Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns: "Zināju, ka pret garākiem spēlētājiem varu izmantot savas priekšrocības"

Krišs Upenieks

Bertāns: "Zināju, ka pret garākiem spēlētājiem varu izmantot savas priekšrocības"
Gregs Popovičs un Dāvis Bertāns
Foto: EPA/Scanpix

LETA. Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns izbaudījis pirmdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēli pret Sakramento "Kings", jo bumba kritusi grozā, un tādos brīžos vienmēr ir patīkami spēlēt, izteicās latvietis.

"Vienmēr patīkami spēlēt, kad bumba krīt grozā. Mēs šo spēli abos laukuma galos nesākām diez ko labi, bet cīnījāmies līdz galam un spēlējām visas 48 minūtes, ko treneris Gregs Popovičs mums vienmēr ir teicis," sarunā ar televīzijas kanālu "Fox" teica Bertāns.

Pašlaik 25 gadus vecajam Bertānam šī bija NBA karjeras rezultatīvākā spēle. Iepriekšējo rekordu viņš bija uzstādījis pagājušā gada 7.janvārī, kad pret Šarlotes Hornets latvietis iemeta 21 punktu.

Lai arī sezonas sākumā Bertāns tika pie ierobežota spēles laika, viņš šobrīd lieliski izmantojis vairāku vadošo "Spurs" basketbolistu prombūtni.

"Pārliecību cenšos saglabāt, darbojoties zālē un mēģinot izmest pēc iespējas vairāk metienu. Tas ir viss, ko varu darīt. Vēl, protams, man vienmēr ir jābūt gatavam mentāli, jāseko līdzi tam, ko laukumā dara komandas biedri, jābūt aktīvam uz rezervistu soliņa," uzskaitīja Bertāns. "To, ka šajā spēlē esmu sajutis ritmu, sapratu jau pēc pirmā realizētā trīspunktnieka. Zināju, ka pret garākiem pretspēlētājiem varu izmantot savas priekšrocības un doties caurgājienā vai arī atrast brīvus partnerus."

“Protams, situācija, kad dažādu iemeslu dēļ nevar spēlēt vairāki vadošie basketbolisti, nav vienkārša. Neatceros, kad es būtu tik daudz spēlējis vairākos mačos pēc kārtas," norādīja Bertāns.

"Spurs" ar 28 uzvarām 42 spēlēs joprojām ieņem Rietumu konferences trešo vietu. Nākamo spēli Sanantonio vienība aizvadīs ceturtdien, kad viesosies pie Losandželosas "Lakers".

Izmantotie resursi:
LETA

  +6 [+] [-]

, 2018-01-09 12:25, pirms 6 gadiem
Cerams ja arī turpmāk Dāvis parādīs līdzīgu rezultivitāti Popovičam nāksies pārskatīt viņa lomu komandā arī kad būs atgriezušies visi traumētie!

 +10 [+] [-]

, 2018-01-09 12:37, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Cerams ja arī turpmāk Dāvis parādīs līdzīgu rezultivitāti Popovičam nāksies pārskatīt viņa lomu komandā arī kad būs atgriezušies visi traumētie!
Domāju, ka Pops tāpat jau zin kas ir kas komandā, bet Spurs ar to arī ir spēcīgi, ka soliņš viņiem garš un visiem sava loma.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-09 12:47, pirms 6 gadiem
Defā vēl Berčam liels darbs, baigi izrausta viņu visu laiku defā

  +3 [+] [-]

, 2018-01-09 13:15, pirms 6 gadiem
izskatās, ka Dāvis pelna labu līgumu uz nākamo sezonu..
Labs role-player ar 5-7milj. naudiņām varētu būt, ja aizsardzībā kapātos katrā spēlē kā pret Porziņģi

  -1 [+] [-]

, 2018-01-09 15:08, pirms 6 gadiem
Mazajam augumam ir arī savi mīnusi. Bertānam, Pārkeram un Milzam kopā uz laukuma pavadītās 31+23+27=81 spēles minūtē uz trijiem ir 0 (0+0) atlekušās bumbas... Ļoti neparasti.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-09 15:16, pirms 6 gadiem
Bertāns šobrīd līgā ir 31. precīzākais trīspunktnieku metējs līgā. Bet ir vēl viena jocīga statistika, - 2punktu metienu precizitāte. Bertānam tā ir 62,8%. NBA Top 4: Klintam Kapelam ir 67,4%, Adamsam ir 63,4, Lebronam Džeimsam ir 60,9%, Enesam Kanteram 59,8%. Tas Dāvim dotu trešo vietu līgā, ja viņš būtu paspējis izmest vismaz 200 divpunktniekus...

     [+] [-]

, 2018-01-09 17:32, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze ir spējīga veikt aizdevumu no nepieciešamās summas un ar nosacījumiem, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies

  +1 [+] [-]

, 2018-01-09 17:50, pirms 6 gadiem
Number 0 rakstīja: izskatās, ka Dāvis pelna labu līgumu uz nākamo sezonu..
Labs role-player ar 5-7milj. naudiņām varētu būt, ja aizsardzībā kapātos katrā spēlē kā pret Porziņģi
Pret tādu Porziņģi vieglāk ir spēlēt kā pret sava auguma spēlētāju aizsardzībā.. Jo viņš nav tik spēcīgs lejā un kā skalu var izstumdīt un traucēt metienu. Saku no pieredzes, dīvana eksperti var negudroties.