Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Daiļslidotājs Vasiļjevs sacensībās Stavangerā labo personīgo rekordu

Andrejs Siliņš

Daiļslidotājs Vasiļjevs sacensībās Stavangerā labo personīgo rekordu
Deniss Vasiļjevs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs šajā nedēļas nogalē Norvēģijas pilsētā Stavangerā izcīnīja uzvaru "Nordics and Nordics Open" sacensībās, svētdien izvēles programmā labojot personīgo rekordu un arī summā.

Sestdien īsajā programmā tiesneši Vasiļjevam par sniegumu piešķīra 73,32 punktus, kas atpaliek no viņa personiskā rekorda 87,08 punkti. 34,25 punktus daiļslidotājs nopelnīja par tehnisko elementu izpildījumu un 40,07 punktus - par programmas komponentēm.

Svētdien izvēlas programmā viņš tika pie 167,93 punktiem - 82,65 punktiem par tehnisko izpildījumu un 85,28 punktiem par programmas komponentēm. Garajā programmā Latvijas daiļslidotājam tas ir jauns personīgais rekords.

Summā daugavpilietis tika pie 241,25 punktiem un par 0,16 punktiem laboja personīgo rekordu, kuru iepriekš sasniedza novembrī notikušajās "Grand Prix" sacensībās Maskavā.

Otro vietu sacensībās Norvēģijā ar 186,33 punktiem ieņēma mājinieks Sondre Odvolls Bē, bet trešais ar 180,23 punktiem bija Zviedrijas pārstāvis Iļja Solomins.

Janvārī Eiropas čempionātā Grācā Vasiļjevs izcīnīja sesto vietu.

Izmantotie resursi:
LETA