Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Neatceļot liegumu "Jurčikam Raganai", fani varētu turpināt protestu "Dinamo" spēlēs

Krišs Upenieks

Neatceļot liegumu "Jurčikam Raganai", fani varētu turpināt protestu "Dinamo" spēlēs
Ragana Jurčiks
Foto: Gints Ivuškāns/f64

Neatceļot liegumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēles apmeklēt pazīstamajam "Jurčikam Raganai", līdzjutēji varētu turpināt protestu un neatbalstīt komandu fanu sektorā, noskaidroja aģentūra LETA.

Pirmdienas mājas spēlē pret "Sochi" komandu Rīgas "Dinamo" fanu sektors bija teju tukšs, bet līdzjutēji pieklusināti maču skatījās trešajā stāvā. Šādi tika pausts atbalsts "Jurčikam Raganai", turklāt sagaidāms, ka šāds protests pret kluba lēmumu turpināsies.

"Vakar Rīgas "Dinamo" līdzjutēji solidarizējās un pameta fanu sektoru, maču skatoties trešajā stāvā," aģentūrai LETA teica fanu kluba vadītāja Iveta, kura piebilda, ka šāds protests varētu turpināties. "Fani ir brīvprātīgi līdzjutēji, viņus ne uz ko nevar piespiest. Tomēr, domāju, viņi turpinās atbalstīt "Jurčiku Raganu"."

Tikmēr pašam tēla radītājam Pētersonam pirmdien bijusi tikšanās ar Rīgas "Dinamo" valdes locekli Zigmāru Priedi. Tajā viņš piedāvājis saglabāt raganas tēlu, bet padarīt to pozitīvāku un smaidīgāku, tomēr Priede esot bijis kategoriski pret.

"Vēlos palikt pie šī tēla. Visi Latvijas fani mani tādu pazīst. Nebūtu pieņemami skriet uz pavisam citu tēlu. Tomēr klubs kategoriski atsakās, raganas tēls esot negatīvs. Viņus nepārliecināsi, ka ragana var būt arī kaut kas pozitīvs," aģentūrai LETA teica Pētersons. "Lēmums par "Jurčika Raganas" aizliegšanu esot pieņemts valdes sēdē, lai gan to pierādīt ar kādiem papīriem paši nevarēja. Šāds lēmums pieņemts arī pēc mistiskām vecāku sūdzībām, kas krājušās gadiem, bet arī to neviens nevarēja pierādīt," pauda Pētersons.

Viņš sacīja, ka Rīgas "Dinamo" fanu solidarizēšanās ar viņu turpināsies, kamēr "Jurčikam Raganai" netikšot dota atļauja atgriezties "Arēnā Rīga". "Es viņus nedzenu to darīt, viņi paši to izdomājuši. Paldies viņiem par šādu solidarizēšanos. Tagad es saprotu, cik vajadzīgs esmu ne tikai faniem, bet arī skatītājiem," izteicās Pētersons.

Par spīti Rīgas "Dinamo" lēmumam Pētersons ir saglabājis lojalitāti Rīgas "Dinamo" komandai. "Man nav nekāda aizvainojuma. Es būtu gatavs atgriezties. Turpināšu atbalstīt arī citus sporta veidus," viņš norādīja.

"Jurčiks Ragana" kā tēls aktuāls bijis jau kopš 2004.gada, turklāt savos pirmsākumos viņu uzaicināja arī Rīgas "Dinamo" klubs. Rīgas "Dinamo" šosezon ir Rietumu konferences vājākā komanda, turklāt uz izslēgšanas spēlēm tā vairs nepretendē.

Izmantotie resursi:
LETA

1 2 3 4 5 6 7 225 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2018-01-09 13:01, pirms 6 gadiem
beigu beigās vēl Sējējs paziņos, ka pie neveiksmīgās sezonas ir vainojams tikai Jurčiks.. nebrīnītos!

 +11 [+] [-]

, 2018-01-09 13:04, pirms 6 gadiem
Kad klauni ir un paliek klauni. Valdē vai paeizāk sakot parodijā par valdi - čekisti, dzīvē barkāns un ragana, virtualitātē "buru tur" vecie komunisti perņa un funis. Tikai spēlētāji šai komandai piešķir cilvēciskus vaibstus.

  -3 [+] [-]

, 2018-01-09 13:05, pirms 6 gadiem
HE HE !!! Ragana you cuck !!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-01-09 13:09, pirms 6 gadiem
Pareizi ir, lai vicina savu dakšu mājās pie Tv...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2018-01-09 13:12, pirms 6 gadiem
Tieši tā ir jāturpina protests, ir jāatbalsta Jurčiks vienmēr bijis klāt dažādos sporta veidos , gan klubus, gan izlases atbaltot un te pēkšņi Svētais un co atraduši ķipa vaininieku pie neveiksmēm... Pašiem Dinamo vadoņiem un viņu kucēm FUNIM, permakam un Saxonam smiekli nenāk par tādu nejēdzību??

  +6 [+] [-]

, 2018-01-09 13:13, pirms 6 gadiem
Esmu apņēmies neapmeklēt Dinamo Rīga spēles, kamēr Jurčiks Ragana nesaņems atvainošanos no kluba vadības un netiks atgriezts tribīnēs...

 +13 [+] [-]

, 2018-01-09 13:14, pirms 6 gadiem
Tie mazohisti, kas sevi par faniem dēvē, varētu uz mūžu aizmirst šo dabas kļūdu ko sauc par atjaunoto Rīgas Dinamo. Un beidzot ļaut tam sprāgonim izbeigt mocības un izlaist pēdējo dvašu šī gada pavasarī. Cik var?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-09 13:19, pirms 6 gadiem
Būtu labāk paši savu 10 gadus ierūsējušo maskotu nomainījuši pret ko citu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-01-09 13:21, pirms 6 gadiem
Kuru vispār interesē tas krievu čekistu dibenā nogājušais projekts?

  +8 [+] [-]

, 2018-01-09 13:22, pirms 6 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: Es iešu vēl biežāk uz spēlēm .
svaigāks gaiss arēnā būs ..
Arēnā tagad būs ļoti daudz gaisa un vietas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2018-01-09 13:29, pirms 6 gadiem
nevajag skatīties no trešā stāva, bet neiet un neskatīties vispār.. es jau otro gadu neapmeklēju spēles un pat pa tv neskatos.. kautkā zudusi intrese, ar katru gadu arvien lielāks bardaks tajā Dinamo..ja pirmos gadus citi klubi varēja mācīties no Dinamo kā darīt...tad pēdējos gados var mācīties kā nevajag darīt...
tur visa vadība ir vienkārši sagājuši sviestā...

 +10 [+] [-]

, 2018-01-09 13:33, pirms 6 gadiem
Amerikosi, pribalti un JurchixRag ir reāli sagrāvuši ne tikai rižanku, bet visu Krievijas ekonomiku. Nelieši. Priekā!

 +13 [+] [-]

, 2018-01-09 13:36, pirms 6 gadiem
protams, ka tās ir galīgās muļķības un kluba tālāka diskreditēšana no priedes utt. puses.
personīgi man tas jurčiks nekad nav sagādājis pozitīvas emocijas ar savu uzbāzību tribīnēs, bet lai jau lēkā un vicina savas roķeles, tā jebkurā gadījumā nav valdes kompetence.

  +4 [+] [-]

, 2018-01-09 13:40, pirms 6 gadiem
Raganai vajadzētu būt priecīgai, ka velni viņu no tā elles ķēķa laukā izmeta.

  -4 [+] [-]

, 2018-01-09 13:50, pirms 6 gadiem
Gan jau, ka bija vecāku sūdzības par raganu. Vadībai pēc katra indivīda pieprasījuma nav nekas jārāda. Ir Dinamo vadības lēmums, kurš ir jāciena. Sauc sevi par Dinamo faniem, bet kad lēmums nesakrīt ar viņu domām, sāk uz klubu. Daļa to, kuri sevi dēvē par faniem, nav visi Dinamo atbalstītāji, kuru dēļ ir jāiet pāri pārējo interesēm. Protams, ka mazi bērni nobīsies, ieraugot šādu k*opli tribīnēs. Arī pieaugušajiem tas nav tīkami.

  -3 [+] [-]

, 2018-01-09 13:51, pirms 6 gadiem
es-sportists rakstīja: Esmu apņēmies neapmeklēt Dinamo Rīga spēles, kamēr Jurčiks Ragana nesaņems atvainošanos no kluba vadības un netiks atgriezts tribīnēs...
varētu padomāt, ka bez tevis tribīnēs neiztiks

 +16 [+] [-]

, 2018-01-09 13:53, pirms 6 gadiem
Ja jau tiešām tur fani kaut ko parādīt vai ar kādu no sava vidus solidarizēties būtu gribējuši, tad būtu uztaisijuši boikotu spēlēm un nenākuši vispār, kamer to Raganu atkal nelaiž iekšā! Tas manuprāt būtu krietni iedarbīgāks veids kā uzspiest uz tām valdes urīngalvām. Kaut gan es pieļauju, ka realitātē viņiem(valdei) ir stipri "po barabanu" ko tur fani grib vai negrib un viņi var spēlēt arī kaut pie pilnīgi tukšām tribīnēm, jo no tā jau nav atkarīga TRTD pasāvēšana vai nepastāvēšana kā suga, jo tas ir spļāviens jūrā ko TRTD ieņem no biļetēm vai suvenīriem un ja Kremļa punduris ar saviem čomiem naudu nedos, tad TRTD beigs patāvēt kaut vai arī ar pilnām tribīnēm spēlēs! Un otrādi kamēr asinskārais punduris naudu dod tikmēr šie tur var spēlēt kaut pie tukšām tribīnēm! To vajadzētu TRTD faniem saprast, ka jūs esat tikai nepieciešamie "loxi" un tikai marionetes "svētā jura" spēlītēs....

  +4 [+] [-]

, 2018-01-09 13:54, pirms 6 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: katrā ziņā.. Respect Dinamo vadībai par šo lēmumu...
Tas nāks tikai par labu, lai arī šobrīd daži spļaudās..

Paldies par to !

jauku dienu !
Punķutapām diemžēl neko nevar iemācīt.
Sēž savā nošmulētājā t-kreklā otrpus monitoram un cenšas gudri rakstīt, bet zin ir izsens teicies - "Gudri di**t nav malku cirst"

  +3 [+] [-]

, 2018-01-09 13:57, pirms 6 gadiem
Es ieteiktu arī Jurčikam pārdomāt savu uzvedību. Piekrītu, ka ir forši, ka viņš iekurina līdzjušanai bērnus, skolēnus, bet pats esmu saskāries ar krietniem pārspīlējumiem. Primāri es gribu redzēt hokeju un ja man priekšā viens bļauj un vicina savu dakšu, tad liela prieka no tā nav. tā diemžēl ir bijis ne vienreiz vien.

  +7 [+] [-]

, 2018-01-09 13:57, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: protams, ka tās ir galīgās muļķības un kluba tālāka diskreditēšana no priedes utt. puses.
personīgi man tas jurčiks nekad nav sagādājis pozitīvas emocijas ar savu uzbāzību tribīnēs, bet lai jau lēkā un vicina savas roķeles, tā jebkurā gadījumā nav valdes kompetence.
Aiztaupīji man šo pašu rakstīt.

Bet, ja nu dikti gribējās sameklēt kaut ko aizliegšanas vērtu, tad tas būtu tas gaudulīgais sauklis ''di-nā-āā-ā-ā-āā-mo'', kurš vairāk izklausās pēc ''žē-ē-ē-ē-ē-ē-lojiet''. Es gan nezinu, vai viņu tagad vēl blēj, tā dikti uzmanīgi nesekoju RD tiešraidēm.

  +7 [+] [-]

, 2018-01-09 13:57, pirms 6 gadiem
OILER1981 rakstīja: Gan jau, ka bija vecāku sūdzības par raganu. Vadībai pēc katra indivīda pieprasījuma nav nekas jārāda. Ir Dinamo vadības lēmums, kurš ir jāciena. Sauc sevi par Dinamo faniem, bet kad lēmums nesakrīt ar viņu domām, sāk uz klubu. Daļa to, kuri sevi dēvē par faniem, nav visi Dinamo atbalstītāji, kuru dēļ ir jāiet pāri pārējo interesēm. Protams, ka mazi bērni nobīsies, ieraugot šādu k*opli tribīnēs. Arī pieaugušajiem tas nav tīkami.
Ak dies
man pašam tas jurka nekādas simpātijas neraisa, bet bērniem šis bija pielūgsmes objekts - gāja ar vi;nu fočēties u.t.t.t, ja šis skrien garām, katrs sīcis centās sasist rokas u.t.t.
10 gadus derēju un nu palika šausmīgs, pašam smiekli nenāk?

  +3 [+] [-]

, 2018-01-09 14:01, pirms 6 gadiem
Visu cieņu faniem par šiem protestiem- nu nedrīkst ļaut čekistiem izrīkoties kā padomju laikos, Latvija ir demokrātiska valsts.

  +7 [+] [-]

, 2018-01-09 14:02, pirms 6 gadiem
Jau no Samsunglīgas laikiem ASK Ogres kreklā šo raganu atceros
Vairākas sezonas derēja arī Ģinamkai. Kas pie velna pēkšņi notika?

  +5 [+] [-]

, 2018-01-09 14:02, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Visu cieņu faniem par šiem protestiem- nu nedrīkst ļaut čekistiem izrīkoties kā padomju laikos, Latvija ir demokrātiska valsts.
Arēna ir čekas īpašumā, tā ir savicku, priežu, ulmaņu fuņu un perņu valstība.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-09 14:04, pirms 6 gadiem
OILER1981 rakstīja: Gan jau, ka bija vecāku sūdzības par raganu. Vadībai pēc katra indivīda pieprasījuma nav nekas jārāda. Ir Dinamo vadības lēmums, kurš ir jāciena. Sauc sevi par Dinamo faniem, bet kad lēmums nesakrīt ar viņu domām, sāk uz klubu. Daļa to, kuri sevi dēvē par faniem, nav visi Dinamo atbalstītāji, kuru dēļ ir jāiet pāri pārējo interesēm. Protams, ka mazi bērni nobīsies, ieraugot šādu k*opli tribīnēs. Arī pieaugušajiem tas nav tīkami.
Paskaties te bildēs, cik bērnu atbalsta Jurčiku:
https://www.diena.lv/raksts/sports/...

Es domāju, ka bija zvans no augšas, no Maskavas, kur kādam Jurčiks Ragana neiepatikās.

  +4 [+] [-]

, 2018-01-09 14:04, pirms 6 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Jau no Samsunglīgas laikiem ASK Ogres kreklā šo raganu atceros
Vairākas sezonas derēja arī Ģinamkai. Kas pie velna pēkšņi notika?
Nekas nenotika, palietoja un izmeta.

     [+] [-]

, 2018-01-09 14:08, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Nekas nenotika, palietoja un izmeta.
Izskatās, ka apgāzās viena smalka teorija par to, kā Savickis algo Raganu.

  +5 [+] [-]

, 2018-01-09 14:08, pirms 6 gadiem
als rakstīja: Ja jau tiešām tur fani kaut ko parādīt vai ar kādu no sava vidus solidarizēties būtu gribējuši, tad būtu uztaisijuši boikotu spēlēm un nenākuši vispār, kamer to Raganu atkal nelaiž iekšā! Tas manuprāt būtu krietni iedarbīgāks veids kā uzspiest uz tām valdes urīngalvām. Kaut gan es pieļauju, ka realitātē viņiem(valdei) ir stipri "po barabanu" ko tur fani grib vai negrib un viņi var spēlēt arī kaut pie pilnīgi tukšām tribīnēm, jo no tā jau nav atkarīga TRTD pasāvēšana vai nepastāvēšana kā suga, jo tas ir spļāviens jūrā ko TRTD ieņem no biļetēm vai suvenīriem un ja Kremļa punduris ar saviem čomiem naudu nedos, tad TRTD beigs patāvēt kaut vai arī ar pilnām tribīnēm spēlēs! Un otrādi kamēr asinskārais punduris naudu dod tikmēr šie tur var spēlēt kaut pie tukšām tribīnēm! To vajadzētu TRTD faniem saprast, ka jūs esat tikai nepieciešamie "loxi" un tikai marionetes "svētā jura" spēlītēs....
Tas tak ir tikai viens sektorelis pirmā līmeņa pašā stūrī. principā vairāk vajadzīgs priekš Tv, jo tur tie karogi, bungas, visi kreklos - ir ko filmēt un atrādīt, lai radītu ilūzija par lielisko atmosfēru arī tad, kad viņas nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 7 225 komentāri