Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai Francijā dubultspēļu tituls un vienspēļu pusfināls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai Francijā dubultspēļu tituls un vienspēļu pusfināls
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Latvijas otra labākā tenisiste Diāna Marcinkeviča sasniegusi Dižonas (Francija) ITF 10 000 vienspēļu turnīra pusfinālu. Vakar otro nedēļu pēc kārtas uzvarēts dubultspēlēs.

Marcinkevičas (WTA rangā 350. vieta) pretiniece šodienas ceturtdaļfinālā bija mājiniece Sibille Konstanse, kura rangā atrodas 520. vietā. Pirmajā setā francūziete nespēja ar savu servi pielikt punktu, neizmantojot arī divas setbumbas (5:4, 40:15). Marcinkeviča atspēlējās un setu uzvarēja ar 7:5. Otrā seta iznākums bija loģisks – Diānai uzvara ar 6:1.

Latvijas otrās raketes pretiniece pusfinālā būs vāciete Justīne Ozga, kura vienspēļu rangā atrodas 503. vietā. Par pusfināla sasniegšanu Marcinkeviča nopelnījusi sešus ranga punktus.

Dubultspēļu turnīrs Dižonā noslēdzās jau vakar. Šoreiz tas izvērtās par parodiju, jo sacensībām bija pieteikušies tikai septiņi dueti. Marcinkeviča spēlēja pārī ar grieķieti Despinu Papamihailu, ar kuru pagājušajā nedēļā uzvarēja Bronas turnīra pāru sacensībās.

Dižonā nācās nospēlēt tikai vienu spēli – finālu. Pirmās divas kārtas bija brīvas, bet pusfinālā nevajadzēja spēlēt pretinieču savainojuma dēļ. Savukārt finālā spraigā cīņā ar 7:5, 7:6(7) tika uzvarētas krieviete Jana Šizikova un beļģiete Alisona van Ujtvanka.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page