Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Federers: "Esmu drošs, ka Marejs kādreiz uzvarēs "Grand Slam" turnīrā"

Jānis Celmiņš

Federers: "Esmu drošs, ka Marejs kādreiz uzvarēs "Grand Slam" turnīrā"
Rodžers Federers un Endijs Marejs
Foto: AFP/Scanpix

Ar Rodžera Federera septīto uzvaru vakar noslēdzās Vimbldonas „Grand Slam” turnīrs. Pēc savas kārtējās lielās uzvaras šveicietis neslēpa prieku par uzvaru un slavēja savu pretinieku.

Rodžers Federers svētdien septīto reizi kļuva par Vimbldonas čempionu. Savā astotajā Vimbldonas finālā šveicietis atguvās pēc zaudēta pirmā seta un četrās partijās pieveica britu pirmo numuru Endiju Mareju, pēc mača slavējot britu tenisistu. „Esmu drošs, ka arī Endijs kādreiz uzvarēs „Grand Slam” turnīrā, un ne vienā vien. Es redzu to darbu, ko viņš iegulda ikdienā, tas ir neticami,” pretinieku uzteica šveicietis.

„Es aizvadīju vienu no savām labākajām spēlēm pēdējo pāris mēnešu laikā. Esmu ļoti priecīgs, svinot uzvaru šeit un atkal esot augšā. Sajūta saņemt trofeju ir neticama, šis ir maģisks moments. Pēdējo pāris gadu laikā man gājis smagi, tāpēc šobrīd ir dubults prieks,” prieku par uzvaru pauda Federers.

„Šoreiz nospēlēju labāk un tas ir galvenais. Šis nav tas vieglākais turnīrs britu tenisistiem, taču šķiet, ka es tiku galā ar visām blakus lietām. Aizvadīju, iespējams, labāko turnīru karjerā,” pēc finālmača teica Marejs. „Nekad iepriekš nebiju spēlējis Vimbldonas finālā, kas liek domāt, ka es spēlēju arvien labāk. Es cenšos progresēt. Arī līdzjutēji man ļoti palīdzēja, viņi padarīja šo cīņu krietni vieglāku. Kad aiz tevis stāv šādi fani, spēlēt ir krietni vieglāk,” teica britu tenisists, kurš Vimbldonas laukumos atgriezīsies jau pēc nepilnām trim nedēļām, kad tur startēs olimpisko spēļu tenisa turnīrs. Šobrīd Marejs nolēmis nedaudz atpūsties, lai labāk sagatavotos tieši četrgades sporta forumam.

Jāpiemin, ka Marejs līdz šim zaudējis visus četrus karjeras „Grand Slam” finālus. Šoreiz vismaz izdevās uzvarēt vienu setu.

Izmantotie resursi:
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...
Latest news, sport and comment from the...

  -1 [+] [-]

, 2012-07-09 11:11, pirms 12 gadiem
Es gan par to šaubos.. Kamēr top-3 spēlē, citiem īsti variantu nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-09 12:32, pirms 12 gadiem
gan jau! pat slotas kāts vienreiz gadā izšauj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja