Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koņevs sašutis par attieksmi un atvainojas par nenormētu leksiku

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Koņevs sašutis par attieksmi un atvainojas par nenormētu leksiku
Mihails Koņevs
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Diametrāli pretējos noskaņojumos uz pēcspēles preses konferenci ieradās Daugavpils "Daugavas" galvenais treneris Viktors Demidovs un FC "Jūrmala" aizbildnis Mihails Koņevs. Koņevs bija sašutis par savu padoto attieksmi un nevēlēšanos cīnīties.

Pie pirmās uzvaras Virslīgas čempionātā šodien izdevās tikt Daugavpils "Daugavai", kas savā laukumā ar 2:0 pārspēja FC "Jūrmala". Komandas galvenais treneris Viktors Demidovs bija priecīgs par demonstrēto sniegumu, tomēr šajā mačā viņš redzēja arī negatīvās lietas:

"Pirmkārt, gribu pateikties futbolistiem par pašatdevi un vēlmi uzvarēt. Tā bija smaga spēle, kurā mums bija nepieciešama uzvara. Brīžiem bija situācijas, kad mēs nosēdāmies, skatīsimies, kāpēc tā notika. Visvairāk nepatika tas, ka uz maiņu uznākušie spēlētāji nevis pastiprināja spēli, bet gan otrādi. Centāmies pastiprināt vājās zonas, bet nekas nesanāca. Katrai no komandām bija savas problēmas. Tikām pie uzvaras, bet spēles kvalitāte nebija tā labākā. Apsveicu futbolistus ar uzvaru, ar to, ka viņi veiksmīgi izturēja mazākumā. Tik elementārā situācijā saņemt sarkano kartīti nav piedodami. Noteikti būs soda sankcijas. Labi, ka uzvarējām un ieguvām svarīgus punktus."

Krietni daudzrunīgāks bija Mihails Koņevs, kurš savu sašutumu neslēpa: "Uzskatu, ka šādu zaudējumu īsti nebijām pelnījuši, taču futbols ir spēle, pret kuru ir jāattiecas nopietni. Cilvēki iznāca laukumā un gribēja imitēt spēli. Negribu to teikt par visu komandu, bet par atsevišķiem futbolistiem, kuri imitēja cīņu. Nopietni runājām pirms spēles ģērbtuvē, bet tas nedeva rezultātu. Jābūt nopietnai attieksmei, neatkarīgi no tā, kāds meistars tu esi un no kurienes atbraucis. Ja ej laukumā, tev ir jāspēlē! Tagad daudzās komandās ir problēmas, nav tie labākie apstākļi, bet profesionālim ir jāspēlē vienmēr - jācīnās līdz pēdējam. Nevar gribēt kaut ko iegūt, neko nedodot pretī! Par ko mēs varam runāt?

Abus vārtus ielaidām pēc savām kļūdām. Teicu puišiem, lai nepārkāpj noteikumus, kur nu vēl pēdējās sekundēs [pirmie ielaistie vārti]. Tā vietā, lai paši dotos uz priekšu, pārkāpjam noteikumus pie sava soda laukuma. Mani šodien apmierināja tikai otrais puslaiks, sākot no apmēram 15. minūtes. Tas bija laiks, kad veicām ātras maiņas. Laikam vajadzētu ātrāk mainīt spēlētājus.

Par tiesāšanu vispār negribētu runāt, bet līnijtiesneši man stāsta, ka tagad esot jauni noteikumi. Kādi jauni noteikumi? Visās situācijās viņiem ir savi īpašie noteikumi."

Noslēgumā Mihails Koņevs arī atvainojās par emociju izplūdā lietotajiem necenzētajiem vārdiem: "Atsevišķās epizodēs es ļoti emocionāli reaģēju un izteicos, par ko vēlētos atvainoties visiem. Dažreiz tā gadās, kad ļoti pārdzīvo par savu komandu. Vēlreiz atvainojos, ja bija dzirdama nenormēta leksika."

  +5 [+] [-]

, 2014-04-09 20:35, pirms 10 gadiem
Es nesaprotu kāpēc tad Koņevs vēl nav iesniedzis atlūgumu - katru otro spēli viņa audzēkņi necīnās un neklausa treneri, bet šis tik runā .. nesaprot ka arī viņ reputācija tiek sabojāta

  +1 [+] [-]

, 2014-04-09 23:49, pirms 10 gadiem
Koņevs ir ļoti vājš treneris, tas arī viss.

     [+] [-]

, 2014-04-10 00:35, pirms 10 gadiem
zigiss rakstīja: Es nesaprotu kāpēc tad Koņevs vēl nav iesniedzis atlūgumu - katru otro spēli viņa audzēkņi necīnās un neklausa treneri, bet šis tik runā .. nesaprot ka arī viņ reputācija tiek sabojāta
Taisnība jau ir, bet viņam jau nav citur kur iet.

     [+] [-]

, 2014-04-10 19:24, pirms 10 gadiem
Koņevs aizmirsa, ka trenē Totomalu, kas spēlēja pret Totopili.