Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Skonto" pārliecinoši uzvar Rīgas "Daugavu" un izcīna Virslīgas sudrabu

Egīls Balodis
Egīls Balodis
8. novembra SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas noslēdzošās kārtas spēlē FC "Skonto", ar Vladislava Gutkovska 3 vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli Ņikitam Bērenfeldam, pārliecinoši pieveica Rīgas "Daugavu" ar 4:1. "Skonto" trešo sezonu pēc kārtas sezonu noslēdz vicečempionu godā, bet Vladislavs Gutkovskis šim titulam vēl var pievienot šis sezonas rezultatīvākā spēlētāja godu ar 28 gūtajiem vārtiem.
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-09 03:16, pirms 9 gadiem
Gutkovskis tik turpina sist iekšā. Bet nu jāsaka, ka RD aizsardzībai vajadzīgi kapitāli uzlabojumi, citādi uzbrukums ir +/- okei, bet aizsardziba ir Virslīgas outsaideru līmenī. Jā, otrajā golā Krūmiņš neveiksmīgi bumbu izlaida, bet, cik reizes viņam tik nenācās glābt un visi pārējie goli tīri uz aizsargu sirdsapziņas. Prieks, ka fani bija sagatavojušies uz pēdējo maču. Raudzīsim, kas ar Skonto notiks nākamgad, ar nagiem un zobiem, bet šī sezona ir izturēta.

     [+] [-]

, 2014-11-09 13:18, pirms 9 gadiem
90:05 - kur šosezon nozuda Valdis Bērziņš?
Noteikti daudzi atceras viņa episkus komentārus pirms gada: "Skonto" sezonu noslēdz ar zaudējumu "Jelgavai" (no 00:08:04)