Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" izcīna jau piekto uzvaru pēc kārtas

Krišs Upenieks

"Rangers" izcīna jau piekto uzvaru pēc kārtas
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā aizvadītajā naktī izspēlēs trīs spēles, kurās uzvaras izcīnījušas Toronto ''Maple Leafs'', Ņujorkas ''Rangers'' un Tampabejas ''Lightning''.

Ņujorkas ''Rangers'' visai vāji iesāka sezonu, kā rezultātā atkrita tālu no izslēgšanas spēļu zonas, bet šonakt izcīnīta piektā uzvara pēc kārtas, un komanda ar 18 punktiem pēc ilgāka pārtraukuma atrodas starp astoņām labākajām komandām Rietumu konferencē.

Savā laukumā pret Bostonas ''Bruins'' Ņujorka aizvadīja ļoti aktīvu pirmo trešdaļu, kas arī bija noteicošā visā spēlē. Perioda pirmajā daļā katra no komandām guva pa vārtiem, bet 15. minūtē 29 sekunžu laikā divus vārtus guva Džimijs Vesijs (3:1). Trešajā trešdaļā ''Bruins'' vienus vārtus atguva, bet astoņas sekundes pirms mača beigām Riks Nešs meta ripu tukšos vārtos, pieliekot punktu šai spēlei - 4:2.

Minesotas ''Wild'' viesos nomētāja (metieni pa vārtiem 37:19) Toronto ''Maple Leafs'', bet vāji izmantoja savas iespējas un tikai 15 no 18 metieniem atvairīja komandas vārtsargs Devans Dubniks, kā rezultātā Toronto uzvarēja ar 4:2, arī pēdējo ripu raidot jau tukšā pretinieku cietoksnī. Toronto ar 20 punktiem ir Austrumu konferences vicelīdere.

Tampabeja šonakt pret ''Sharks'' vārtus ielaida jau spēles 25. sekundē, bet atlikušajā spēles daļā guva piecus bezatbildes vārtus un izcīnīja graujošu uzvaru ar 5:1 Trīs no pieciem vārtiem ''Lightning'' labā guva komandas krievu hokejisti Ņikita Kučerovs un Vladislavs Namestņikovs, otrajam gūstot divus vārtus. ''Lightning'' ar 26 punktiem ir droša līdere Austrumos.

     [+] [-]

, 2017-11-09 12:38, pirms 6 gadiem
Kučerovs ar Stemkosu turpina štancēt punktus. Namestņikovs šiem arī ir vērtīgs palīgs. Šonakt varētu būt ļoti interesanta spēle starp LA Kings un Tampabeju, jo Kings arī ir starp savas konferences līderiem, pēc zaudētajiem punktiem esot pat 1.vietā.