Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Zvonarjovas duets sasniedz Madrides "Premier" pusfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Zvonarjovas duets sasniedz Madrides "Premier" pusfinālu
Aļona Ostapenko. Foto: Volvo Car Open

Aļona Ostapenko kopā ar Krievijas tenisisti Veru Zvonarjovu ceturtdien svinēja graujošu panākumu nozīmīgā Madrides "Premier Mandatory" turnīra ceturtdaļfinālā, kur ar 6:0, 6:3 viegli uzvarēja Rumānijas duetu Irina Bara/Mihaela Buzarnesku.

Rumānijas tenisistes, kuras iepriekšējā kārtā pārsteidzoši uzvarēja Indianvelsas un Maiami čempiones Elīzi Mertensu un Arinu Sabaļenku, šodien tikai dažos geimos spēja pretoties Ostapenko un Zvonarjovas spēka tenisam. Pārsvars rezultātā varēja būt vēl lielāks, taču Latvijas un Krievijas duets divos no trim zaudētajiem geimiem neizmantoja breikbumbu.

Pirmoreiz kopā spēlējošajām Ostapenko un Zvonarjovai piektdien pusfinālā nebūs favorītu statusa, jo pretī stāsies spēcīgāka un labāk saspēlēta komanda – ranga 15. vietā esošās Gabriela Dabrovski/Jifana Su. Ar sesto numuru izliktais Kanādas un Ķīnas duets šodien iespaidīgi atspēlējās pret ranga pirmo divu pozīciju īpašniecēm Barboru Krejčikovu un Kateržinu Sinjakovu – 3:6, 7:6(7), 10:8. Čehijas tenisistes neizmantoja trīs mačbumbas.

Ostapenko šobrīd dubultspēļu rangā ir 49. vieta, bet bijušajai pasaules devītajai raketei Zvonarjovai 59. Sasniedzot pusfinālu, Madridē ar "wild card" spēlējošais duets ieguvis 390 punktus.

Aļonai Madridē būs sezonas trešais pusfināls, cenšoties pirmoreiz tikt finālā. Pirmie divi pusfināli viņai bija februārī Dohā ar Veroniku Kudermetovu un aprīlī Štutgartē ar Dabrovski, kurai toreiz nebija savas pastāvīgās pārinieces Su.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-09 16:29, pirms 5 gadiem
vismaz

     [+] [-]

, 2019-05-09 16:37, pirms 5 gadiem
Dublenēs galvenais ir spēlēt kopā visu sezonu jo tik tad ir iespējas tikt uz finālturnīru.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-09 18:15, pirms 5 gadiem
Ļoti labs tandēms! Aļonas jauda + Zvonjarovas pieredze!