Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kulda iemet Gudļevskim, "Dinamo" paņem punktu pret "Severstal"

Kulda iemet Gudļevskim, "Dinamo" paņem punktu pret "Severstal"
Līnuss Videls
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas "Dinamo" atspēlējās no 0:2 kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Čerepovecas "Severstal", taču cieta zaudējumu papildlaikā ar 2:3. Vārtus guva Kevins Klārks un Līnuss Videls, bet viesu rindas atzīmējās Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

„Dinamo” tā bija otrā spēle divu dienu laikā, kamēr „Severstal” Rīgā ieradās pēc smaga mājas zaudējuma pret Boba Hārtlija vadīto Omskas „Avangard” (1:4) 6. septembrī. Viesi spēli uzsāka ļoti agresīvi, un pirmā perioda pirmajā pusē nopelnīja divus 2+10 minūšu noraidījumus, bet neviens no rīdziniekiem smagi necieta. Otrā vairākuma laikā pēc labas Kevina Klārka individuālās spēles vairākiem „Dinamo” spēlētājiem bija iespējas pārspēt Dominiku Furhu no tuvās distances, taču vārtsargs ķēra visu, ko vien varēja.

Neiztika arī bez bīstamiem momentiem pie Kristera Gudļevska cietokšņa – vairākas reizes „Severstal” spēlētāji palika vienatnē vārtu tuvumā. Vistuvāk vārtu guvumam bija viens no viesu līderiem Jurijs Trubačovs – rīdzinieki nespēja izmest ripu no savas zonas spēlējot mazākumā un tā nonāca pie Trubačova, kura metienu Gudļevskis atvairīja. Gandrīz deviņas minūtes pirmajā periodā „Dinamo” pavadīja vairākumā, taču rezultāts netika atklāts.

Uzreiz pēc pārtraukuma „Dinamo” palika bez Uvja Balinska, kurš guva savainojumu cīnoties pie apmales. Tikmēr perioda turpinājumā rīdzinieki divos gadījumos nospēlēja nedisciplinēti un palika trijatā pret pieciem. „Severstal” šādu dāvanu izmantoja 20 sekunžu laikā, vārtus gūstot Latvijas izlases aizsargam Artūram Kuldam ar stipru metienu no zilās līnijas – 0:1. Viesu vairākums turpinājums, un vienā no epizodēm aizsargs Deniss Kuljašs ar metienu sabojāja ķiveri Gudļevskim, līdz ar ko vārtsargs bija spiests aizņemties to no rezerves vārtsarga Timura Biļalova.

Jau pirmā epizode jaunajā ķiverē bija neveiksmīga, jo ripa pēc Zaka Boičaka pielabošanas ielidoja vārtos – 0:2. Nepagāja minūte, kad gavilēt varēja rīdzinieki – Kevins Klārks aizskrēja pretuzbrukumā un no iemetiena apļa iemeta ripu tieši zem pārliktņa – 1:2.

Pēc otrās reklāmas pauzes Gudļevskis atkal varēja izmantot sev ierasto ķiveri. Trešdaļas noslēgumā dinamieši izveidoja vairākus momentus pie „Severstal” vārtiem, taču vārti netika gūti. Kad atlika spēlēt 36 sekundes, viesu aizsargs Ivans Ļekomcevs ar nūju iesita Klārkam starp kājām, mēģinot atriebties par aktīvu spēli vārtu priekšā, un uzreiz tika sodīts 5+20 minūšu sodu.

Vairākuma izspēle trešajā periodā turpinājās četras minūtes. Metjū Majone piespēlēja Līnusam Videlam, zviedru uzbrucējs pietuvojās vārtiem un neviena netraucēts iemeta ripu tuvajā stūrī Furham virs pleca – 2:2. Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Videls varēja gūt arī otros vārtus, taču Furhs izglāba viesus un atvairīja viņa metienu

Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet papildlaiks varēja noslēgties jau pirmajās sekundēs, taču Trubačova metiens trāpīja pa vārtu stabu pēc rikošeta no Majone slīdas. Overtaima vidū arī Sotnieka metiens atsitās pret pārliktni, bet nākamajā uzbrukumā Stepans Zaharčuks vienatnē izslidoja pret Gudļevski un guva uzvaras vārtus – 3:2.

Nākamo spēli „Dinamo” aizvadīs otrdien 11. septembrī, kad „Arēnā Rīga” uzņems Mika Indraša pārstāvēto Maskavas „Dynamo”. Četros mačos uzbrucējs guvis divus vārtus un atdevis vienu piespēli. Tikmēr Līnuss Videls ar sešiem (3+3) punktiem kļuvis par vienu no četriem rezultatīvākajiem spēlētājiem KHL kopā ar Antonu Burdasovu, Dmitriju Kagarļicki un Iļju Krikunovu.

Kontinentālā hokeja līga, 9. septembris

Dinamo – Severstal 2:3 (0:0; 1:2; 1:0, 0:1)
Vārti: 24:26 Kulda (Stranskis, vair.) 0:1, 26:08 Boičaks (Kuļašs, Eštons) 0:2, 26:39 Klārks (Rēdlihs, Dzaneti) 1:2, 44:01 Videls (Dārziņš, Majone, vair.) 2:2, 62:17 Zaharčuks 2:3
Metieni: 30:34
Iemetieni: 27:27
Spēka paņēmieni: 8:17
Soda minūtes: 12:53
Vārtsargi: Gudļevskis – Furhs

Dinamo sastāvs

Kristers Gudļevskis (Timurs Biļalovs); Kristaps Sotnieks – Uvis Balinskis, Kristaps Zīle – Sergejs Gimajevs, Marks Dzaneti – Metjū Majone, Dmitrijs Šuļeņins; Mārtiņš Dzierkals – Andris Džeriņš – Emīls Ģēģeris, Kevins Klārks – Brendons Makmilans – Matiass Mitinens, Lauris Dārziņš – Līnuss Videls – Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs – Vitālijs Pavlovs – Roberts Lipsbergs, Daniels Bērziņš.

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

1 2 51 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: bļāviens-nu

  -2 [+] [-]

, 2018-09-09 18:36, pirms 6 gadiem
Drusku ar virsrakstu neuzminēju bet doma pareiza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-09-09 18:40, pirms 6 gadiem
Funi cik līdz play off zonai?
Slēpts komentārs: janis_vaivods_5482736

  -2 [+] [-]

, 2018-09-09 18:42, pirms 6 gadiem
Speciaalists rakstīja: Funi cik līdz play off zonai?
Tikpat cik tev līdz normāla cilvēka IQ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: FUNS

  -3 [+] [-]

, 2018-09-09 18:45, pirms 6 gadiem
Nekas tragisks jau nav noticis. Un viens punkts tomer ir labak neka nullite. Bet nu speles kvalitate sodien tik laba nebija, ja salidzina kaut vai ar vakardienas speli. Bet jebkura gadijuma - sisdienas macs jau ir vesture, tagad jagatavojas otrdienai pret Induli un ko. Lai veicas, RD!

  -3 [+] [-]

, 2018-09-09 18:46, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Eksperta viedoklis,cieta drāte,pilnībā piepildījās
Cieta drāte? Jobnutijs esi, knapi, knaaapi izvilka uzvaru. Vēl pie tam papildlaikā un tāpat Serverstaļ zem mums sēž.

  -3 [+] [-]

, 2018-09-09 18:48, pirms 6 gadiem
Esmu ljoti viilies.
Anson,ej tu nakuj ar visaam savaam greizajaam p.adauzaam.noveelu tev un tavaam jura kuciiteem p.spist un p.@pist visas atlikushaas speeles.ja nevar tukshos vaartos paari vaartu viiram paarcelt ripu,tad nav ko speeleet profesionaalaa liimenii.b.ladij,taadas dusmas,ka gruuti savaldiities.

     [+] [-]

, 2018-09-09 18:50, pirms 6 gadiem
Džonnijs rakstīja: Cieta drāte? Jobnutijs esi, knapi, knaaapi izvilka uzvaru. Vēl pie tam papildlaikā un tāpat Serverstaļ zem mums sēž.
Cietā drāte jau viņam pašam. Visu dienu tīksminās, izvirtulis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-09-09 18:50, pirms 6 gadiem
nekas nav mainījies kopš pagājušā gada komentētāju ziņā ';

  -2 [+] [-]

, 2018-09-09 18:51, pirms 6 gadiem
Tagad Pavlova nolicējiem mute ciet. Redzot cik vērtīgs melnā darba darītājs ir izaudzis DR komandā.

  -3 [+] [-]

, 2018-09-09 18:53, pirms 6 gadiem
Laba spēle, Dinamieši moldčiki, atzīstami cīnījās. Jebkuram apskatniekam ir skaidrs ka tik augstā līmenī zaudējumi ir neizbēgami. Punkts ari nav slikti. Tā turpināt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-09-09 18:58, pirms 6 gadiem
Man viss poh , Dinamka 3ajā vietā 😝
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2018-09-09 19:01, pirms 6 gadiem
Ģinamo = čekisti . Čekisti = latviešu slepkavas .

     [+] [-]

, 2018-09-09 19:03, pirms 6 gadiem
Edyy55 rakstīja: Man viss poh , Dinamka 3ajā vietā 😝
tad kad loko sasitīs slovan, tad nebūs

  -2 [+] [-]

, 2018-09-09 19:05, pirms 6 gadiem
huters rakstīja: Ģinamo = čekisti . Čekisti = latviešu slepkavas .
Cik latviešu dzīvības ir uz Miķeļa, Dārziņa, Džeriņa, Dzierkala , Gudļevska u.c. sirdsapziņas? Tas ir konkrāts jautājums. Mana pārleicība ka neviena, bet tava.
Slēpts komentārs: EsIrLetinsh

  -4 [+] [-]

, 2018-09-09 19:15, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Cik latviešu dzīvības ir uz Miķeļa, Dārziņa, Džeriņa, Dzierkala , Gudļevska u.c. sirdsapziņas? Tas ir konkrāts jautājums. Mana pārleicība ka neviena, bet tava.
Funi, nav verts sitiem amurgalvam sitadus jautajumus uzdot. Ari es reiz skaidroju, ka siem un ne tikai siem speletajiem ar ceku sakara nav pilnigi nekada, bet jega no ta nekada.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 19:24, pirms 6 gadiem
Diez gan grūti izskatījās 2 dienās 2 spēles aizvadīt čaļiem, malači ka savācās 2:2 atspēlējās un izcīnīja punktu, pagaidām, laba bilance 4 spēlēs 5 punkti tā turpināt!

  -4 [+] [-]

, 2018-09-09 19:53, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tad jau tu,nabagsēkla, esi tiešām prāta invalīds,pats iesaki darīt,bet kad paprasu kā to dara tad es esmu āmurgala un man esot debīli jautājumi,tāda kā utaino domāšana tev piemīt
Prata invalids esi tu nevis es. Prasi tadas lietas, ko pats var izdomat, ja ir smadzenes. Bet tev vinu izskatas ka nav. Un vispar esi viena liela dabas kluda - drosi vien tavs tevs aizmirsa uzvilkt preziti, pirms tavu mati draza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-09 20:21, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Funi, nav verts sitiem amurgalvam sitadus jautajumus uzdot. Ari es reiz skaidroju, ka siem un ne tikai siem speletajiem ar ceku sakara nav pilnigi nekada, bet jega no ta nekada.
Viņiem jau nekas cits nav palicis ko pārmest komandai. To ka Savicki necieš fani parādīja arēnā izsvilpjot. Nevar teikt Savicka atbalstītāji. Nevar teikt punktu donori, vāji spēlē utt. Paliek tikai čekas klubs. No vienas puses lai tā saka-tā viņi kārtīgi izsmej paši sevi.

     [+] [-]

, 2018-09-09 20:22, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Ev tu kroopli tava mutere tevi kanalizācijā sakasīja,kad fāters bija ūdeni nolaidis,tikai tāds kropilis kā tu var izdomāt,ka kāds var sevi izdrāzt.tava mutere sevi izdrāza un radies tu,nabagsēkla.
Tu tak esi patiesam dabas kluda - tev smadzenju vieta ir sudi. Kads sim visam butu sakars ar Rigas Dinamo un so rakstu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 20:32, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tu ,kroopli ,es tev to uzrakstīju vai tu man,tad kurš te ir dabas kļūda?
Atbildi uz manu jautajumu nevis uzdod man pretjautajumu. Atbildet uz jautajumu ar pretjautajumu nav labs tonis. Tas jau vien liecina ka esi amurgalva un dabas kluda vienlaicigi.
1 2 51 komentārs