Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš rezervē "Jokerit" panākumā ar 6:0 pret "Dinamo" nākamo pretinieku

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kalniņš rezervē "Jokerit" panākumā ar 6:0 pret "Dinamo" nākamo pretinieku
Jānis Kalniņš. Foto: jokerit.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunajā sezonā ar trešo mēģinājumu pie uzvaras tikusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak", kas, pateicoties soma Jori Lehteras diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, ar 5:3 uzveica Ufas "Salavat Yulaev".

Pirmajā periodā "Spartak" un "Salavat Yulaev" apmainījās ar diviem rezultatīviem metieniem, savukārt līdz mača vidum abas vienības vēl pa reizei izcēlās nevienādos sastāvos, ufiešiem rezultātu 3:3 panākot skaitliskajā mazākumā. Uzvaras vārtus maskaviešu labā 34. minūtē vairākumā guva Martins Bakošs, bet "Spartak" pārsvaru 46. minūtē dubultoja (5:3) jau minētais Lehtera.

Sezonu lieliski uzsākušajiem ufiešiem šis bija pirmais zaudējums aizvadītajās četrās spēlēs. Savukārt otro panākumu trīs mačos svinējusi Helsinku "Jokerit", kas savā laukumā ar 6:0 sagrāva Rīgas "Dinamo" nākamo pretinieci - Covid-19 pandēmijas novājināto Ņižņekamskas "Neftekhimik". Somijas kluba vārtos šovakar rezervē atstātā Jāņa Kalniņa vietā stājās zviedrs Anderšs Lindbaks, kurš atvairīja visus 23 pretinieku metienus. Pa diviem vārtiem "Jokerit" labā guva Miko Lehtonens un Džordans Šrēders. Spēli tiesāja soģis no Latvijas Andrejs Kudrjašovs.

Trešo uzvaru trīs spēlēs svinējusi Jaroslavļas "Lokomotiv", izbraukumā ar 3:2 pieveicot un trešo neveiksmi trīs cīņās sagādājot Maskavas "Dynamo" vienībai. Vēl 49. minūtē rezultāts uz tablo bija labvēlīgs "Dynamo", taču turpinājumā piecu minūšu laikā Rušans Rafikovs un Deniss Aleksejevs nodrošināja panākumu dzelzceļniekiem.

Līdzīgu bilanci kā "Lokomotiv" izdevies iekrāt arī Magņitogorskas "Metallurg", kas savā laukumā spēles sākumā negaidīti nonāca iedzinējos pret Habarovskas "Amur", taču pēcāk visu "salika pa plauktiņiem", izcīnot uzvaru ar 3:1. Zīmīgi, ka "Metallurg" izdarīja par 26 metieniem vairāk (43:17) nekā pretinieki.

Aizraujošā mačā Minskā vietējā "Dinamo" trešā perioda sākumā īsā laikā no sev vēlamā 3:2 nonāca iedzinējos ar 3:5 pret Kazaņas "Ak Bars", tādējādi piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas. Kazaņiešu uzvarā ar 5:4 rezultatīvākais ar vārtiem un divām piespēlēm bija Staņislavs Gaļijevs. Tatarstānas klubam šī bija trešā uzvara četrās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

  +1 [+] [-]

, 2020-09-09 22:50, pirms 4 gadiem
Varēja jau pieminēt to ka latviešu Optibet līgas tiesnesis izsaukts arī uz Somiju tiesāt KHL, Andrejs Kudrjašovs. Čalis laikam līgumu Rīgas spēlēs nopelnījis.

     [+] [-]

, 2020-09-10 08:55, pirms 4 gadiem
Maskavas Dinamo smagi klājas