Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Nigērijas portāls: Akinjemi līguma izpirkuma summa ir tikai 300 tūkstoši eiro

Rolands Eliņš

Nigērijas portāls: Akinjemi līguma izpirkuma summa ir tikai 300 tūkstoši eiro
Adeleke Akinjemi
Foto: Raitis Supe/FK Jelgava

Portāls „Complete Sports Nigeria” ziņo, ka sazinājies ar nigēriešu futbolista Adelekes Akinjemi pārstāvi, kurš apgalvo, ka „Ventspils” melo par pašreizējo situāciju un Akinjemi neatrašanos klubā, jo vēlas piespiest viņu parakstīt jaunu līgumu. Paredzams, ka lielāka skaidrība „Akinjemi lietā” būs pēc šodien „Ventspils” rīkotās preses konferences, kas būs pieejama arī „Sportacentrs.com” videotiešraidē „Facebook” profilā.

Par 19 gadus vecā nigērieša Adelekes Akinjemi neatrašanos „Ventspils” kluba rīcībā saņemtas vairākas satraucošas un viena otru izslēdzošanas ziņas no kluba vadības, kas apgalvo, ka spēlētājs nolaupīts, un spēlētāja pārstāvjiem, kuri apgalvo, ka klubs draudējis izrēķināties ar Akinjemi, ja viņš neparakstīs jaunu līgumu. Par laimi, Latvijas Valsts policija vakar medijiem apstiprināja, ka sazinājusies ar Akinjemi un viņš nav nolaupīts.

Portāls „Complete Sports Nigeria” vēsta, ka sazinājies ar Akinjemi pārstāvi, kurš vēlējies palikt anonīms, jo paredz, ka notiks vēršanās tiesā, un šis pārstāvis norāda, ka „Ventspils” klubs izmanto netīrus paņēmienus, lai censtos maksimāli iegūt no Akinjemi lieliskās Eirokausu vasaras.

„Viņi raksta visādas muļķības par Akinjemi,” sacīja futbolista pārstāvis. „Bet patiesībā ir tā, ka puisim ir šogad parakstīts līgums ar izpirkšanas summu 300 tūkstoši eiro. Pirms pāris dienām viņi vēlējās piespiest Akinjemi parakstīt jaunu līgumu ar tādiem pašiem noteikumiem kā iepriekš, tikai aizvācot līguma izpirkšanas cenu.”

Futbolista pārstāvis apstiprināja ārzemju medijos jau iepriekš ziņoto, ka par Akinjemi interesi izrāda daudzi Eiropā labi pazīstami klubi („Bordeaux”, „Young Boys”, „Trabzonspor”, „Brondby” utt.), kuri visi esot gatavi maksāt minētos 300 tūkstošus. „Taču „Ventspils” tagad prasa par viņu 1.5 miljonus, piecreiz lielāku summu,” sacīja Akinjemi pārstāvis. „Viņi sākuši kampaņu ar mērķi nomelnot Akinjemi, viņi paziņoja, ka viņš ir pazudis, bet patiesībā Akinjemi vienkārši slēpjas no „Ventspils” draudiem. Esam devuši „Ventspilij” noteikumus, ar kuriem pieļaujam Akinjemi atgriešanos. Mēs uzstājām, ka klubs parakstīs garantiju, ka ar Akinjemi nekas slikts nenotiks, ja viņš atgriezīsies. Viņi tādu nevēlas parakstīt.”

Šodien pulksten 14:00 Sportacentrs.com "Facebook" lapā būs vērojama tiešraide no "Ventspils" kluba sasauktās preses konferences.

Izmantotie resursi:
https://www.completesportsnigeria.c...

  +3 [+] [-]

, 2018-08-09 12:18, pirms 6 gadiem
Liekas ,ka venspils beigās ar šo farsu paliks zaudētājos!

  +3 [+] [-]

, 2018-08-09 12:19, pirms 6 gadiem
Tā arī varētu būt. Ventspils paši vainīgi.

  +7 [+] [-]

, 2018-08-09 12:20, pirms 6 gadiem
Pirms pāris dienām viņi vēlējās piespiest Akinjemi parakstīt jaunu līgumu ar tādiem pašiem noteikumiem kā iepriekš, tikai aizvācot līguma izpirkšanas cenu.
--------
tā kā spīdzināja vai kā, ka bija jāņem pēda? Varbūt uz policiju bija jāiet, vai nu pašam vai pārstāvjiem, ja jau tik skarba tā situācija...

  -2 [+] [-]

, 2018-08-09 12:23, pirms 6 gadiem
nu principā jau viss skaidrs,izklausās pēc viduslaiku vergu tirzniecības,viens grib prasīt vairāk ,otrs grib maksāt mazāk un pa vidu ir 21.gadsimta likumdošana ar saviem likumiem,skaidrs ,ka Ventiši nolohojās un tagad nauda aiziet gar degunu lielajam kombinātoram lembim,neticu ,ka arī tur viņs nav iebāzis savu degunu..

  +3 [+] [-]

, 2018-08-09 12:25, pirms 6 gadiem
Jā, Ventspils pati nolažoja!
Priekš kam līgumā ar 19 gadu vecu un perspektīvu futbolistu iekļaut izpirkuma maksu, pie kam mazu?

  +2 [+] [-]

, 2018-08-09 12:29, pirms 6 gadiem
shitaa rakstīja: Pirms pāris dienām viņi vēlējās piespiest Akinjemi parakstīt jaunu līgumu ar tādiem pašiem noteikumiem kā iepriekš, tikai aizvācot līguma izpirkšanas cenu.
--------
tā kā spīdzināja vai kā, ka bija jāņem pēda? Varbūt uz policiju bija jāiet, vai nu pašam vai pārstāvjiem, ja jau tik skarba tā situācija...
Laikam viņi uzskata, ka Šišhanovs kontrolē arī Nigērijas vēstniecības Kijevā, Stokholmā un Varšavā!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-09 12:31, pirms 6 gadiem
Kāpēc nav iztulkota no tā raksta daļa , kur viņi rakstīja , ka Akinjemi pielika ieroci pie galvas un lika parakstīt līgumu? nigēriešu pasakas

  +1 [+] [-]

, 2018-08-09 12:34, pirms 6 gadiem
Ja 300 000, tad 300 000...

  +2 [+] [-]

, 2018-08-09 12:41, pirms 6 gadiem
Var jau būt, ka nigēriešu tautas pasakas, bet skriet un ticēt FKV pārstāvjiem... arī kkā nav pārliecības.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-09 12:42, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Liekas ,ka venspils beigās ar šo farsu paliks zaudētājos!
Da aizklapēs to bezpriģeļšiku klubu ciet un miers mājās. Nesaprotu, ko LFF auklējas visu laiku ar tiem afēristiem. Vajag pierādījumus? Moldovā tādu ir cik uziet, ja reiz notiek kriminālvajāšana pret Šišhānovu.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-09 12:46, pirms 6 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Kāpēc nav iztulkota no tā raksta daļa , kur viņi rakstīja , ka Akinjemi pielika ieroci pie galvas un lika parakstīt līgumu? nigēriešu pasakas
Pie Ventspils stafa bez treneriem un fizioterapeitiem ir arī līgumu slēdzējs/kluba ieroča turētājs.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-09 12:59, pirms 6 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Kāpēc nav iztulkota no tā raksta daļa , kur viņi rakstīja , ka Akinjemi pielika ieroci pie galvas un lika parakstīt līgumu? nigēriešu pasakas
Gan jau, ka tas ir pārspīlēts. Bet, kurš muļķis tic fkv toto kungam? Ne par velti jau pirms sezonas cilvēki rakstīja, ka šogad Ventspilī ies jautri! Redzēs ar ko viņi šodien nāks klajā.
Tik kur skatās lff es nezin...2x ieberzušies jau fkv...bet muļķi tik tic

     [+] [-]

, 2018-08-09 13:17, pirms 6 gadiem
Jau pašā šīs epopejas sākumā izskanējusī versija par izpirkuma naudu līgumā,laikam būs tas klupšanas akmens.Skaidrs,ka te darbs juristiem.Kaut kas saprotams te nav,jo iznāk ,ka šogad ar Adeleki noslēgts jauns līgums,kur šī smieklīgā summa iekļauta?

     [+] [-]

, 2018-08-09 14:53, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Jau pašā šīs epopejas sākumā izskanējusī versija par izpirkuma naudu līgumā,laikam būs tas klupšanas akmens.Skaidrs,ka te darbs juristiem.Kaut kas saprotams te nav,jo iznāk ,ka šogad ar Adeleki noslēgts jauns līgums,kur šī smieklīgā summa iekļauta?
Vecais līgums šķiet iztecējis pēc 2017. gada sezonas beigām un starpsezonā (š.g. janvāris-marts) parakstīts jauns līgums uz diviem gadiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-09 15:33, pirms 6 gadiem
bac05 rakstīja: Jā, Ventspils pati nolažoja!
Priekš kam līgumā ar 19 gadu vecu un perspektīvu futbolistu iekļaut izpirkuma maksu, pie kam mazu?
Maz ticams, ka Akinjemi būtu parakstījis līgumu ar Ventspili, ja tāda izpirkuma summa netiktu iekļauta.