Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Džeksonam otrā uzvara nedēļas laikā

Juris Miņins
Juris Miņins

Džeksonam otrā uzvara nedēļas laikā
Deksters Džeksons
Foto: bodybuilding.com

2013. gada "Arnold's Classic" uzvārētājs, ASV bodibilderis Deksters Džeksons triumfēja arī PRO divīzijas otrajā posmā, kas šonedēļ norisinājās Austrālijā, aiz sevis atstājot Toniju Frīmenu un Benu Pakulski.

Starptautiskās bodibildinga un fitnesa federācijas profesionālās divīzijas (IFBB PRO) šīs sezonas otrais posms norisinājās Austrālijas pilsētā, Melnburnā un tas notika nedēļu pēc populārā "Arnold's Classic" turnīra. Gan tālais ceļš, gan turnīra "mazais svars" profesionālajā bodibildingā darīja savu un PRO divīzija nespēja sapulcēt pietiekoši konkurētspējīgu atlētu sastāvu. Tajā pašā laikā nebija arī tā, ka pirmā vieta tika piešķirta pirmajam, kurš pieteicās.

Tāpat kā pirms nedēļas pirmo trijnieku sadalīja pavasara sezonas "fantastiskais trijnieks". Uzvarētājs, tāpat kā Kolumbusā, bija Deksters Džeksons, taču Tonijam Frīmenam šoreiz izdevās izkonkurēt Benu Pakulski, kuri, attiecīgi, ieņēma otro un trešo vietu. Tūlīt aiz goda pjedestāla palika veterāns Eds Nans, kuram sacensību sākumā prognozēja vietu pirmajā trijniekā, bet sešiniekā vēl iekļuva Ivans Sadeks un Maikls Kelifanoss.

Jāpiebilst, ka, tāpat kā "Arnold's Classic" gadījumā, arī Austrālijas posms Džeksonam bija īpašs, jo šī viņam ir ceturtā uzvara šajā kontinentā, tādējādi Deksters kļuva par uzvarām bagātāko atlētu šī turnīra vēsturē (3 uzvaras ir Krisam Kormjē). Tāpat nevar neatzīmēt, ka šī 2008. gada pasaules labākajam bodibilderim bija trešā uzvara pēc kārtas, jo iepriekšējo sezonu "The Blade" (Dekstera Džeksona iesauka – aut.) noslēdza ar uzvaru "Masters Olympia" sacensībās.

Atgādināsim, ka daudzi vadošie PRO līgas atlēti atteicās piedalīties 2013. gada pavasara sezonā, ko motivēja ar nepieciešamību labāk sagatavoties "Mr.Olympia" sacensībām. Savukārt citi, sakarā ar ne visai izteiksmīgo sniegumu, izlēma sākt gatavoties citām sacensībām.

Nākošais IFBB PRO līgas posms norisināsies 13. aprīlī, kad atlēti izies uz Ķelnes skatuves, "FIBO Germany" izstādes ietvaros.

Izmantotie resursi:
FLEX Online | The Ultimate Bodybuilding...
Muscular Development Magazine

  +2 [+] [-]

, 2013-03-09 16:27, pirms 11 gadiem
Viņš padusi sev var pakasīt ?

  -1 [+] [-]

, 2013-03-09 16:57, pirms 11 gadiem
sochee rakstīja: Viņš padusi sev var pakasīt ?
Un kas tev liek domāt, ka viņš to nevar izdarīt?

     [+] [-]

, 2013-04-14 00:00, pirms 11 gadiem
krūšturi sev naw iegādājies!