Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Prongers gatavs atgriezties; "Flyers" paraksta līgumu ar Koburnu

Jānis Celmiņš

Prongers gatavs atgriezties; "Flyers" paraksta līgumu ar Koburnu
Kriss Prongers
Foto: AFP/Scanpix

Filadelfijas „Flyers” aizsargs Kriss Prongers, kurš Nacionālās Hokeja līgas (NHL) mačā pret Toronto „Maple Leafs” (oktobra beigās) guva nepatīkamu acs savainojumu šorīt slidojis kopā ar komandu un esot gatavs atgriezties laukumā jau mačā pret Tampabejas „Lightning” – šonakt.

24. oktobra mačā pret „Maple Leafs” komandu „Flyers” kapteinim sejā trāpīja sāncenšu uzbrucēja Mihaila Grabovska nūja. Pieredzējušais aizsargs acumirklī pameta laukumu un tovakar uz ledus neatgriezās. Pēc plašākiem ārstu izmeklējumiem kļuvia zināms, ka viņš komandai nepalīdzēs līdz divām nedēļām.

Šobrīd hokejists jau aizvadījis vairākus treniņus kopā ar komandu un Ziemeļamerikas hokeja apskatnieki vēsta, ka jau šonakt mačā pret Tampabejas „Lightning” komandu Lidotāju kapteinis būs atpakaļ uz ledus.

Tikmēr „Flyers” kluba vadība parakstījusi jaunu līgumu ar vienu no stabilākajiem komandas aizsargiem Breidonu Koburnu. Šosezon 26 gadus vecais hokejists piedalījies 14 „Flyers” spēlēs, gūstot trīs rezultativitātes punktus (0+3).

Izmantotie resursi:
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-11-09 20:40, pirms 12 gadiem
cik var nojaust, tad ar Osi viņi īpaši nerēķinās, kā ar Flyers komandas sastāvdaļu .. klau, viņam šis ir pēdējais līguma gads ?

 +11 [+] [-]

, 2011-11-09 20:42, pirms 12 gadiem
Bārtulim pirms sezonas izskatījās viscerīgāk, bet re kā sanācis...

  -2 [+] [-]

, 2011-11-09 20:51, pirms 12 gadiem
kemrausis rakstīja: Bārtulim pirms sezonas izskatījās viscerīgāk, bet re kā sanācis...
Būsim reāli- neko īpašu jau Osis nerāda. Lai spēlētu NHL tomēr jābūt īpaši labam hokejistam. Viņam vienkārši paveicās, ka kārtis sakrita tā, ka izdevās dabūt to 3 gadu vienpusējo līgumu

  +2 [+] [-]

, 2011-11-09 20:53, pirms 12 gadiem
Lai veicās Prongeram!

  -4 [+] [-]

, 2011-11-09 21:01, pirms 12 gadiem
beiziiters rakstīja: Būsim reāli- neko īpašu jau Osis nerāda. Lai spēlētu NHL tomēr jābūt īpaši labam hokejistam. Viņam vienkārši paveicās, ka kārtis sakrita tā, ka izdevās dabūt to 3 gadu vienpusējo līgumu
Tieši tā, reāli viņš ir AHL aizsargs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja