Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Bulvītis: "Šaubos, vai martā tikšu izsaukts uz Latvijas izlasi"

Agris Suveizda

Bulvītis: "Šaubos, vai martā tikšu izsaukts uz Latvijas izlasi"
Nauris Bulvītis
Foto: Nora Krevneva/F64

Vienu gadu pavadījis Šveicē, 27 gadus vecais Nauris Bulvītis ir atgriezies Latvijā un vismaz līdz vasarai pārstāvēs Jūrmalas "Spartaku". Bulvītis sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka atgriezās, jo vēlas spēlēt. Tiešu spēļu prakses trūkuma dēļ Bulvītis šaubās, vai šomēnes vispār tiks izsaukts uz Latvijas izlasi, kurā jau ir zaudējis vietu pamatsastāvā.

"Šaubos. Droši vien, ka nē," Nauris Bulvītis atbildēja uz jautājumu, vai marta sasaukumā saglabās vietu Latvijas valstsvienības sastāvā. Zinot, ka šosezon Šveices Superlīgā aizvadījis tikai četras spēles, Bulvītis gan uzskata, ka tas nebūs pārsteigums, ja tā notiks: "Es nespēlēju, kamēr citi puiši spēlē labi. Un daudzi to dara ārzemju klubos. Tā ka trenerim manā pozīcijā ir pietiekami liela izvēle."

"Droši vien, ka atgriešanos Latvijā vērtēju negatīvi, jo tas ir solis atpakaļ, taču ceru, ka atkal izdosies spert soli uz priekšu. Varbūt pat divus," sacīja Bulvītis. "Šveicē netiku pie spēles laika, tāpēc nolēmu, ka labāk atgriezties." Iepriekšējā sezonā bijis pamatsastāva spēlētājs, šīs sezonas sākumā Bulvītis pie jaunā galvenā trenera Svena Krista ne tikai zaudēja vietu starta vienpadsmitniekā, bet vairs pat netika pieteikumā: "Viss sākās, kad salauzu degunu. Treneris uzskatīja, ka neiederos viņa zīmējumā, un viss. Protams, gāju runāt un prasīt, kāpēc nespēlēju. Taču, redzot, ka viņš vispār nereaģē, ko tur vairs iet…"

Jau šā gada sākumā kļuva skaidrs, ka Bulvītim līdz sezonas beigām praktiski nebūs iespēju spēlēt – centra aizsargu hierarhijā viņš bija tikai piektais. Kaut arī aizsargu netrūka, Bulvītis gan saka, ka klubs neesot bijis šķiršanās iniciators: "Viņi pat vēlējās, lai palieku līdz sezonas beigām. Līgums man vēl bija. Nezinu, kāpēc – acīmredzot treneris baidījās no traumām. Pats izlēmu braukt prom."

"Meklēju variantus arī ārzemēs, taču nekas nesanāca, tāpēc nav pat vērts tos apspriest. Turcijā mēģināju ko atrast, taču nebija nekā tāda, ar ko varētu palielīties," Bulvītis turpināja. Līgums ar Jūrmalas "Spartaku" noslēgts līdz vasarai: "Ceru, ka atgūšu spēļu tonusu, lai varētu mēģināt atgriezties ārzemēs."

Saruna ar Bulvīti notika sestdien pēc pārbaudes spēles pret "Skonto" otro sastāvu (1:1), kurā Bulvītis realizēja 11 metru soda sitienu un izcēlās vēl kādā epizodē. Divcīņu un rupjību pilnajā mačā pretinieku uzbrucējs Ņikita Ivanovs asi nospēlēja pret "Spartaka" vārtsargu Dmitriju Grigorjevu, par ko saņēma dunku no Bulvīša: "Aizsargāju vārtsargu, kapteiņa apsējs jāatstrādā. Pret "Skonto" vienmēr sanāk tādas asas spēles. Pertija prasa spēlēt stingri un nepiekāpīgi – es to labi zinu. Tas ir labi, ja spēles ir asas, taču pēdējais mačs pirms sezonas sākuma… Gribējās, lai būtu nedaudz korektāk."

Tieši "Skonto" ir Bulvīša pēdējais Latvijas klubs – 2013. gadā rīdzinieki kļuva par Latvijas vicečempioniem. Pēc sezonas beigām virkne spēlētāju algu parādu dēļ pameta komandu, Bulvīti ieskaitot: "Visi parādi vēl nav atdoti, taču šā gada sākumā daļu izmaksāja." Pēc autora piezīmes, ka Bulvītim, 2013. gada vasarā pārejot uz "Skonto", tobrīd parādā palika arī Jūrmalas "Spartaks", Nauris smejoties atmeta: "Tā sanāk, ka daudzi klubi man palikuši parādā. Taču neesmu pie tā vainīgs – ne jau es to naudu nemaksāju." Atšķirībā no "Skonto", jūrmalnieki gan parādus ir atdevuši.

Bulvīša konflikts ar Ņikitu Ivanovu

Foto: Juris Gūtmans

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: labaisn

  +9 [+] [-]

, 2015-03-09 19:52, pirms 9 gadiem
labaisn rakstīja: Bulvis sprēgā.. Grib lai atkal kāds salauž degunu..
Zvaigzne atbrauca, no Šveices soliņa..
Kurš cits sodīs rupekļus ja ne komandas kapteinis?

  +4 [+] [-]

, 2015-03-09 20:04, pirms 9 gadiem
Viss ir atkarīgs no draudzības ar Sašu Starkovu....

  +8 [+] [-]

, 2015-03-09 20:09, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kurš cits sodīs rupekļus ja ne komandas kapteinis?
Tas Ņikita Ivanovs ir rupeklis!Jau iepriekšējā sezonā ar to izcēlās!Tā kā šai reizē Bulvītis malacis!

  -1 [+] [-]

, 2015-03-09 20:25, pirms 9 gadiem
Kas vispār šis par stadionu kur viņi spēlēja?

  -1 [+] [-]

, 2015-03-09 21:22, pirms 9 gadiem
kristaps_zangis_103737 rakstīja: Kas vispār šis par stadionu kur viņi spēlēja?
Slokas Skolas stadions..

  +3 [+] [-]

, 2015-03-09 21:30, pirms 9 gadiem
labaisn rakstīja: Slokas Skolas stadions..
Nē, tas ir Kauguru vidusskolas laukums.

  +5 [+] [-]

, 2015-03-09 21:35, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kurš cits sodīs rupekļus ja ne komandas kapteinis?
SMScredit.lv Virslīga: Skonto - Liepāja. Spēles...

Pertijas rokraksts(provokācijas)!Ja nemaldos ne par vienu rupjo epizodi šams arī nedabūja kartiņu,un pie šādas skontas spēles pretinieku komandām būs vien jāpielāgojas!
Nr9 arī ir Ivanovs!
4:44 (spēles minūtes norādītas)uzbrukums vārtsargam
59:45 atklāts sitiens ar dūri(pēcāk ar atkārtojums ir)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-03-09 22:35, pirms 9 gadiem
Ja būtu pārgājis atpakaļ uz skonteļu nometni, tad šaubas nebūtu

  +2 [+] [-]

, 2015-03-09 22:46, pirms 9 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Nē, tas ir Kauguru vidusskolas laukums.
Ja dzēs ārā komentārus, tad dzēs visus pēc kārtas nevis sev nepatīkamākos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-03-10 10:23, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Ja dzēs ārā komentārus, tad dzēs visus pēc kārtas nevis sev nepatīkamākos!
skonta šajā portālā ir aizsargāts ar likumu,redzēju Tavu komentu,normāls,bet ko līdzīgu uzrakstot skontas sakarā citreiz arī brīdinājumus var noraut....

  +2 [+] [-]

, 2015-03-10 15:05, pirms 9 gadiem
Andris5 rakstīja: SMScredit.lv Virslīga: Skonto - Liepāja. Spēles...

Pertijas rokraksts(provokācijas)!Ja nemaldos ne par vienu rupjo epizodi šams arī nedabūja kartiņu,un pie šādas skontas spēles pretinieku komandām būs vien jāpielāgojas!
Nr9 arī ir Ivanovs!
4:44 (spēles minūtes norādītas)uzbrukums vārtsargam
59:45 atklāts sitiens ar dūri(pēcāk ar atkārtojums ir)
ej Tu nost
par šādu rupjību neko neiedeva...
būs jāsvilpj tas Vanķa otmorozoks

  +2 [+] [-]

, 2015-03-10 17:04, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: ej Tu nost
par šādu rupjību neko neiedeva...
būs jāsvilpj tas Vanķa otmorozoks
2014 gadā skontam soliņu vispār nebija(parasti runājam par īsu rezervistu soliņu bet ne skontas gadījumā-2014 gadā)Tātad nopelnot sarkano kas spēlēs nākamajā spēlē???
Ivanovs = zaļknābis,kurš ievēros treneru norādījumus,neko nepasāks pats uz savas rokas,
Tiesnesis = marionete ,kurš nemaz nedrīkst šādās epizodēs rīkoties kā to prasa viņa darbs,sarkanā ar visām tām izrietošām sekām,un pelnījis zaļknābis maksimālu sodu,gan naudas gan diskābeļa ziņā!
secinājums:
Pertija savos mačos kontrolē tiesnešu darbību,un darbina šos savās interesēs!Liepāja todien uzvarēja jo spēlēja futbolu,apspēlēja skonteļus otrajā pēc pilnas programmas,būtu atbildējuši uz provokācijām,uzvaru neredzēt!
Var jau būt arī iepriekš mačā Ivanovs bija provacējis Liepājniekus,bet palika gribot (neizpildot dotos trenera norādījumus,jeb nav spējīgs bijis izprovacēt),un tāpēc ar tādu naidu metās virsū ar dūrēm vienam futbolistam...
Pretīgs klubs!Un šis mačs tik vēlreiz apliecina kāds pattiesībā ir skontas izslavētais futbols!

     [+] [-]

, 2015-03-11 17:52, pirms 9 gadiem
Ko nu par to, shi ir problema. ';