Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" turpina dominēt mājās un kļūst par Austrumu līderi

"Torpedo" turpina dominēt mājās un kļūst par Austrumu līderi
"Torpedo" šosezon vada 42 gadus vecais Deivids Nemirovskis, kuram tā ir debija galvenā trenera amatā
Foto: www.hctorpedo.ru

Ceturtās uzvaras pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunajā sezonā izcīnījuši „Avtomobilist” un „Torpedo”, pārspējot, attiecīgi, „Admiral” un „Barys”.

Jekaterinburgas „Avtomobilist” sīvā cīņā pārspēja Vladivostokas „Admiral” ar 2:1. Līdz 53. minūtei komanda no Tālajiem Austrumiem bija vadībā, taču mājinieki pateicoties Naidželam Dousam un Anatolijam Goliševam izrāva uzvaru, svinot ceturto uzvaru četros mačos.

Pateicoties pirmo 11 minūšu laikā trīs gūtajiem vārtiem, Magņitogorskas „Metallurg” pārspēja Ķīnas „Kunlun”, kas vienīgo reizi pārspēja pretinieku vārtsargu mača vidū – 3:1. „Kunlun” cieta trešo zaudējumu četrās spēlēs, bet „Metallurg” tika pie otrā panākuma tikpat spēlēs.

Kārtējo asa sižeti spēli saviem skatītājiem uzdāvināja Ņižņijnovgorodas „Torpedo”. Otrā perioda sākumā Deivida Nemirovska vadītā komanda nonāca iedzinējos ar 0:3, gandrīz atspēlējās, taču 14 minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts nebija komandas labā – 3:5. Mājinieki nepadevās, un pēc Vladimira Galuzina un Endija Mile vārtiem „Torpedo” panāca neizšķirtu, bet papildlaikā izmantoja noraidījumu „Barys” sastāvā un Endrjū Keilofs svinēja uzvaru – 6:5. „Torpedo” svinēja ceturto panākumu četros mačos un kļuva par Austrumu konferences līderi. Jāatzīmē, ka starpsezonā komanda tikusi pie jaunā trenera - pēc pieciem gadiem Ņižņijnovgorodā no amata tika atbrīvots Pēteris Skudra, kura vietā stājās Deivids Nemirovskis. Kanādietim tā ir debijas sezona galvenā trenera amatā.

Par vienu no divām komandām bez uzvarām Rietumos paliek Bratislavas „Slovan”, kas 8467 skatītāju klātbūtnē atzina Jaroslavļas „Lokomotiv” pārākumu – 1:3. Uzvaras vārtus 46. minūtē guva Andrejs Loktionovs, nedaudz vēlāk atzīmējās 18 gadus vecais Grigorijs Deņisenko, bet punktu pielika Brendons Kozuns, iemetot ripu vārtos 20 sekundes pirms mača beigām. Neskatoties uz ceturto zaudējumu pēc kārtas, „Slovan” ieņem priekšpēdējo vietu pateicoties vienam punktam par zaudējumu papildlaikā. Pēdējā pozīcijā esošajai Minskas „Dinamo” punktu pagaidām nav.

KHL spēles, 9. septembris

SpēleRezultāts
Avtomobilist – Admiral2:1
Metallurg – Kunlun3:1
Dinamo (Rīga) – Severstal2:3 PL
Torpedo – Barys6:5 PL
Slovan - Lokomotiv1:4

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-09-09 22:15, pirms 6 gadiem
Kā muraveju izdzina tā pirmie

     [+] [-]

, 2018-09-09 22:16, pirms 6 gadiem
Pagaidam torpedo jaunais treners apliecina.ka skudras nomaiña bija pareizs lēmums.