Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" šoreiz iemet, bet atkal zaudē "Almaz"

Andrejs Siliņš

"Rīga" šoreiz iemet, bet atkal zaudē "Almaz"
Foto: Kaspars Volonts, HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē svētdien "Rīgas" komanda piedzīvoja 12. zaudējumu sezonā, ar rezultātu 1:2 piekāpjoties "Almaz" vienībai.

"Rīga" turpina mājas spēļu sēriju - šī bija sestā no kopumā astoņām mājas spēlēm pēc kārtas. Lai gan tieši šajā sērijā izdevās izcīnīt pirmās un pagaidām vienīgās divas uzvaras sezonā, ne vakar, ne šodien veiksmes sēriju turpināt nesanāca. Abām komandām pirmo reizi tiekoties jau vakar, viesi izrādījās pārāki ar 2:0.

Šodien 14. minūtē "Almaz" realizēja vairākumu, pārņemot vadību mačā. Otrās trešdaļas septītajā minūtē viesi dubultoja savu pārsvaru, bet pēdējās trešdaļas septītajā minūtē pēc Roberta Baranovska precīzā metiena rezultāta starpība atkal tika samazināta līdz minimumam. It kā intriga atjaunota, tomēr ne uz ko vairāk šodien jaunie rīdzinieki nebija spēcīgi, un spēle noslēdzās ar zaudējumu - 1:2.

Šis bija "Rīgas" 12 zaudējums 14 aizvadītajās spēlēs šajā sezonā, un komanda ar septiņiem punktiem ieņem priekšpēdējo 14. pozīciju Rietumu konferences turnīra tabulā.

Nākamā komanda, kas viesosies Rīgā, būs Jaroslavļas "Loko", un spēles notiks 12. un 13. oktobrī. Pēc tam sekos četru izbraukuma spēļu sērija.

MHL regulārā sezona 2016/2017

Rīga - Almaz 1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Vārti: 13:06 Kaļugins (Lošenko, Skobeļevs, vair.) 0:1, 26:11 Orlovs 0:2, 46:18 Baranovskis (Razgals, Galoha) 1:2.
Soda minūtes: 6:6
Metieni: 18:17
Vārtsargi: Grigals - Artamkins

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja