Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" no "Real" noīrē Kovačiču, "Everton" no "Barsas" nopērk Minu

Andrejs Siliņš

"Chelsea" no "Real" noīrē Kovačiču, "Everton" no "Barsas" nopērk Minu
Mateo Kovačičs
Foto: EPA / Scanpix

Ceturtdiena bija pēdējā transfēru loga diena Anglijas Premjerlīgā un dažādus darījumus veica vairāki klubi. Londonas "Chelsea" no Madrides "Real" uz īres tiešību pamata ieguva horvātu Mateo Kovačiču, bet "Fulham" iztērēja 33 miljonus par "Marseille" uzspīdējušo Andrē-Franku Zambo Anguisu.

Jau iepriekš vēstījām, ka "Chelsea" pārdeva "Real" savu vārtsargu Tibo Kurtuā. Pretējā virzienā devies horvātu pussargs Mateo Kovačičs. Londonieši noīrējuši Kovačiču no "Real" uz vienu sezonu. Pagājušajā sezonā 24 gadus vecais Kovačičs Madrides sastāvā piedalījās 36 spēlēs.

Madridē Kovačičs spēlēja pēdējās trīs sezonas, bet pirms tam divus gadus pavadīja Milānas "Inter". Uz Itālijas superklubu pussargs pārcēlās 2013. gadā, kad "Inter" iegādājās Kovačiču no Zagrebas "Dinamo".

"Everton" no "Barcelona" iegādājusies kolumbiešu centra aizsargu Jeriju Minu. Darījuma summa tiek lēsta 30 miljonu eiro apmērā, taču "Barsai" būs priekšroka, ja tā vēlēsies atpirkt spēlētāju nākotnē. 23 gadus vecais futbolists pievienojās Barselonas klubam tikai janvārī un paspēja aizvadīt tikai sešas spēles.

Cits "Barcelona" futbolists Andrē Gomess arī dosies uz "Everton", taču kā izīrētais spēlētājs. Portugālim pagājušajā sezonā 31 spēle Barselonas komandas sastāvā.

"Leicester City" panākusi vienošanos ar savu zvaigzni Džeimiju Vārdiju par jauna līguma noslēgšanu ar klubu. Anglijas izlases uzbrucējs pagarinājis līgumu uz četrām sezonām. Pagājušajā sezonā Vārdijs "Leicester" labā guva 23 vārtus visos turnīros kopumā. Tāpat Lesteras klubs no vācu "Freiburg" iegādājies 22 gadus veco turku aizsargu Caglaru Sojuncu, bet no Zagrebas "Dinamo" iegādāts 21 gadu vecais aizsargs Filips Benkovičs.

Londonas "Fulham" par 33 miljoniem eiro no "Marseille" nopirkusi kamerūniešu pussargu Andrē-Franku Zambo Anguisu. Spēlētājs piekritis parakstīt līgumu uz pieciem gadiem. Tāpat klubam pievienojušies vārtsargs Serhio Riko, kas tiek īrēts no "Sevilla", līdzšinējais "Bristol City" aizsargs Džo Braiens, argentīniešu uzbrucējs Lučiano Vjeto (īrē no Madrides "Atletico") un 20 gadus vecais Timotī Fosu-Mensā (īrē no "Manchester United").

Interesanti, ka "Tottenham Hotspur" kļuvis par pirmo Premjerlīgas klubu, kas kopš vasaras transfēru loga izveides 2003. gadā nav parakstījis nevienu jaunu spēlētāju.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-09 23:45, pirms 6 gadiem
Tikmēr beidzot izdomāja,ka vajag uzbrucēju,un runājot ar Inter par Ikardi

  -1 [+] [-]

, 2018-08-09 23:46, pirms 6 gadiem
Bijušais Barsas aizsargs Montoija uz Braitonu,
Bernards no Doņeckas uz Everton,
Dendonkers īrē no Anderlecht uz Wolverhampton,
Arsenal pārdevuši Lukasu Peresu West Ham United,

     [+] [-]

, 2018-08-09 23:57, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tikmēr beidzot izdomāja,ka vajag uzbrucēju,un runājot ar Inter par Ikardi
Kur dzirdēji?

     [+] [-]

, 2018-08-10 00:18, pirms 6 gadiem
Labi ka iekljaavushi izpirkuma maksu Minas transfeeraa,ja nu peekshnji saak speeleet kaa Dievs,tik kaa vinju domaa sastaavaa iefiireet,jo gada laikaa eiropiesha pasi diez vai vinjsh vai ar Malkoms,Arturs,Vidals nokaartos.
Cerams ka Gomes spees atdzimt Everton un naakamgad varees atsist kaut dalju no vinjaa izteereetaa transfeera.
Un visbeidzot,jaagaida kas buus ar Marlonu,Anglijaa vinju gribeeja,bet klerki nedeva darba atljauju.

     [+] [-]

, 2018-08-10 01:07, pirms 6 gadiem
Skaisti, protams, ka tāds talants kā Mina šobrīd Brarsai nav vajadzīgs - tātad aizsardzība ir tik laba - bet atpakaļ Minu atpirkt varēšot par 60 mil - nu, iespējams, liksies ok
NilsK rakstīja: Labi ka iekljaavushi izpirkuma maksu Minas transfeeraa,ja nu peekshnji saak speeleet kaa Dievs,tik kaa vinju domaa sastaavaa iefiireet,jo gada laikaa eiropiesha pasi diez vai vinjsh vai ar Malkoms,Arturs,Vidals nokaartos.
Cerams ka Gomes spees atdzimt Everton un naakamgad varees atsist kaut dalju no vinjaa izteereetaa transfeera.
Un visbeidzot,jaagaida kas buus ar Marlonu,Anglijaa vinju gribeeja,bet klerki nedeva darba atljauju.

     [+] [-]

, 2018-08-10 01:22, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Skaisti, protams, ka tāds talants kā Mina šobrīd Brarsai nav vajadzīgs - tātad aizsardzība ir tik laba - bet atpakaļ Minu atpirkt varēšot par 60 mil - nu, iespējams, liksies ok
Buutu eiropietis,domaaju ka buutu palicis klubaa,bet tagad nebija citas iespeejas,jo triis ne-eiropieshu vietas jau aiznjeemushi citi.Tagad laba naudinja nopelniita par 4aizsargu un shogad(ja Ajax netiek CL)vai naakamgad izskataas ka tiks sarunaats Frenkijs De Jongs,kas veel perspektiivaaks un var speeleet ar CD poziicijaa,ja vajag.Plus veel otrs Ajax prospekts De Lights ar interesee klubu,kas tiirs CD.

     [+] [-]

, 2018-08-10 04:39, pirms 6 gadiem
kas tas par debīlismu, ka nedrīkst būt vairāk kā 3 spēlētāji ne no Eiropas?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-10 08:11, pirms 6 gadiem
OM iegādājās Anguisu par 0.7M pārdeva biku dārgāk