Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Tarasovs dodas laukumā uz maiņu, Somijas čempiones sastāvā aizvadot otro spēli

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tarasovs dodas laukumā uz maiņu, Somijas čempiones sastāvā aizvadot otro spēli
Igors Tarasovs. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Somijas "Veikkausiliiga" čempionāta 13. kārtas spēlē laukumā valsts čempionvienības Kuopio "KuPS" sastāvā devies Latvijas valstsvienības aizsargs Igors Tarasovs, palīdzot komandai savā laukumā ar 3:0 pārspēt turnīra pastarīti Rovaniemi "RoPS".

31 gadu vecais futbolists, kurš iepriekš aizvadīja divas spēles "KuPS" dublieru komandā "KuFu-98", savu iespēju sagaidīja 67. minūtē, nomainot kamerūniešu aizsargu Tai Mangā. Tobrīd rezultāts bija 2:0 Kuopio komandas labā. 85. minūtē Aniekpeno Udohs uzstādīja mača beigu rezultātu 3:0. Tarasovam šī bija otrā spēle "KuPS" sastāvā, kurā viņš laukumā devies uz maiņu.

"KuPS" vienībai šī bija trešā uzvara pēc kārtas, kas komandai ar iekrātiem 28 punktiem ļāvis pakāpties uz vicelīderes pozīciju. Par diviem punktiem vairāk ir titulētajai Helsinku "HJK". Nākamo spēli "KuPS" aizvadīs 14. septembrī viesos pret "Lahti".

Tarasovs uz Somiju pārcēlās augustā, pievienojoties komandai no Ungārijas čempionāta pastarītes Kapošvāras "Rákóczi".

  +1 [+] [-]

, 2020-09-09 22:50, pirms 4 gadiem
Kļūda šī ir viņa otrā spēle komandas sastāva

  +1 [+] [-]

, 2020-09-09 22:57, pirms 4 gadiem
no 29.augusta SC raksta:

Somijas meistarsacīkšu 12. kārtas mačā "KuPS" ar 3:1 savā laukumā pieveica TPS, izcīnot trešo panākumu pēc kārtas. Komanda ar 25 punktiem ieņem trešo vietu 12 komandu konkurencē, bet arī otrajā vietā esošajai Turku "Inter" ir tāds pats punktu skaits (līderei HJK ir par diviem punktiem vairāk). Igors Tarasovs uzvarētajā mačā iesaistījās uz maiņu, laukumā ejot 85. minūtē, kad visi vārti jau bija gūti.

     [+] [-]

, 2020-09-10 07:23, pirms 4 gadiem
austrumnieks rakstīja: Kļūda šī ir viņa otrā spēle komandas sastāva
Tiesa,arī soccerway rāda,ka Igoram šī otrā spēle KuPS sastāvā Somijas čempionātā,abas reizes ejot uz maiņu un summā aizvadot 28 minūtes.