Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" trešajā vakarā pēc kārtas pieveic "Sakhalinskiye Akuly"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

HK "Rīga" trešajā vakarā pēc kārtas pieveic "Sakhalinskiye Akuly"
Foto: Kaspars Volonts, HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā Valērija Kuļibabas trenētais HK "Rīga" trešajā vakarā pēc kārtas "Arēnā Rīga" pārspēja Južnosahaļinskas "Sakhalinskiye Akuly" - 2:0. Rīt šīs komandas spēkosies atkal.

Kā jau ziņots, 6. oktobra spēle nenotika, jo pretinieku klubā tika konstatēti desmit Covid-19 slimnieki, pēcāk Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) tomēr deva zaļo gaismu. Tādējādi sanāca, ka Rīgas un Sahalīnas komandām jāspēlē četras dienas pēc kārtas, turklāt ceturtais mačs sestdien sāksies jau plkst. 13.00.

Šodienas pirmajā periodā iniciatīva neplānoti bija pretinieku rokās, ņemot vērā divus noraidījumus, kuru dēļ 1:25 minūtes sahalīnieši centās realizēt lielo vairākumu. Nākamajā periodā vairāk uzbruka mūsējie. Mača vidū, spēlējot četri pret četri, Miks Tumanovs efektīgi apspēlēja pretinieku un izpildīja piespēli Rūdolfam Polcam, kurš trāpīja vārtu tuvajā stūri - 1:0. Trešā perioda sākumā Kaspars Ziemiņš izmantoja pretinieku vārtsarga izslidošanu uz priekšu un netraucēti iemeta. Tādējādi tika izcīnīta uzvara ar 2:0.

Atgādinām, ka aizvakar mūsējie uzvarēja ar 3:1, bet vakar bija 8:3. Rīgas vienība tagad pakāpās uz ceturto vietu Rietumu konferencē, savukārt Sahalīnas klubs ir pēdējais visā līgā.

Rīga - Sakhalinskiye Akuly 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Vārti: 32:20 Polcs (Tumanovs) 1:0, 45:24 Ziemiņš (Beņislavskis, Siņegubovs) 2:0.
Soda minūtes: 12-6
Metieni: 26-30
Vārtsargi: Ēriks Vītols - Kirils Kuzmenko

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru

  -3 [+] [-]

, 2020-10-09 20:45, pirms 3 gadiem
Pie dir sas tas utaino čem pis.

     [+] [-]

, 2020-10-10 02:11, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Pie dir sas tas utaino čem pis.
Tev dzīves galīgi skatos nav, ka tik komentēt visur hui*u