Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons netiek pieteikts spēlei, "Sabres" turpina zaudēt

Andrejs Siliņš

Girgensons netiek pieteikts spēlei, "Sabres" turpina zaudēt
Linuss Ulmarks. Foto: AP / Scanpix

Zemgum Girgensonam netiekot pieteiktam spēlei, Bufalo "Sabres" sestdienas vakarā nespēja pārtraukt zaudējumu sēriju, Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ar rezultātu 2:6 mājās piekāpjoties Filadelfijas "Flyers" un piedzīvojot piekto neveiksmi pēc kārtas.

Girgensons šoreiz palika ārpus "Sabres" pieteikuma, tāpat kā 23 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Remi Elī. Joprojām jāiztiek bija bez trim aizsargiem Marko Skandelas, Džeika Makeiba un Keisija Nelsona, kuri nav atguvušies no veselības likstām. Vārtu drošība tika uzticēta komandas otrajam vārtsargam, 25 gadus vecajam zviedram Linusam Ulmarkam, un arī viņš šoreiz nebija glābējs.

Spēle gan sākās mājiniekiem labvēlīgi, jau piektajā minūtē rezultātu atklāja Džeks Aikels, bet nepilnas astoņas minūtes vēlāk "Sabres" kapteinis guva vēl vienus vārtus, panākdams 2:0 Bufalo labā. Turpinājumā ripa ceļu atrada tikai uz mājinieku vārtiem. 50 sekundes pēc otro vārtu zaudējuma Džeimss Van Rīmsdaiks vienus atguva, bet otrās trešdaļas vidū jaunais krievu aizsargs Ivans Provorovs izlīdzināja rezultātu - 2:2.

Noslēdzošajās divdesmit mača minūtēs "Flyers" pilnībā dominēja. Viss sākās ar Kloda Žirū vārtiem mazākumā jau trešajā minūtē, bet divu minūšu un 50 sekunžu laikā trešdaļas vidū viesi guva vēl trīs vārtus, noformējot mača beigu rezultātu - 2:6.

Šis bija Bufalo komandas sestais zaudējums pēc kārtas. Komanda ar 30 spēlēs iekrātiem 38 punktiem gan aizvien ir Austrumu konferences tabulas augšgalā, ieņemot trešo pozīciju. Trīs punkti "Sabres" šķir no otrajā vietā esošās Toronto "Maple Leafs" un arī no ceturtajā vietā esošās Vašingtonas "Capitals".

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs 12. decembra naktī mājās pret Losandželosas "Kings".

  -1 [+] [-]

, 2018-12-09 00:46, pirms 5 gadiem
kāda starpība kurā vietā viņi ir konferencē? Tas pilnīgi neko nemaina. Pat karolina ar 30 punktiem ir play off zonā un “labākā” pozīcijā kā bostona ar 32. Kad beidzot SC “žurnālisti” sapratīs kā play off nespēlē pēc vietas konferencē.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-09 02:20, pirms 5 gadiem
Female body inspector rakstīja: kāda starpība kurā vietā viņi ir konferencē? Tas pilnīgi neko nemaina. Pat karolina ar 30 punktiem ir play off zonā un “labākā” pozīcijā kā bostona ar 32. Kad beidzot SC “žurnālisti” sapratīs kā play off nespēlē pēc vietas konferencē.
A rakstīt kurā vietā viņi ir visā līgā var? Vai arī sāksi bļaustīties? Neviens vietas plovos vēl nedala, nomierinies.