Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: piektās uzvaras Ķekavai un Valmierai

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

LBL2: piektās uzvaras Ķekavai un Valmierai
34 punktus mačā pret Bauskas komandu guva "Ķekavas/Optibet" līderis Nauris Miezis.
Foto: BK "Ķekava" facebook.com profils

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas čempionātā pie uzvaras ceturtdien tika "Ķekava/Optibet' vienība, kas izbraukumā pārliecinoši ar 110:82 uzvarēja SC "Mēmele/Bauska"/BJSS komandu. Citās spēlēs uzvaras izcīnīja "Valmiera Glass VIA" un Rīgas Stradiņa universitātes komandas.

Pagājušās sezonas LBL 2. divīzijas bronzas medaļu ieguvēji Ķekavas basketbolisti sezonu sāka ar četriem panākumiem pēc kārtas, taču iepriekšējā mačā cieta pirmo neveiksmi sezonā, paklūpot mačā ar BA „Turība” (56:78). Izbraukuma spēlē pret SC „Mēmele/Bauska”/BJSS vienību „Ķekava/Optibet” mača sākumā ļāva pretiniekiem izvirzīties vadībā (8:2), taču jau pirmajā ceturtdaļā izpaudās viesu pārākums un spēles pirmo nogriezni ķekavieši noslēdza ar trīs punktu pārsvaru. Otrajā ceturtdaļā „Ķekavas/Optibet” pārsvars brīžiem sasniedza 10-12 punktus, bet lielajā pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 51:46 par labu viesiem.

Spēles trešajā ceturtdaļā „Ķekava/Optibet” basketbolisti vairs nelika šaubīties par mača uzvarētāju, pārsvaru palielinot līdz 82:64, bet visā spēlē svinēja pārliecinošu uzvaru ar 110:82. Rezultatīvākais spēlētājs „Ķekava/Optibet” rindās ar 34 punktiem bija Nauris Miezis, kuram arī deviņas izcīnītās atlēkušās bumbas. 25 punktus sakrāja Mārtiņš Šteinbergs, savukārt Agņa Čavara kontā ir 16 punkti un 14 izcīnītās bumbas zem groziem. Zaudētājiem 20 punktus guva Toms Vilks, savukārt 18 punktus un 12 atlēkušās bumbas Ivara Zemīša kontā.

„Ķekava/Optibet” vienībai šī bija piektā uzvara sešās aizvadītajās spēlēs.

Piekto uzvaru sešos aizvadītajos mačos izcīnīja arī „Valmiera Glass/VIA” komanda, kas viesos ar 110:60 sagrāva BS „Ogre”. Uzvarētājiem 22 punkti Jāņa Engera kontā, savukārt zaudētājiem ar 25 punktiem izcēlās Dāvids Atelbauers.
Citā mačā RSU basketbolisti viesos spēles pirmajā puslaikā ieguva 20 punktu pārsvaru pār „DSN Rīga” vienību, kas galarezultātā ļāva uzvarēt ar 70:60. Uzvarētājiem 21 punkts Rihardam Ginteram, savukārt zaudētājiem 13 punktus izcīnīja Niks Salenieks un Krišs Helmanis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

  +2 [+] [-]

, 2017-11-10 00:57, pirms 6 gadiem
Simboliski, ka Miezis spēlē komandā, kurai nosaukumā ir "Optibet".