Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bļugeram -3, "Penguins" nespēj izmantot "Jets" problēmas aizsardzībā un zaudē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bļugeram -3, "Penguins" nespēj izmantot "Jets" problēmas aizsardzībā un zaudē
Teodors Bļugers aizsardzībā. Foto: Charles LeClaire/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" trešajā uzbrucēju virknējumā šonakt debitēja Teodors Bļugers, gan hokejistam, gan visai komandai parādot ne to labāko sniegumu un ar 1:4 atzīstot aizsardzības ziņā lielus sarežģījumus piedzīvojošās Vinipegas "Jets" pārākumu.

Bļugers šoreiz uz ledus kopumā tika 16:50 minūtes (no tām vairākumā uzspēlēts trīs sekundes), izdarot divus metienus pa vārtiem, veicot trīs spēka paņēmienus, uzvarot 73% iemetienu, kā arī nopelnot +/- koeficientu -3. Latvietis šonakt teju tika pie rezultatīvas piespēles, tomēr pēc Bļugera piespēles Zeka Estona Rīsa raidītā ripa atdūrās pret viesu vārtu stabiņu.

Jāmin, ka šīs nakts "Jets" komandas sešu aizsargu kopējā līdzšinējā pieredze NHL bija mērāma nieka 350 spēlēs, kas solīja daudz iespēju, kurās izvērsties meistarīgajiem "Penguins" uzbrucējiem. Spēles sākums pastiprināja viesu bažas, jau 32. sekundē pēc Džeika Gencela piespēles Sidnijam Krosbijam no vārtu priekšas ar zibenīgu metienu pārspējot Konoru Helebaku un panākot 1:0 "Penguins" labā. Tomēr atlikušajās vairāk nekā 59 minūtēs Helebaks atvairīja visus nākamos 37 mājinieku metienus, aizvadot savu šīs sezonas labāko maču.

Laukuma pretējā pusē "Jets" savu atbildes triecienu deva visnotaļ ātri, Villem Heinolam un Nikolajam Ēlersam līdz desmitās minūtes izskaņai nokārtojot viesiem vadību ar 2:1. 18 gadus vecajam somu aizsargam Heinolam šis bija pirmais vārtu guvums viņa NHL karjerā. Savukārt dānis Ēlerss savus pirmos vārtus šosezon guva pēc "Penguins" paviršības viduszonā.

Otrajā periodā "Jets" labā izcēlās divi amerikāņu aizsargi - Takers Pūlmans un Nīls Pionks, komandas aizsardzības līniju no šķietama defekta pārvēršot efektā. Lai gan "Penguins" piederēja liels pārsvars (38:22) izdarītajos metienos, tomēr Helebaks mājiniekiem kļuva par neuzlaužamu šķērsli. Tāpat jāatzīmē tas, ka pa trīs rezultatīvām piespēlēm "Jets" rindās nopelnīja Marks Šaiflī un Patriks Laine.

"Jets" šis līdzšinējā četru spēļu izbraukuma sērijā bija otrais panākums, nākamajā cīņā 11. oktobrī Kanādas klubam uzņemot sezonu ar divām sakāvēm iesākušo Minesotas "Wild". Savukārt vienu uzvaru trīs spēlēs izcīnījusī "Penguins" 11. oktobrī spēlēs ar Anaheimas "Ducks", kas izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas.

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/gamecenter/wpg-...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-10-09 07:41, pirms 5 gadiem
Vegasa pret Bruins spēle kā play off būtu jau sācies.

  -4 [+] [-]

, 2019-10-09 09:37, pirms 5 gadiem
Hahaha NHL pajoliņi var raudāt par 10 šķiras hokejistu kurš drīv vien varēs asināt slidar Rīgas Dināmo spēlētajiem 🤣🤣🤣😋😋

     [+] [-]

, 2019-10-09 09:39, pirms 5 gadiem
Jā, labi, ka šoreiz atsevišķs raksts NHL un KP pārbaudes spēlei, kurā Zingis pat nespēlē..

  +2 [+] [-]

, 2019-10-09 09:48, pirms 5 gadiem
Edyy5 rakstīja: Hahaha NHL pajoliņi var raudāt par 10 šķiras hokejistu kurš drīv vien varēs asināt slidar Rīgas Dināmo spēlētajiem 🤣🤣🤣😋😋
Tava izlietne laikam bij no čuguna.

     [+] [-]

, 2019-10-09 11:42, pirms 5 gadiem
Jets problemas aizsardziba ir nieks salidzinajuma ar Pens problemam uzbrukuma. Rasts,Malkins, Bjuksteds,Hormkvists traumeti, un ari Krosbijs spele ar traumu. Reali Pens spele tikai ar 3 un 4 mainu. PS Simonam izskatas ir galvas trauma,ta pat ka trenerim,ja var vinu ielikt 1 maina!!!

     [+] [-]

, 2019-10-09 15:41, pirms 5 gadiem
Ja .pens it daudz satraumeeti. Var mieriigi likt uz zagiem paaris