Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Lēvs: "Gindoana izsvilpšana nevienam nepalīdzēs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lēvs: "Gindoana izsvilpšana nevienam nepalīdzēs"
Ilkajs Gindoans
Foto: Reuters/Scanpix

Gatavojoties 2018. gada Pasaules kausa izcīņai, pašreizējā čempione Vācija vakar pārbaudes spēlē ar 2:1 pieveica Saūda Arābiju. Neskatoties uz spēlēšanu savā laukumā, katrs pussarga Ilkaja Gindoana pieskāriens bumbai tika pavadīts ar svilpieniem, un komandas galvenais treneris Joahims Lēvs nebija apmierināts ar fanu attieksmi.

"Manchester City" pussargs laukumā devās 57. minūtē, un jau pirmie Ilkaja Gindoana soļi tika pavadīti ar svilpieniem, kas turpinājās arī reizēs, kad viņš pieskārās bumbai. Šādas reakcijas pamatā ir futbolista maijā publicētais ieraksts sociālajos tīklos – viņš nofotografējies kopā ar skandalozo Turcijas prezidentu Redžepu Erdoanu, ierakstam pievienojot tekstu: "Mans prezidents".

Līdzīgu ierakstu veica vēl viens Vācijas izlases futbolists Mesuts Ezils, tomēr viņam izdevās izvairīties no svilpieniem, jo viņš savainojuma dēļ nebija gatavs mačam. Abi ar Erdoanu tikās pirms mēneša Londonā, un Vācijas Futbola federācija šādu gājienu nosodīja. Gindoans pēcāk bija spiests taisnoties un teica, ka augšana Vācijā bijusi milzu privilēģija, kaut gan viņš jūt saikni ar Turciju.

"Fakts, ka valstsvienības spēlētājs tiek izsvilpts, nevienam nepalīdz," neapmierināts pēc spēles bija vāciešu galvenais treneris Joahims Lēvs. "Ko Ilkajam tagad darīt? Jā, viņš uzņēma bildi, taču viņš ar mediju palīdzību ir paskaidrojis situāciju un paudis atbalstu Vācijas vērtībām. Šī tēma ir slēgta."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-06-09 16:05, pirms 6 gadiem
Vaciesiem pietiek spēlētāju. Es toslēmis neņemtu izlase, lai brauc uz rodnju.

     [+] [-]

, 2018-06-09 17:24, pirms 6 gadiem
LTG Līkuls rakstīja: Kops kura laika tu sakali esi parmeties par pastalu un notirs krievus? Tevi laikam parstajusi sist bus.
Diezgan loģiski. Par krieviem var būt tikai tad, kad sit.
Izsaku līdzjūtību.

     [+] [-]

, 2018-06-10 11:06, pirms 6 gadiem
Velkot paralēles ar Latviju- mūsu izlases futbolists(arī bijušais)nopublicē līdzigu šedevru,tikai Erdogana vietā liek Putinu. Nav nereāli.