Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Vārtsargs Jučers pievienojas "Liepājas" komandai

Ints Megnis
Ints Megnis

Vārtsargs Jučers pievienojas "Liepājas" komandai
Māris Jučers un HK “Liepāja” līdzdibinātājs Oskars Mors. Foto: HK "Liepāja"

"Optibet" hokeja Virslīgas vienība "Liepāja" noslēgusi līgumu ar pieredzējušo vārtsargu Māri Jučeru, kurš dzimtenē atgriezīsies pēc vairākām sezonām leģionāra lomā.

“Kādu laiku neesmu spēlējis mājās, gribējās šeit palikt un prieks, ka izdevās vienoties. Šeit es arī sāku savu karjeru,” par panākto vienošanos ar “Liepāju” saka Jučers. “Mērķi klubam ir paši augstākie un cerams, ka kopā tos arī sasniegsim. Uzskatu, ka klubam ir lielas perspektīvas uz izaugsmi. Ir daudz jaunu, kā arī pieredzējušu spēlētāju, ir
viss, lai sasniegtu uzstādītos mērķus."

Runājot par "Liepājas” galveno treneri Maksimu Bogdanovu, Jučers pauž pārliecību, ka speciālists darīs visu, lai virzītu komandu pretī augstākajiem rezultātiem. "Maksims ir jauns treneris, viņš pats grib daudz ko pierādīt, domāju, klubam tas ir ļoti svarīgi, ka ir liela motivācija tikt pie sasniegumiem. Motivācijas trenerim netrūks līdz ar to, viss būs kārtībā.”

"Tagad mums vārtsargu līnijā būs pieredzējušais Māris Jučers un Kristaps Nazarovs, kurš labi sevi pierādīja pagājušajā sezonā. Prieks, ka Māris ir atgriezies dzimtajā pilsētā," pauž Bogdanovs.

Jučers, kurš ir jau 31 gadu vecs, šo sezonu pavadīja Alpu Hokeja līgā spēlējošajā Austrijas komandā "Lustenau", kuras sastāvā 21 spēlē vidēji ielaida 2,46 vārtus, atvairot 91,6% pretinieku metienu. Pirms tam iepriekšējās četras sezonas viņš spēlēja Kazahstānas, Francijas un Polijas klubos, bet no 2011. līdz 2014. gadam cīnījās par vietu Rīgas "Dinamo" pieteikumā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-05-09 12:43, pirms 5 gadiem
Nu tad beidzot..!pēc pagajušās sezonas katastrofas sāk domāt!

  +4 [+] [-]

, 2019-05-09 12:57, pirms 5 gadiem
Tas liek aizdomāties, ka HK Liepājas budžets palicis lielāks. Jučers priekš Latvijas čempionāta komandas nav nekāds lētais prieks. Pielīdzinātu viņu Auziņam, Čalpam, Cimmermanim pēc līmeņa.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-09 13:09, pirms 5 gadiem
ļoti labi! kad pēdējo reizi par komplektāciju LČ komandas domā vēl maijā?

  +3 [+] [-]

, 2019-05-09 13:17, pirms 5 gadiem
Nekur nav tik labi kā mājās!
Ar atgriešanos un veiksmi, Māri!

  +3 [+] [-]

, 2019-05-09 13:35, pirms 5 gadiem
archy0 rakstīja: Tas liek aizdomāties, ka HK Liepājas budžets palicis lielāks. Jučers priekš Latvijas čempionāta komandas nav nekāds lētais prieks. Pielīdzinātu viņu Auziņam, Čalpam, Cimmermanim pēc līmeņa.
Ko zin, varbūt ir darbs Liepājā, varbūt tur trenēs. Visādi var būt. Bet Lai veicas, Liepājas un visas Latvijas hokejam tas ir pastiprinājums.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-09 13:44, pirms 5 gadiem
tas viss labi, vēl jāapgūst tikai tvērājcimds, kā nekā belaru čempja bijušais labākais vārtuvīrs
Slēpts komentārs: FUNS

  +5 [+] [-]

, 2019-05-09 14:31, pirms 5 gadiem
Cilvēki nokomentē pozitīvi, tad atvelkas savicka padauza funarins un nosmird ar savu negatīvismu. ezotēriķis ipio

     [+] [-]

, 2019-05-09 14:33, pirms 5 gadiem
pieļauju, ka Bobs vēlētos viņu nogalināt..D

  -2 [+] [-]

, 2019-05-09 15:04, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Cilvēki nokomentē pozitīvi, tad atvelkas savicka padauza funarins un nosmird ar savu negatīvismu. ezotēriķis ipio
Ja Tu iemācītos lasīt tad laikam spētu izlasīt šīs rindas. "Lai veicās Liepājā vai kur citur" vai tur ir daudz negatīvisma? Gaidu atbildi.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-09 15:08, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Ja Tu iemācītos lasīt tad laikam spētu izlasīt šīs rindas. "Lai veicās Liepājā vai kur citur" vai tur ir daudz negatīvisma? Gaidu atbildi.
Kopējais komentāra fons bija negatīvs, ezotēriķi. no sērijas, lai tas funis turpina vergot savickijam un lai tur viņu tur sit reti un šad tad arī pabaro, nu pāris reizes dienā pamet kaulu.

  -2 [+] [-]

, 2019-05-09 15:12, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Kopējais komentāra fons bija negatīvs, ezotēriķi. no sērijas, lai tas funis turpina vergot savickijam un lai tur viņu tur sit reti un šad tad arī pabaro, nu pāris reizes dienā pamet kaulu.
Novēlu Jučeram veiksmi visos klubos, bet vēlos šāda līmeņa vārtsargu tālāk no izlases un DR. Kas tur negatīvs. Vēlu cilvēkam veiksmi un norādu ka nav izlases un KHL līmeņa vārtsargs.
Vai apgalvojumā Indrašis nav NHL līmeņa spēle'tājs ir negatīvisms pēc tavām domām. Vai apgalvojumā - Latvija pēc attīstības līmeņa nav TOP-20 valsts pasaulē ir negatīvisms?

  +2 [+] [-]

, 2019-05-09 15:13, pirms 5 gadiem
un funarin, beidz pieprasīt atbildes, tev atbildēs kurš un kad gribēs. vai neatbildēs. tu esi mīkstjura miskastnieks un katra atbilde ko saņem ir sc lietotāja žēlastības dāvana čekas kucei.

     [+] [-]

, 2019-05-09 15:14, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Novēlu Jučeram veiksmi visos klubos, bet vēlos šāda līmeņa vārtsargu tālāk no izlases un DR. Kas tur negatīvs. Vēlu cilvēkam veiksmi un norādu ka nav izlases un KHL līmeņa vārtsargs.
Vai apgalvojumā Indrašis nav NHL līmeņa spēle'tājs ir negatīvisms pēc tavām domām. Vai apgalvojumā - Latvija pēc attīstības līmeņa nav TOP-20 valsts pasaulē ir negatīvisms?
pauri ieslēdz, vienreiz un nedemagoģē. nu ok, tev nav ko ieslēgt. paliec tikpat stulbs kā esi

  -1 [+] [-]

, 2019-05-09 15:18, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: un funarin, beidz pieprasīt atbildes, tev atbildēs kurš un kad gribēs. vai neatbildēs. tu esi mīkstjura miskastnieks un katra atbilde ko saņem ir sc lietotāja žēlastības dāvana čekas kucei.
Re ka pats arī atbildēji, ka tev nav ko atbildēt. Novēlu Jučeram veiksmi jebkurā klubā.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-09 15:27, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Re ka pats arī atbildēji, ka tev nav ko atbildēt. Novēlu Jučeram veiksmi jebkurā klubā.
tu man prasīsi atbildēt uz jau atbildētu? es nokomentēju tavu komentāru, tas ka tu te tagad mēģini izlocīties nemaina pirmā koneta būtību. tālāk es nekādā sarunā ar tevi neiesaistīšos, tu garlaiko

  -1 [+] [-]

, 2019-05-09 15:30, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: tu man prasīsi atbildēt uz jau atbildētu? es nokomentēju tavu komentāru, tas ka tu te tagad mēģini izlocīties nemaina pirmā koneta būtību. tālāk es nekādā sarunā ar tevi neiesaistīšos, tu garlaiko
Paldies par žēlastības dāvanu un tavu izsmeļošo atbildi. Tagad zināšu ka hokejista līmeņa novērtējums atbilstoši viņa varējumam un laimes vēlējumi jebkurā klubā ir negatīvs komentārs.

  -2 [+] [-]

, 2019-05-09 15:32, pirms 5 gadiem
novēlu Jučeram sezonas laikā pakāpties no fermas uz dinamku un kļūt par vismaz otro numuru!

  -2 [+] [-]

, 2019-05-09 15:48, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Paldies par žēlastības dāvanu un tavu izsmeļošo atbildi. Tagad zināšu ka hokejista līmeņa novērtējums atbilstoši viņa varējumam un laimes vēlējumi jebkurā klubā ir negatīvs komentārs.
Fuņka, tu, protams, vari slēpties aiz baigā inteliģenta maskas cik vien vēlies, bet patiesībā tu esi ar mazvērtības kompleksiem apsēsta mēslu vabole, kura lielākais kaifs ir izraisīt konfliktu internetā, un pēc tam aiz baudas par to tīksmināties.
Domāju ka nekļūdīšos rakstot, ka bērnībā un jaunībā esi ne vienu vien reizi kārtīgi sists no savu vienaudžu puses. Un, visticamāk, sists pelnīti.

     [+] [-]

, 2019-05-09 15:52, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: novēlu Jučeram sezonas laikā pakāpties no fermas uz dinamku un kļūt par vismaz otro numuru!
Tam jau lejupejoša karjera
Lūk, kāds no šiem nākotnē varētu pretendēt uz Dinamo - Kivlenieks, Grigals, Voris, Mitens.

  +4 [+] [-]

, 2019-05-09 15:59, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Fuņka, tu, protams, vari slēpties aiz baigā inteliģenta maskas cik vien vēlies, bet patiesībā tu esi ar mazvērtības kompleksiem apsēsta mēslu vabole, kura lielākais kaifs ir izraisīt konfliktu internetā, un pēc tam aiz baudas par to tīksmināties.
Domāju ka nekļūdīšos rakstot, ka bērnībā un jaunībā esi ne vienu vien reizi kārtīgi sists no savu vienaudžu puses. Un, visticamāk, sists pelnīti.
Uzrakstu komentāru ar laba vēlējumiem Jučeram. Tas dažiem nepatīk un meklē kašķi. Es vēlu Jučeram veiksmi Liepājā un nekas nav pretī , ja tur viņš pavadītu visu turpmāko karjeru.
Par savu jaunību tu precīzi pateici. Visticamāk ka tā arī ir.

  -2 [+] [-]

, 2019-05-09 16:06, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Uzrakstu komentāru ar laba vēlējumiem Jučeram. Tas dažiem nepatīk un meklē kašķi. Es vēlu Jučeram veiksmi Liepājā un nekas nav pretī , ja tur viņš pavadītu visu turpmāko karjeru.
Par savu jaunību tu precīzi pateici. Visticamāk ka tā arī ir.
Tēlo vien tālāk muļķīti, bet tu esi ļoti ''caurspīdīgs'' savā būtībā.

     [+] [-]

, 2019-05-09 17:51, pirms 5 gadiem
Pat Namejs redz man cauri. Tas priecē. Tad jau labi saprot, ka stipri kļūdījies līdz šim. Par caurspīdīgiem komentētājiem.

     [+] [-]

, 2019-05-09 18:13, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Tikai tālāk no DR un Latvijas izlases. Lai veicās Liepājā vai kur citur.
Kāpēc ne? Kāpēc, lai Jučers, ja nostāv pietiekami labi neatgrizetos RD (hokejā gadās visādi brīnumi - arī otrā jaaunība) vai kaut vai Klubu izlasē, vai 2. izlasē, ko sezonas gaitā sūta uz pārbaudes turnīriem - ja Māris spēlēs tam atbilstošā līmenī, kāpēc, ne? Jo, kad bija Rīgas kreklā neķēra 95% ripu?

     [+] [-]

, 2019-05-09 18:49, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Kāpēc ne? Kāpēc, lai Jučers, ja nostāv pietiekami labi neatgrizetos RD (hokejā gadās visādi brīnumi - arī otrā jaaunība) vai kaut vai Klubu izlasē, vai 2. izlasē, ko sezonas gaitā sūta uz pārbaudes turnīriem - ja Māris spēlēs tam atbilstošā līmenī, kāpēc, ne? Jo, kad bija Rīgas kreklā neķēra 95% ripu?
Varētu jau atbildēt godīgi kā es redzēju Jučeru kā vārtsargu. Dažiem Jučers te ir kā svētais ko nedrīkst kritizēt.
Ir vārtsargi kuri ir nestabili, bet var nospēlēt izcili. Ir tādi kuri ik pa brīdim rupji kļūdās , bet kopumā stāv ļoti labi. Ir vārtsargi kuri nav formā, bet jūtams ka formā būs labs. Es Jučeru neredzēju potenciālu , lai izaugtu līdz īstam KHL līmenim, izlases līmenim. Biju klātienē uz izlases spēli kad Hārtlijs uzaicināja viņu. Izskatījās pabriesmīgi - nervozi lēkāja pa vārtiem, ripas atsita bieži neveikli. Daudz sīku mazu neprecitāžu. Kad Jučers bija DR visu laiku gaidīju kad viņš aizies. Francijas līmenim viņš ir labs, domāju ka virslīgā viņš varētu būt arī ļoti labs, bet ne visiem ir dots augstāks lidojums, neredzēju pamatu lai spētu noticēt viņam kā potenciāli augstas klases vārtsargam. Varbūt mentalitāte, varbūt atbildēiba tarucē, nav tik talantīgs kā citi.
Ir šeit cilvēki, kuri šo manu komentāru uzskatīs kā uzbraucienu Jučeram, jo svētos nevar kritizēt. Aizdomas ka DR ka'ds viņu lobēja vai arī bija sarunāta kāda shēma ka viņš par superlēto ir komandā.
Pirmā DR sezonā vēl cerēju ka ieskriesies, bet otarjā atvairīja 89% metienu, zuda pārliecība viņam pašam. Kazahstānā un Polijā viņam cik nopratu neslikti klājās. Vienkārši katram ir savs līmenis un Jučeram ir jāatrod savā līmeņa līga.

     [+] [-]

, 2019-05-09 19:02, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Varētu jau atbildēt godīgi kā es redzēju Jučeru kā vārtsargu. Dažiem Jučers te ir kā svētais ko nedrīkst kritizēt.
Ir vārtsargi kuri ir nestabili, bet var nospēlēt izcili. Ir tādi kuri ik pa brīdim rupji kļūdās , bet kopumā stāv ļoti labi. Ir vārtsargi kuri nav formā, bet jūtams ka formā būs labs. Es Jučeru neredzēju potenciālu , lai izaugtu līdz īstam KHL līmenim, izlases līmenim. Biju klātienē uz izlases spēli kad Hārtlijs uzaicināja viņu. Izskatījās pabriesmīgi - nervozi lēkāja pa vārtiem, ripas atsita bieži neveikli. Daudz sīku mazu neprecitāžu. Kad Jučers bija DR visu laiku gaidīju kad viņš aizies. Francijas līmenim viņš ir labs, domāju ka virslīgā viņš varētu būt arī ļoti labs, bet ne visiem ir dots augstāks lidojums, neredzēju pamatu lai spētu noticēt viņam kā potenciāli augstas klases vārtsargam. Varbūt mentalitāte, varbūt atbildēiba tarucē, nav tik talantīgs kā citi.
Ir šeit cilvēki, kuri šo manu komentāru uzskatīs kā uzbraucienu Jučeram, jo svētos nevar kritizēt. Aizdomas ka DR ka'ds viņu lobēja vai arī bija sarunāta kāda shēma ka viņš par superlēto ir komandā.
Pirmā DR sezonā vēl cerēju ka ieskriesies, bet otarjā atvairīja 89% metienu, zuda pārliecība viņam pašam. Kazahstānā un Polijā viņam cik nopratu neslikti klājās. Vienkārši katram ir savs līmenis un Jučeram ir jāatrod savā līmeņa līga.
Kritizēt un pateikt "negribu viņu redzēt, tur un tur" ir divas dažādas lietas. Māris savā 1. sezonā RD kreklā diži neiepalika tajā, ko RD kreklā sadarīja Gudļevskis un Jokerit kreklā Kalniņš (procentuāli un vidēji ielaistajās ripās) Var piekrist, ka Māra sniegums karjeras laikā diez vai ir izlases un tā paša RD līmeņa, taču brutāli pateikt "negribu viņu redzēt tur un tur" - ja cilvēks pierāda, ka to spēj - kāpēc, ne? Pieminēji, ka pagājušajā sezonā izlasē Jučers izskatījās vāji. Pirms tam arī izlasē ir bijušas itin veiksmīgas spēles.
Un par taviem tekstiem, par lobēšanu un sarunāšanu. Ko tu murgo? Viņš vienkārši uz to brīdi bija labs, lēts latviešu vārtsargs, turklāt no Liepājas - RD fārmkluba. 1. sezona parādīja, ka ir potenciāls, turpināja. Lobēšana būtu bijusi, ja viņš laistu 5 ripas katru spēli, bet tik un tā tiktu likts vārtos.
Statistika Alu līgā Mārim nav slikta -nebūtu nekāds brīnums, ja pieredze ārzemēs viņa kvalitātes ir uzlabojusi, neskatoties uz to, ka vārtus nav sargājis top līmeņa klubos. Kuat vai tīri pārliecības ziņā. Var ņemt to pašu Kalniņu - nez cik daudzi, ticēja, ka Jānis būs tur, kur viņš ir tagad? Visticamāk, tikai tie, kas viņu bija redzējuši u-izlasēs. Tie, kas sprieda pēc klubu pieraksta noteikti uzskatīja, ka ir saspiesta galva. Kāpēc, lai Māris, ja tam atbildīs viņa sniegums nesaņemtu iespēju? Kā jau minēju, pastāv opcija klubu izlase/2. izlase un tajā pašā RD, kuram gadiem jau ir sadarbīa ar Liepāju.

     [+] [-]

, 2019-05-09 19:11, pirms 5 gadiem
Piemetinot pie iepriekšējā komentāra, pāris piemēri iz RD hokeja dzīves, ka nevajag vērtēt hokejistu pēc pagātnes, bet jāskatās tajā, ko viņs dara tagad, ko būtu jāatiecina arī uz Māri.
Kad Kails Vilsons Rīgā spēlēja 1. reizi, viņš kļuva par vienu no kluba līderiem un vienu no jaunā RD līdz šim rezultatīvākajiem hokejistiem. Kad viņš RD uzspēlēja otreiz, viņš bija tikai blāva atblāzma no tā ko prata pirs tam.
Kad RD šogad parakstīja Mareni, visi gaidīja, ka Marenis uzspēlēs pāris mačus un atgriezīsies OHL - tā vietā Marenis kļuva par stabilu rotācijas spēlētāju un sezonas gaitā ļoti pacēla savas "akcijas".
Kad Rīga parakstīja Villi Leino, visi pievēra acis uz to, ka viņš ir viens no pārmaksātākajiem NHL spēlētājiem un kaifoja par to, ka atbraucis vecis ar lielu NHL pieredzi. Leino Rīgā parādīja nevis to, kāpēc viņam ir 400+ mači NHL, bet gan to, kāpēc viņu uzskata par vienu no visu laiku pārmaksātākajiem.
Kad Rīgā ieradās Sestito, par viņu tika smīkņāts, jo 100 spēlēs NHL 0 vārtu. Rīgā, savā 1. sezonā viņš kļuva par kluba labāko bombardieri un top 6 bombardieri visā līgā. Es domāju, ka šiem piemēriem ir jāļauj saprast, ka svarīgs ir kā hokejists izskatās un spēlē tagad, nevis pirms tam kaut kad kaut kur.

     [+] [-]

, 2019-05-09 20:07, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Kritizēt un pateikt "negribu viņu redzēt, tur un tur" ir divas dažādas lietas. Māris savā 1. sezonā RD kreklā diži neiepalika tajā, ko RD kreklā sadarīja Gudļevskis un Jokerit kreklā Kalniņš (procentuāli un vidēji ielaistajās ripās) Var piekrist, ka Māra sniegums karjeras laikā diez vai ir izlases un tā paša RD līmeņa, taču brutāli pateikt "negribu viņu redzēt tur un tur" - ja cilvēks pierāda, ka to spēj - kāpēc, ne? Pieminēji, ka pagājušajā sezonā izlasē Jučers izskatījās vāji. Pirms tam arī izlasē ir bijušas itin veiksmīgas spēles.
Un par taviem tekstiem, par lobēšanu un sarunāšanu. Ko tu murgo? Viņš vienkārši uz to brīdi bija labs, lēts latviešu vārtsargs, turklāt no Liepājas - RD fārmkluba. 1. sezona parādīja, ka ir potenciāls, turpināja. Lobēšana būtu bijusi, ja viņš laistu 5 ripas katru spēli, bet tik un tā tiktu likts vārtos.
Statistika Alu līgā Mārim nav slikta -nebūtu nekāds brīnums, ja pieredze ārzemēs viņa kvalitātes ir uzlabojusi, neskatoties uz to, ka vārtus nav sargājis top līmeņa klubos. Kuat vai tīri pārliecības ziņā. Var ņemt to pašu Kalniņu - nez cik daudzi, ticēja, ka Jānis būs tur, kur viņš ir tagad? Visticamāk, tikai tie, kas viņu bija redzējuši u-izlasēs. Tie, kas sprieda pēc klubu pieraksta noteikti uzskatīja, ka ir saspiesta galva. Kāpēc, lai Māris, ja tam atbildīs viņa sniegums nesaņemtu iespēju? Kā jau minēju, pastāv opcija klubu izlase/2. izlase un tajā pašā RD, kuram gadiem jau ir sadarbīa ar Liepāju.
Jučers nekad nav pārliecinājis kā labs vārstargs. DR kreklā pat ļoti negribēju viņu redzēt tajās sezonās,jo tieši nedrošība, nepārliecinošā spēle bija vērojama visu laiku. Sapratu ka ļoti lēts bet arī ar kolēģiem runājot uzdevu jautājumu - kādēļ DR auklējās ar Jučeru, ald beidzot laidīs prom. Arī Hārtlijam pietika ar pāris spēlēm , lai saprastu ka viņu aicināt pat uz pārbaudi nevajag. Es nevēlos Jučeru redzēt DR un izlasē jo nav tas līmenis un nav ne mazākās ticības ka vārtsags 32 gadu vecumā nobriedīs izlases līmenim. Kam nav dots tam nav un vēl izskatās ka kaut kas ar vārtsargu spēles pamatiem īsti Jučeram nav kārtībā. DR var noteikti dabūt labākus un izlase nav tik nabaga lai skatītos Jučera virzienā. Tad labāk izlasei pietuvīnāt vārtsargus kuri ir nedaudz virs 20 gadiem nevis 32 gadīgu.

     [+] [-]

, 2019-05-09 20:13, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Piemetinot pie iepriekšējā komentāra, pāris piemēri iz RD hokeja dzīves, ka nevajag vērtēt hokejistu pēc pagātnes, bet jāskatās tajā, ko viņs dara tagad, ko būtu jāatiecina arī uz Māri.
Kad Kails Vilsons Rīgā spēlēja 1. reizi, viņš kļuva par vienu no kluba līderiem un vienu no jaunā RD līdz šim rezultatīvākajiem hokejistiem. Kad viņš RD uzspēlēja otreiz, viņš bija tikai blāva atblāzma no tā ko prata pirs tam.
Kad RD šogad parakstīja Mareni, visi gaidīja, ka Marenis uzspēlēs pāris mačus un atgriezīsies OHL - tā vietā Marenis kļuva par stabilu rotācijas spēlētāju un sezonas gaitā ļoti pacēla savas "akcijas".
Kad Rīga parakstīja Villi Leino, visi pievēra acis uz to, ka viņš ir viens no pārmaksātākajiem NHL spēlētājiem un kaifoja par to, ka atbraucis vecis ar lielu NHL pieredzi. Leino Rīgā parādīja nevis to, kāpēc viņam ir 400+ mači NHL, bet gan to, kāpēc viņu uzskata par vienu no visu laiku pārmaksātākajiem.
Kad Rīgā ieradās Sestito, par viņu tika smīkņāts, jo 100 spēlēs NHL 0 vārtu. Rīgā, savā 1. sezonā viņš kļuva par kluba labāko bombardieri un top 6 bombardieri visā līgā. Es domāju, ka šiem piemēriem ir jāļauj saprast, ka svarīgs ir kā hokejists izskatās un spēlē tagad, nevis pirms tam kaut kad kaut kur.
Par Sestito es nesmīkņāju, par paŗējiem taviem minētiem arī ne jo gaidīju kas būs un skatījos nākotnē. Arī Marenis kurš līdz šim nespīdēja nebija manā skatījumā norakstāms,jo jāņe vērā viņa problēmas ar traumām, ka viņš tomēr jaunībā skaitījās talantīgs.
Jučers man ir no cita plaukta-daudz redzēts, vārtsraga drošus pamatus neredzu , jau 32 gadi un nekur nopietnā līgā sevi nav pierādījis (NLA, KHL, SHL, NHL, AHL, DEL vai tajā pašā Čehijā kaut vai) . Francija, Kazahstāna, Polija tomēr ir citā plauktā. Neredzu pamatu kaut minimālam optimismam. J abūtu kaut vai 25-27 gadi tad varbūt bet arī tie 2 gadi ar Jučeru radīja lielu nedrošības sajūtu par vārtu drošību.