Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam -2, Bufalo rezultatīvā spēlē uzvar papildlaikā

Rolands Eliņš

Girgensonam -2, Bufalo rezultatīvā spēlē uzvar papildlaikā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Bufalo „Sabres” ar Zemgu Girgensonu sastāvā viesos pārspēja Monreālas „Canadiens” (6:5). Uzvaras vārtus papildlaikā guva Rasmus Ristolainens, bet Girgensons punktus neguva un palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Zemgus Girgensons šonakt laukumā pavadīja 13:10 minūtes, vairāk nekā ceturto daļu no tām spēlējot mazākumā (3:27). Otro reizi šosezon latviešu uzbrucējam bija negatīvs lietderības koeficients -2, bet pirmoreiz šosezon Zemgus tika sodīts ar divu minūšu noraidījumu. Pirmajās 15 spēlēs viņš ne reizi nebija noraidīts, lai gan ar 24 spēka paņēmieniem bija otrs labākais komandā. Šodienas mačā Girgensona rēķinā arī trīs metieni pa vārtiem.

Bufalo „Sabres” šī ir astotā uzvara 16 spēlēs un kopā nopelnīti 18 punkti, un Bufalo, tuvojoties sezonas pirmās ceturtdaļas robežai, joprojām atrodas izslēgšanas spēļu zonā, ieņemot sesto vietu Austrumu konferencē, turklāt tikai par diviem punktiem atpaliek no otrā vietā esošās Toronto „Maple Leafs”.

Šodienas mačā Bufalo rindās pa diviem vārtiem guva Vladimirs Sobotka un Džefs Skiners. Sobotka abus savus vārtus iemeta pirmajā periodā, kurš tika aizvadīts ļoti rezultatīvi un noslēdzās ar neizšķirtu 3:3. Spēles sākumā „Sabres” uz laiku palika divu vīru mazākumā, jo minūtes intervālā noraidījumus saņēma Skiners un Girgensons, bet lielais mazākums tika izturēts.

Skiners pēc tam otrajā periodā izvirzīja „Sabres” vadībā, uz ko Monreāla atbildēja ar Tomāša Tatara un Nikolā Delorjē precīzajiem metieniem, bet trešā perioda sākumā Skiners atjaunoja neizšķirtu 5:5, gūstot vārtus uzreiz pēc Džeka Aikela uzvarēta iemetiena pretinieku zonā. Aikels pamanījās sekundi pēc iemetiena apspēlēt pretinieku un piespēlēt uz tukšo vārtu stūri.

Uzvarētājs tika noskaidrots papildlaikā, kurā savus otros vārtus sezonā guva somu aizsargs Rasmuss Ristolainens. Viņš ātrajā uzbrukumā nevis centās aizbēgt no aizsarga, bet izdarīja spēcīgu metienu no patālas distances, taču tas bija precīzs, un „Sabres” uzvarēja ar 6:5.

Bufalo nākamā spēle paredzēta sestdienas vakarā (pēc Latvijas laika 20:00) pret „Canucks”.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: haralds_liepins_115453909448900
Slēpts komentārs: asusasus
Slēpts komentārs: leokleins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-09 09:31, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Pagaidām piepildās visnegatīvākais scenārijs, kāds vien var būt Sabres plova zonā, Girgensons ar mazu spēles laiku, maz punktiem, kā arī ar negatīvu lietderību čekera lomā Jautājums DR heiteriem, ar ko tad pelavu žņaugi būtu žņaudzīgāki par šiem te?
Ar to, ka Zemgus var atkopties Eiropā pēc šīs sezonas. Tagad viņš stabili nogruntējies ceturtajā maiņā! Nenāktu par sliktu 1-2 sezonas Eiropā(SHL, NLA). Tā jau ātri ar koka rokām paliks tupot ceturtajā maiņā bez apstājas. Vēl jau protams var cerēt uz maiņu un pamainīt komandu. Uz fermu diezvai viņu sūtīs, tas ir viņu jāatdod par velti vaiveros.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2018-11-09 09:47, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Ja runā par KHL perspektīvu, tad vēl joprojām šis ir CSKA prospekts?
manuprāt dinamka iemainīja no ciskas, kaut kur garāmejot dzirdēju vai lasīju.
p.s. ja nāks uz Eiropu, ceru pietiks prāta nenākt uz dinamku atkopties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-11-09 09:58, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: DR diezin vai finansiāli pavilktu Kaut gan... ja Svētjuris nežmogotos, tas būtu labs gājiens papildus auditorijas iesaistīšanā Par to atkopšanos runājot, viss atkarīgs no tā, kāda loma komandā tiks piešķirta, Zemgus ir universāls, var spēlēt abos galos un pildīt vairākas funkcijas
atceroties, kā pasmagi gāja Daugaviņam ar iespēlēšanos dinamkā, neieteiktu nākt, lai "fuņi" norietu. Daugaviņš labi atkopās Šveicē, tas ka pēc tās sezonas nemēģināja vēlreiz NHL ieķerties, bet aizgāja uz KHL , jau viņa darīšana.

  +3 [+] [-]

, 2018-11-09 10:00, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Redzi, piemēram, OZO savulaik nepietika prāta, taču tas nāca tikai par labu gan viņa pašam gan arī līdzjutējiem
Zemgum līdz Ozo kā līdz....!
Ozo karjeru NHL bija beidzis un sen nekāds prospekts nebija. Par nobriedušu spēlētāju spēlēšanu dinamkā man nav nekas pret , kā Dārziņš, Sotnieks, Rēdlihs...

  +3 [+] [-]

, 2018-11-09 12:19, pirms 5 gadiem
Šosezon Sabres iet daudz labāk nekā iepriekšējās sezonas.