Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents dienu pirms piektās finālspēles piedalīsies "Warriors" treniņā

Rolands Eliņš

Durents dienu pirms piektās finālspēles piedalīsies "Warriors" treniņā
Stīvs Kers un Kevins Durents. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA finālistes un iepriekšējo divu gadu čempiones Goldensteitas “Warriors” galvenais treneris Stīvs Kers šovakar sarunā ar ASV medijiem pavēstīja, ka Kevins Durents piedalīsies komandas treniņā, kas var izrādīties pēdējais pirms sezonas beigām.

Stīvs Kers ASV medijiem atklāja, ka Durents piedalīsies šodienas treniņā un vairāk darbosies ar komandas jaunajiem spēlētājiem. Viņš tiks izmēģināts dažādās spēles situācijās, pārbaudot viņa gatavību.

Kers atteicās izteikt jebkādus minējumus par iespēju, ka Durents varēs piedalīties rītnakt paredzētajā spēlē pret “Raptors”. Kers tomēr šādu iespēju neizslēdza, norādot, ka šodien Durentam treniņā būs vairāk uzdevumu un pēc tam par viņa dalību spēlē varēs pateikt vairāk. Kers un “Warriors” komanda gan cer, ka Durents varēs iziet laukumā.

Durents savainojuma dēļ jau izlaida visu konferences finālu pret Portlendas “Trail Blazers”, kā arī vēl nav piedalījies finālsērijā pret Toronto “Raptors”. “Warriors” komanda finālā nonākusi ļoti nepateicīgā situācijā, jo pēc uzvaras Toronto divreiz zaudēja savā laukumā un ir iedzinējos ar 1-3. NBA vēsturē tikai viena komanda finālā pratusi atspēlēties no šāda deficīta – pirms trim gadiem Lebrons Džeimss un “Cavaliers” to paveica tieši pret “Warriors”.

Iepriekš gan tika ziņots, ka “Warriors” komandas iekšienē un Durentam pašam esot zudušas cerības, ka viņš vēl varētu piedalīties finālsērijā. Pirms sērijas ceturtā mača viņš centās piedalīties treniņā, taču tas esot noticis neveiksmīgi un bijis uzskatāmi redzams, ka viņš nav gatavs doties laukumā, vēstīja ESPN.

     [+] [-]

, 2019-06-09 21:31, pirms 5 gadiem
Nekas nebūs skaistāks ja paņems titulu mājās spēlē kur visi traumēti GSW ir atpakaļ !

  -1 [+] [-]

, 2019-06-09 22:12, pirms 5 gadiem
Cik būtu skaists stāsts, ja KD atgrieztos un atspēlētos no 1:3 bet tas ir sapnis vairāk

     [+] [-]

, 2019-06-09 23:11, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Cik būtu skaists stāsts, ja KD atgrieztos un atspēlētos no 1:3 bet tas ir sapnis vairāk
Kas tur skaists?

Nav jau anderdogi, kā bija CLE. Un TOR nebija 73 uzvaras regulārajā.

     [+] [-]

, 2019-06-10 01:13, pirms 5 gadiem
Varbūt par traku,bet mana fantāzija saka,ka KD palika dusmīgs uz zaļo utaml nejēgām un uzlika mīksto pie pirmās iespējas. Lai parādītu ko vērts. Tas pašlaik ļoti labi redzams visiem,jo pret TĀDU Lenardu var līdzēt tikai kas tikpat slims pretī