsargs, izņemot Rafaelu Varānu. Viņš gan neaizvadīja labāku spēli, ieraidot bumbu savos vārtos. Francūzis savos vārtos iesita otro reizi pēdējo piecu maču laikā (skaitīti visi turnīri).

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/11/09/foo...

     [+] [-]

, 2020-11-09 12:23, pirms 3 gadiem
Mieru tikai mieru

  +1 [+] [-]

, 2020-11-09 12:35, pirms 3 gadiem
Nez, Vektora kungs arī kādreiz ir uzņēmies atbildību par zaudētām spēlēm?

     [+] [-]

, 2020-11-09 12:47, pirms 3 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Nez, Vektora kungs arī kādreiz ir uzņēmies atbildību par zaudētām spēlēm?
Vektoram galvenais saskatīt pozitīvo vektoru...
ja ne LV izlases sakarā, tad pretinieku - pretinieki sen nebija uzvarējuši

     [+] [-]

, 2020-11-09 14:35, pirms 3 gadiem
Patika Zidāns kā spēlētājs. Arī šie vārdi vairo cieņu pret viņu. Dainim būtu ko pamācīties... ja vien Dainis nebūtu tik dižens un nekļūdīgs kā viņš ir.