Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lielvārde/Fat Pipe" vairs tikai soli no pusfināla

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lielvārde/Fat Pipe" vairs tikai soli no pusfināla
Lielvārdes florbolisti: Kaspars Mudelis (no kreisās), Sandris Virsnītis un Niks Blumfelds. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Par ELVI florbola līgā vīriešiem pirmo komandu, kas ceturtdaļfināla sērijā guvusi jau trešo uzvaru, kļuva "Lielvārde/Fat Pipe", kas šodien Kocēnos ar 8:3 pieveica Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais starp lielvārdiešiem ar trim piespēlēm bija Sandris Virsnītis. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām rezultāts kļuvis 3:0.

"Lievārde/Fat Pipe" Kocēnu sporta namā, kur to uzņēma Stalbes "Pārgauja", ieradās ar diviem savā laukumā izcīnītiem panākumiem bagāžā (7:3 un 4:3). Sērijas trešā mača rezultātu atklāja stalbieši – pēc precīzi astoņām aizvadītām minūtēm ar vārtu guvumu izcēlās Edgars Puriņš. Lievārdieši gan nepalika parādā – līdz pirmajam pārtraukumam pa golam iemeta Artūrs Skadiņš un Armands Savins, vadībā ar 2:1 izvirzot viesus. Otrās trešdaļas pašā sākumā laukuma saimnieku kapteinim Mārtiņam Rajeckim vēl izdevās atjaunot neizšķirtu rezultātu (2:2), bet līdz otrajam pārtraukumam Lielvārdes florbolisti iemeta vēl trīs golus, iegūstot vērā ņemamu pārsvaru – 5:2. Arī pēdējā periodā ievērojami veiksmīgāk darbojās "Lielvārde/Fat Pipe", kas svinēja pārliecinošāko uzvaru šajā sērijā – 8:3. Lai iekļūtu pusfinālā, lielvārdiešiem vēl jāizcīna vairs tikai viens panākums (3:0).

Rezultatīvākais starp lielvārdiešiem ar trim piespēlēm bija Sandris Virsnītis. Divus vārtus guva viņa komandas biedrs Toms Akmeņlauks, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Niks Blumfelds un Artūrs Skadiņš. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Jāni Salceviču, kurš atvairīja 17 no 20 pretinieku metieniem. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā saņēma Emīls Eglītis, kurš ar rezultativitāti šoreiz gan neizcēlās. Jau rīt pulksten 14.00 abas komandas turpat Kocēnos tiksies vēlreiz.

SK "Pārgauja" - "Lielvārde/Fat Pipe" 3:8 (1:2, 1:3, 1:3)
Metienu attiecība:
20:21 (5:8, 7:4, 8:9)
Rezultatīvākie:
SK "Pārgauja" – Mārtiņš Rajeckis 1 (1+0), Edgars Puriņš 1 (1+0), Jānis Driļevskis 1 (1+0), Miķelis Koknesis Roops 1 (0+1), Olafs Zvīnis 1 (0+1), Gvido Lauga 1 (0+1).
"Lielvārde/Fat Pipe" – Sandris Virsnītis 3 (0+3), Toms Akmeņlauks 2 (2+0), Niks Blumfelds 2 (1+`1), Artūrs Skadiņš 2 (1+1), Rūdis Žukelis 1 (1+0), Aivis Kusiņš 1 (1+0), Armands Savins 1 (1+0), Sandis Mihailovskis 1 (0+1), Kaspars Mudelis 1 (0+1).

Čempioni viesos grauj "Valmieru", sērijā 2:1

Sērijā starp čempioni "Betsafe Oxdog Ulbroka" un vicečempioni "Valmieru", kura kā pēdējā kvalificējās izslēgšanas spēlēm, pēc diviem Ulbrokā notikušiem mačiem rezultāts bija neizšķirts – 1:1. Pirmajā spēlē ar 5:0 uzvarēja ulbrokieši, bet otrajā valmierieši spēja revanšēties ar 9:5. Šīvakara spēlē, kas notika Vidzemes Olimpiskajā centrā, rezultātu 8.minūtē atklāja mājinieks Matīss Salmiņš (1:0). Kā vēlāk izrādījās, tie šajā mačā bija valmieriešu goda vārti. Pirms paša pārtraukuma Niks Ķuzulis un Rolands Kovaļevskis vadībā ar 2:1 izvirzīja viesus, pēc otrās trešdaļas rezultāts bija jau 4:1, bet visā cīņā Ulbrokas komanda triumfēja ar 12:1. Sērijā līdz četrām uzvarām čempioni atguvuši vadību ar 2:1.

"Rubene" pret "Talsu NSS/Krauzers" – 2:1 un 2:2

Ceturtdaļfināla pāris, kurā tiekas Kocēnu "Rubene" un "Talsu NSS/Krauzers", šovakar aizvadīja jau ceturto savas sērijas maču. Pirmajās divās spēlēs, kas notika Talsos, panākumi tika dalīti uz pusēm – vispirms ar 5:3 uzvarēja talsinieki, bet pēc tam, kocēnieši revanšējās ar 4:3. Vakar vēlu vakarā pretinieces krustoja nūjas Kocēnu sporta namā, kur ar 5:2 uzvarēja un vadību sērijā ar 2:1 atguva Talsu florbolisti. Šīvakara mačā pirmā perioda vidū pēc Ritvara Bērziņa metiena vadībā ar 1:0 izvirzījās "Rubene". Otrās trešdaļas sākumā talsinieks Emīls Krūmiņš atjaunoja neizšķirtu (1:1), bet pāris minūtes pēc tam kocēnietis Arnijs Kuratņiks vēlreiz vadībā izvirzīja mājiniekus – 2:1. Kā pēc tam izrādījās, viņa iemestais gols šajā spēlē kļuva par izšķirošo. 57.minūtē viesiem radās iespēja izpildīt soda metienu, bet viņu kapteinim Artim Raitumam neizdevās pārspēt lielisku maču aivadījušo Kocēnu komandas vārtsargu Robertu Trepšu. "Rubene" svinēja uzvaru ar 2:1, bet sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts atkal kļuvis neizšķirts – 2:2.

"Kurši/Ekovalis" pirmo uzvaru sērijā svin savā laukumā

Liepājas "Kurši/Ekovalis" no ceturtdaļfināla sērijas pirmajiem diviem mačiem pret "Lekringu" Cēsīs atgriezās ar diviem zaudējumiem – 3:9 un 6:9. Lai nenonāktu bezdibeņa malā, šovakar savā laukumā liepājniekiem bija nepieciešama uzvara. Mača sākums gan par to neliecināja, jo līdz pirmā perioda vidum vadībā ar 2:0 izvirzījās cēsnieki, kuru labā pa golam iemeta Artis Savins un Jorens Malkavs. Līdz pirmajam pārtraukumam Liepājas komandai, pateicoties Kaspara Klamera un Ingara Jansona vārtu guvumiem, izdevās atjaunot neizšķirtu – 2:2. Otrajā trešdaļā vēlreiz divu vārtu handikapu ieguva viesi (4:2), bet nu jau "Kurši/Ekovalis" atbildēja ar trim pēc kārtas gūtiem vārtiem – 5:4. Pēdējā perioda sākumā "Lekringam" neizdevās realizēt soda metienu, toties laukuma saimnieki guva vēl vienus vārtus un varēja svinēt panākumu ar 6:4. Sērijā līdz četrām uzvarām vadībā joprojām atrodas Cēsu "Lekrings" – 2:1.
Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2019-03-09 21:09, pirms 5 gadiem
Kāpēc komabdas nosaukums fat pipel e