Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

K.Bērziņš konsultē jaunās basketbolistes

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

K.Bērziņš konsultē jaunās basketbolistes
Kaspars Bērziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Aizvadītajā nedēļā Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta zālē viesojās Latvijas izlases basketbolists Kaspars Bērziņš, kurš pēc „S! Girls” trenera Klāva Bedrīša uzaicinājuma bija ieradies dalīties savā pieredzē un palīdzēt ar kādu padomu, informē pasākuma organizatori.

Atskaitot mērķauditoriju – jaunās Siguldas basketbolistes – Kasparu Bērziņu paklausīties bija atnākuši arī interesenti no malas, lielākoties – jaunie basketbolisti, kam rokās jau tika ņurcītas klades un burtnīcas autogrāfiem.

Bērziņš stāstīja par saviem pirmajiem soļiem basketbolā, kas bija ļoti agrā vecumā – četros gados. Pieredzējušais basketbolists arī deva padomus, kā tikt galā ar zaudējumu rūgtumu. Tāpat Latvijas izlases basketbolists tikšanās laikā vairākkārt uzsvēra, ka vienmēr ir jāklausa treneris - tas ir arī pirmais cilvēks, pie kura jāvēršas pēc padoma, kad prātu sāk pārņemt domas par basketbola mešanu pie malas. Kā norādīja basketbolists, tādi brīži mēdz piemeklēt gandrīz jebkuru un arī viņš nav bijis izņēmums. „Tādi brīži ir bijuši arī man, taču es esmu tos pārvarējis. Šādi grūtie brīži ir jāpārvar,” savā uzrunā teica basketbolists.

Basketbolists savam senajam draugam un agrākajam komandas biedram Klāvam Bedrītim pasniedza ar autogrāfu papildinātu balto Latvijas izlases kreklu, ar kuru Bērziņš spēlēja Latvijas izlases sastāvā nesenajā Eiropas čempionātā. Tāpat basketbolists pauda nožēlu, ka savainojuma dēļ nevarēja trenerim asistēt meiteņu treniņā, taču solījās ierasties citreiz un savu „parādu” dzēst.

Kā atklāja Klāvs Bedrītis, līdzīgas tikšanās ar Latvijas basketbola – gan vīriešu, gan sieviešu – zvaigznēm ir plānotas arī turpmākajā treniņu procesa gaitā. Siguldas jaunajām basketbolistēm, kas trenēties sākušas netipiski vēlu (12-14 gadu vecumā) šī ir debijas sezona basketbolā.

Bērziņa vizītes iniciators un organizators Klāvs Bedrītis pieredzes apmaiņu starp nu jau itin pieredzējušo basketbolistu un pavisam jaunajām basketbolistēm raksturoja šekojoši: „ Šādas tikšanās noteikti ir vajadzīgas, lai jauniešiem dotu vajadzīgo motivāciju grūtajam darbam treniņos un spēlēs. Tikai mācoties no pieredzējušiem spēlētājiem jaunieši spēs progresēt un rast sevī spēku nepadoties, zinot, ka arī lielās basketbola zvaigznes ir gājušas cauri ērkšķiem, kritušas un atkal cēlušās, lai aizsniegtos pēc jaunām virsotnēm.”

Kā jau ziņots, Bērziņš šobrīd ārstē savainojumu un cīnās tiesā par atbrīvošanos no saistībām ar "VEF Rīga" klubu.

Izmantotie resursi:
"KB BBALL", sigulda.lv

  -3 [+] [-]

, 2013-10-09 18:04, pirms 11 gadiem
cerams, ka neesmu vienigais, kuram virsraksts izraisa nedaudz sminu un liek aizdomaties

bet kkaa liekas, ka daudz vertigak vinam butu bijis piesaisitit kadu no LV sieviesu izlases, bet Berzins, lai brauc motivet pilsetas puisus.

  -3 [+] [-]

, 2013-10-09 18:06, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: cerams, ka neesmu vienigais, kuram virsraksts izraisa nedaudz sminu un liek aizdomaties

bet kkaa liekas, ka daudz vertigak vinam butu bijis piesaisitit kadu no LV sieviesu izlases, bet Berzins, lai brauc motivet pilsetas puisus.
Bilde jau arī nepalīdz...

  -4 [+] [-]

, 2013-10-09 18:13, pirms 11 gadiem
Jūs tak abi esat samaitāti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-09 18:52, pirms 11 gadiem
Un paspēj arī TV pafilmēties (LTV raidījums TE!), nesaistīti ar basketu (nu labi - tur ar VEF saistība - gan ne ar komandu, bet rūpnīcu)

LTV.LV / Video / Raksts - Te! 16. epizode

apmēram 56.minūtē Bērzs ēd

Starp citu, foršs raidījums

  -1 [+] [-]

, 2013-10-09 18:55, pirms 11 gadiem
Kaut kas dīvains ar to Bērziņu, bet autors iet Novika pēdās?

     [+] [-]

, 2013-10-09 22:53, pirms 11 gadiem
Šitas ir labs :"dalīties savā pieredzē un palīdzēt ar kādu padomu", informē pasākuma organizatori.

Iedomājoties stāstu par "fenderi" apģērbu veikalā padsmit gados un tālāko pieredzi "Purčika gadjušņika" spēļu automātos un kā kroni visam koprofāgijas varoņdarbu pirms "būt vai nebūt" ..