Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" viesosies Denverā, sagaidāma Kerola atgriešanās sastāvā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Nets" viesosies Denverā, sagaidāma Kerola atgriešanās sastāvā
Demārs Kerols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubam Bruklinas "Nets" pēc 11 spēļu izlaišanas potītes savainojuma dēļ varēs palīdzēt uzbrucējs Demārs Kerols, kura atgriešanās ierindā gaidāma šonakt paredzētajā spēlē pret Denveras "Nuggets". Tās sākums pulksten 4:00.

"Situācija izskatās ļoti cerīga. Redzēsim, kā viņam klāsies treniņos, bet izskatās labi," par uzbrucēja atgriešanos sastāvā jau mačā pret Denveras "Nuggets" teica Bruklinas komandas galvenais treneris Kenijs Atkinsons. Pagājušajā sezonā Kerols laukumā devās 73 mačos, vidēji gūstot 13,5 punktus un izcīnot 6,6 atlēkušās bumbas. 32 gadus vecajam uzbrucējam tā bija pirmā sezona "Nets" rindās.

"Zinot, ka varēšu palīdzēt komandas biedriem laukumā – tas mani padara priecīgu, tas rada cerību, ka kā komanda varēsim progresēt vēl vairāk," pauda pats Kerols. "Esam uzņēmuši labu ritmu. Cerams, ka varēšu pievienoties un palīdzēšu to pacelt vēl augstāk." Ar piecām uzvarām un sešiem zaudējumiem "Nets" ieņem devīto vietu Austrumu konferencē.

"Bija smags posms. Ir smagi apzināties, ka es varētu palīdzēt puišiem laukumā nodrošināt uzvaru, bet tā vietā zaudējam ar punkta vai divu starpību. Taču viņi spēlējuši lieliski. Gribu atgriezties un palīdzēt uzlabot sniegumu vēl vairāk. Cerams, ka varēsim atgriezties ritmā, kuru uzķērām pagājušās sezonas beigās," teica Kerols.

Detroitas "Pistons" tika zaudēts ar -3, Indianas "Pacers" ar -20, Ņūorleānas "Pelicans" ar -2, Goldensteitas "Warriors" ar -6, Ņujorkas "Knicks" ar -19 un Hjūstonas "Rockets" ar -8.

Kerols pagājušajā sezonā bija "Nets" līderis laukumā pavadīto minūšu ziņā, tomēr Atkinsons norādīja, ka atgriešanās pēc savainojuma būs iemesls, kāpēc uzbrucējs sākumā netiks apgrūtināts ar ilgām minūtēm. Bruklina visos mačos izmantojusi vienu un to pašu starta piecinieku, un sagaidāms, ka trešā numura pozīcijā turpinās spēlēt Džo Heriss, bet ceturtā numura pozīcijā maču sāks Džareds Dadlijs.

Ja līderus Kerola atgriešanās ierindā varētu skart mazāk, vismaz dažos nākamajos mačos, tad Rodionam Kurucam pieejamās minūtes varētu kļūt vēl īsākas.

Šonakt pretī stāsies Denveras "Nuggets", kas ir otrā spēcīgākā komanda rietumos, atrodoties tikai aiz "Warriors" – deviņas uzvaras un divi zaudējumi. Savā laukumā bilance ir nevainojama – seši mači un seši panākumi. Tas "Nets" sola smagu cīņu.

Vidēji iemetot 18,5 punktus, "Nuggets" rezultatīvākā spēlētāja godu dala Džamals Marejs un Gerijs Heriss, tomēr par bīstamāko spēlētāju mājinieku sastāvā jāuzskata Nikola Jokičs – universālais centrs iemetis 15,8 punktus, izcīnījis 9,7 atlēkušās bumbas un atdevis 7,4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2018/11/09/nets-...

     [+] [-]

, 2018-11-09 18:34, pirms 5 gadiem
Interesanti vai Kurucs spēlēs vai nē. Denvera spēcīga.

  +3 [+] [-]

, 2018-11-09 19:27, pirms 5 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Interesanti vai Kurucs spēlēs vai nē. Denvera spēcīga.
Visdrīzāk nē.

Lai cik nesmuki būtu to teikt - bet tagad jāgaida kāda konkurenta trauma, vai kamēr komanda sāks digti buksēt un terenerim būs kaut kas jāmaina. Līdz tam - spēlēs tikai garbage time.

Trauma reāli sačakarēja visu iespēju..

Spēle pret Pacers kur dabuja trauma, būtu izteikti viņa labākā spēlē sezonas sākumā.

Pēc tāda snieguma, trenerim būtu ļoti grūti nakāmajās spēlē viņu nosēdināt pilnīgi malā, pat neskatoties uz to ka RHJ bija atpakaļ. Gan jau dabūtu savas 10-15 minūtes un ja totāli nenolažotu, gan jau paliktu rotācijā.

Bet trauma, RHJ ir atpakaļ. Komanda spēlē labi, nesēdinās jau veterānus malā lai otra rounda rokijam ļaut izspēlēties.

Tagad vēl Kerols atpakaļ.

Bet nu jāmonitorē. RHJ pēc atgriešanās izskatās slikti. Diezvai viņa un tā mazās minūtes vēl vairāk samazinās un ļaus Kurucam iziet viņa vietā.. Bet kas zin.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-09 21:43, pirms 5 gadiem
Vel iespēja Kurucam varētu būt spēlēs, kur rezultāts jau laicīgi ir izšķirts.

     [+] [-]

, 2018-11-10 08:17, pirms 5 gadiem
Denveru uzvarēja. Kaut gan bez Kuruca.