Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Uz Rikjardo vietu "Red Bull" komandā kandidē Alonso

Juris Grīns
Juris Grīns

Uz Rikjardo vietu "Red Bull" komandā kandidē Alonso
Fernando Alonso
Foto: Facebook.com/FernandoAlonsoOficial

Viens no kandidātiem uz Daniela Rikjardo vietu "Red Bull" komandā 2019. gada sezonā ir divkārtējais F1 čempions Fernando Alonso. Tajā pašā laikā "Red Bull" boss Kristians Horners norāda, ka Alonso pievienošanās sastāvam drīzāk nenotiks.

Rikjardo paziņojums par pievienošanos "Renault" vienībai ir ar jaunu sparu satricinājis F1 pilotu tirgu, jo uz nākamo gadu atbrīvojusies vieta vienā no vadošajām komandām. Iepriekš ziņots, ka to varētu ieņemt "Red Bull" programmā esošie Karloss Sainss vai Pjērs Gaslī, bet pēdējās dienās jau baumo par "McLaren" pilota Alonso kandidatūru.

"McLaren" vadība nesen atzina, ka Alonso aizvien nav izlēmis, ko darīt nākamgad - iespējams, viņš vēlreiz noticēs komandas potenciālam un paliks sastāvā, iespējams, dosies uz kādu citu komandu vai pat pārcelsies uz ASV bāzēto "IndyCar" formulu čempionātu. Tādā gadījumā spāņu autosportistam būtu iespēja startēt "Indy 500" sacīkstēs, kurās uzvarot, viņš kļūtu par prestižā "Triple Crown" titula īpašnieku.

"Red Bull" vadītājs Kristians Horners tikmēr steidzis dzēst karstās liesmas, ko radījušas baumas par Alonso iespējamo ienākšanu viņa komandā.

"Es ļoti cienu Fernando, viņš ir lielisks, fantastisks pilots," intervijā "f1.com" sacīja Horners. "Tomēr man ir grūti redzēt viņu sastāvā. Viņš rada haosu visur, kur ierodas. Nedomāju, ka mūsu komandai viņa nolīgšana būtu tas veselīgākais solis. Mēs dotu priekšroku investēt jaunajos braucējos, nevis pieņemt kādu, kura karjera tuvojas beigām. Mums paveicies, jo mums ir līgumsaitības ar pilotiem, kuri ir lieli talanti."

Pašlaik nav zināms, kad "Red Bull" varētu pieņemt lēmumu par Maksa Verstapena komandas biedru 2019. gada F1 sezonai.

Izmantotie resursi:
Crash.Net | F1 & MotoGP | Motorsport News

     [+] [-]

, 2018-08-09 11:27, pirms 6 gadiem
Alonso 100% nebūs RedBullā, pirmkārt RB vadībai bumbuļi par mīkstu, lai paņemtu komandā ātrāku čali nekā kaunumlūpa. Otrkārt Verstapens un ģimene liek lielu veto uz Sainza pievienošanos, jo izrādās līgumā ir tāds punkts. Treškārt Rikjardo aizgāja jo RB nu jau nekautrējās strādāt tikai uz vienu meiteni, to jau vairāki eksperti atklājuši un komandas insaideri. Tā kā red bull ir sapuvusi komanda.

     [+] [-]

, 2018-08-09 11:43, pirms 6 gadiem
Alonso tak nebrauks buļļōs kaut tāpēc,ka šiem Hondas motors nākamgad būs
Ja jau Maksis ir aizliedzis Sainzam pievienoties Red bull tad Red bull biški hujova situāija ir , jo nu Gasly ir pārāk nestabils pašlaik ,lai ielektu lielajā komandā. Kas to lai zin mošk Peresam paveras labas iespējas tikt buļōs pat , ja citu variantu šiem nebūs ko likt vietā

     [+] [-]

, 2018-08-09 11:43, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Alonso 100% nebūs RedBullā, pirmkārt RB vadībai bumbuļi par mīkstu, lai paņemtu komandā ātrāku čali nekā kaunumlūpa. Otrkārt Verstapens un ģimene liek lielu veto uz Sainza pievienošanos, jo izrādās līgumā ir tāds punkts. Treškārt Rikjardo aizgāja jo RB nu jau nekautrējās strādāt tikai uz vienu meiteni, to jau vairāki eksperti atklājuši un komandas insaideri. Tā kā red bull ir sapuvusi komanda.
Kāds tev šīs puspatiesības pa B pusi ievadīja organismā, ka tāds agresīvs esi?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-09 12:26, pirms 6 gadiem
Lxi, ko Tu murgo? Kādas puspatiesības? Ja lasītu vērīgāk ap un par f1 tad tas nebūti Tev puspatiesības, tā diemžēl ir realitāte. Otra realitāte ņem acis rokās liec pie ekrāna un noskaties visas pēdējās kvalifikācijas, incidentus red bull komandā un 10 reiz noskaties lietus kvalifikāciju redbull izpildījumā...kad visi mauc ar wet riepām bet komanda liek Rikjardo maukt ar SOFT! Lai gan kaunumlūpai maina lietus! Nemaz nav taisnība ja ))))? Par Verstapen ģimenes veto teica cilvēks no RedBull kā arī sainsa menedžerim to uzdeva, kāpēc vēl nav paziņojuma )))
Un nebūt neesu agresīvs, vienkārši besī liekuļi un meļi.