Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins atzīts par NHL jaunās sezonas ievada pirmo zvaigzni

Rolands Eliņš

Ovečkins atzīts par NHL jaunās sezonas ievada pirmo zvaigzni
Aleksandrs Ovečkins
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Par NHL jaunās sezonas pirmo zvaigzni līgas vadība atzinusi krievu uzbrucēju Aleksandru Ovečkinu no „Capitals”. Otrās zvaigznes gods Lasvegasas „Golden Knights” vārtsargam Markam Andrē Flerī, tāpat ievērību izpelnījies Filadelfijas uzbrucējs Veins Simondss.

Aleksandrs Ovečkins aizvadītajā nedēļā paveica to, ko nebija paveicis neviens NHL hokejists pēdējos simts gados – viņš izcēlās ar „hat-trick” divās sezonas pirmajās spēlēs. Ovečkins vispirms iemeta trīs vārtus Otavas „Senators”, pēc tam arī realizējot pēcspēles bullīti (5:4). Savukārt pēc tam krievu uzbrucējs bija precīzs veselas četras reizes spēlē pret „Canadiens” (6:1).

Ovečkins ar septiņiem gūtiem vārtiem ir pārliecinošs līgas līderis gūtajos vārtos (trim spēlētājiem ir pa četriem vārtiem), kā arī viņš ir šobrīd rezultatīvākais spēlētājs līgā. Septiņi punkti gan ir arī viņa partnerim Jevgeņijam Kuzņecovam, taču visi gūti ar rezultatīvu piespēļu palīdzību.

Nedēļas otrās zvaigznes tituls piešķirts jaunā NHL kluba „Golden Knights” vārtsargam Markam Andrē Flerī, kurš palīdzēja komandai uzvarēt abās spēlēs, ielaižot tikai divus vārtus. Flerī atvairīja 72 no 74 metieniem, kas viņam deva 97.3% atvairīto metienu procentu.

Savukārt par nedēļas trešo labāko spēlētāju nosaukts Veins Simondss, Filadelfijas „Flyers” uzbrucējs. Arī viņš izcēlās ar „hat-trick” sezonas atklāšanas spēlē, palīdzot ar 5:3 pieveikt „Sharks”. Tam sekoja Filadelfijas sausais zaudējums „Kings” ar 0:2, bet nedēļas trešajā spēlē Simondss guva uzvaras vārtus papildlaikā, nokārtojot panākumu pret „Ducks” ar 3:2. 29 gadus vecais uzbrucējs šajā nedēļā arī pārsniedza NHL karjerā gūto 400 punktu robežu un šobrīd var lepoties ar 402 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/alex-ovech...

 +13 [+] [-]

, 2017-10-09 20:47, pirms 6 gadiem
Krievs vai nav krievs, hokejists viņš labs

 +11 [+] [-]

, 2017-10-09 21:06, pirms 6 gadiem
Novelu vinam izcinit to Stenliju,ir pelnijis! Uzticigs lidz galam!

  +2 [+] [-]

, 2017-10-09 21:40, pirms 6 gadiem
Tur bez variantiem, garam nav aizmetis praktiski neka pagaidam, divas vina uzvaras komandai. Fleri Ari ok, bet par treso Zvaigzni, tur daudziem vareja dot...

Ceru, ka lielie rezultati turpinasies un komandas speles rezultativi.
Slēpts komentārs: Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans

  +4 [+] [-]

, 2017-10-09 21:53, pirms 6 gadiem
Kuzņecovs jau arī bomba, 0+7 divās spēlēs. Dadonovs labi iesācis. Krievi nikni.
Bet vislielākais prieks par Lasvegasu.

  +4 [+] [-]

, 2017-10-09 22:45, pirms 6 gadiem
Nu trešās zvaigznes tituls varēja būt daudziem , piemēram , Nīlam , Mika Zibanejad , Kuzņecovam un vēl daudzus var nosaukt , bet Ovečkins noteikti visiespaidīgāk iesācis sezonu .

  +2 [+] [-]

, 2017-10-10 01:38, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Lai jau izplosās, kamēr citi nav vēl ieskrējušies. Izšaus pulveri, sezonā savāks 60 - 65 punktus. Stenlijā izkritīs otrajā kārtā.
Nu īstens pastalnieks....ja nav ko teikt, tad vismaz noliec kluci,lai smird

     [+] [-]

, 2017-10-10 18:27, pirms 6 gadiem
erudīts007 rakstīja: Nu īstens pastalnieks....ja nav ko teikt, tad vismaz noliec kluci,lai smird
Vārds vietā! Es jau sen tos mudakus ignore.