Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums nespēj apturēt līderus - SKA 12. panākums pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karsums nespēj apturēt līderus - SKA 12. panākums pēc kārtas
Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš
Foto: ska.ru

Kontinentālajā hokeja līgā 12. uzvaru pēc kārtas izcīnīja Sanktpēterburgas SKA, kas, pateicoties diviem noslēdzošajā trešdaļā gūtajiem vārtiem, ar 3:2 viesos pieveica Maskavas "Dynamo".

Rezultātu devītajā minūtē atklāja Maskavas "Dynamo", ar metienu no zilās līnijas izceļoties aizsargam Jakovam Rilovam, kurš viesu vārtsargu Igoru Šestjorkinu pārspēja ar trāpījumu augšējā stūrī. Taču pēc minūtes un 33 sekundēm Sanktpēterburgas SKA panāca 1:1. Lai gan tika izmantota ātra pāreja uzbrukumā, ripu saņēma Maksims Čudinovs, kurš uzbrukumam pievienojās pēdējais. Viņš pietuvojās un izrēķinājās ar Aleksandru Lazušinu.

Laukuma saimnieki vadībā atgriezās 32. minūtē, kad Anseļs Gaļimovs pārtvēra piespēli un aizskrēja vienatnē pret vārtsargu, dueli realizējot ar metienu no neērtā satvēriena. Tomēr duelī izšķirošā bija noslēdzošā trešdaļa, kuru Sanktpēterburgas SKA uzvarēja ar divu vārtu pārsvaru, mačā ņemot virsroku ar 3:2. Izlīdzinājumu panāca Jevgeņijs Ketovs, bet uzvaru pēc pusotras minūtes vairākumā atnesa Antons Belovs, kurš saņēma piespēli no aizvārtes un trāpīja tālajā devītniekā.

Mārtiņš Karsums darbojās Maskavas "Dynamo" pirmajā uzbrucēju virknējumā, laukumā pavadot 14 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā viņš izcēlās ar četriem metieniem un trim spēka paņēmieniem, kā arī uzvarēja vienā no pieciem iemetieniem.

Sanktpēterburgas SKA izcīnīja 12. uzvaru pēc kārtas, un komanda ar 70 punktiem ieņem pirmo vietu Kontinentālajā hokeja līgā, tuvāko sekotāju Maskavas CSKA apsteidzot par septiņiem punktiem. Savukārt Maskavas "Dynamo" ir sestajā vietā Rietumu konferencē ar 44 punktiem.

Šī bija pirmā reize, kad Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš tikās ar Maskavas "Dynamo" – komandu, ar kuru kopā divas reizes pēc kārtas izcīnīja Gagarina kausu.

  +4 [+] [-]

, 2016-11-09 21:43, pirms 7 gadiem
Tos monstrus neviens nespēj apturēt, pat Karsums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-11-09 23:06, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: SKA viennozīmīgi ir kosmoss šajā līgā! Bet nu ja paskatās sastāvu tad tur viss acīmredzams.
Manuprāt arī NHL šāda komanda būtu virsotnē.
Sastāvs SKA komandai nokomplektēts vairāk kā labs.
Vienīgi lielāka daļa puikas, kā nespēja tajā nhl noturēties un atskrēja vēja spārniem atpakaļ uz naša Raša
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja