Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Benzemā: "Ronaldo jau kopš bērnības ir mans elks"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Benzemā: "Ronaldo jau kopš bērnības ir mans elks"
Karims Benzemā. Foto: Reuters/Scanpix

Madrides "Real" uzbrucējs Karims Benzemā intervijā Spānijas sporta portālam "Marca" atklājis, ka Brazīlijas futbola leģenda Ronaldo viņam ir bijis kā paraugs futbola laukumā. Francūzis jau kopš bērnības sekojis Ronaldo gaitām, kā arī vienmēr centies atdarīt brazīlieša kustības laukumā.

"Viņš jau no agras bērnības ir bijis mans elks, "Benzemā teica. "Es sāku skatīties futbolu tikai viņa dēļ. Es vēroju viņa kustības laukumā un centos tās atdarināt. Tajā laikā viņam nebija līdzīgo. Daudziem spēlētājiem bija viņa ātrums, bet nevienam nebija tāda bumbas kontrole, kā viņam."

Francūzis turpināja slavēt Ronaldo: "Cilvēki domā, ka viņš tikai guva vārtus, bet patiesībā viņš darīja visu. Uzbrucējiem ir jāprot ne tikai gūt vārtus, un viņš bija izcils piemērs tam."

2009. gadā Benzemā no Lionas "Olympique" pievienojās Madrides "Real". Uzbrucējs atzina, ka karjeras sākums "Real" rindās nebija viegls: "Es biju laimīgs, ka pievienojos Madridei, bet nebiju mentāli tam gatavs. Komanda, cilvēki tai apkārt un spiediens – tas bija grūti."

Benzemā arī komentēja, kā mainījās viņa loma komandā, kad tajā ieradās Krištianu Ronaldu: "Viņš ieradās "Real", lai gūtu vārtus. Man nācās pielāgoties tam, jo arī es gribēju gūt vārtus."

Intervijas beigās Benzemā komentēja savu neiekļaušanu Francijas izlases sastāvā: "Visi futbolisti grib pārstāvēt savu valstsvienību. Man nav izskaidrojumu tam, kāpēc es neesmu izlasē. Kad Francija izcīnīja Pasaules kausu, es nebiju bēdīgs. Mana futbolista karjera šobrīd saistās tikai ar "Real"."

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/r...

Slēpts komentārs: edgarjans

  +4 [+] [-]

, 2020-10-09 11:13, pirms 4 gadiem
edgarjans rakstīja: No kādas bērnības? Abi gandrīz vienaudži, Ronaldo 3 gadi vecāks
Nejēga , kādi 3 gadi ?
Ronaldo dzimis 1976.gadā , Benzemā 1987.gadā ....

  +4 [+] [-]

, 2020-10-09 11:16, pirms 4 gadiem
edgarjans rakstīja: No kādas bērnības? Abi gandrīz vienaudži, Ronaldo 3 gadi vecāks
Runa ir par brazīļu Ronaldo.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-09 11:17, pirms 4 gadiem
Benzemā jau šosezon var labot Roberto Karlosa rekordu Real rindās kā visvairāk spēļu aizvadījušais leģionārs.

     [+] [-]

, 2020-10-09 14:17, pirms 4 gadiem
Nevajag visu uzmanību veltīt tikai Kristianu, arī pirms viņa bija labi špīleri un ar tādu pašu uzvārdu. https://en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo_(Brazilian_footballer)
Pasaules čempions, arī gada labākais futbolists, Zelta bumbas ieguvējs utt.
Zubasķiks, jo smaidiņš viņam bija kā oligofrēnai haizivij.