Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Sochi" atkal aptur Znaroka un Vītoliņa SKA, Zaripovam neveiksmīga debija

"Sochi" atkal aptur Znaroka un Vītoliņa SKA, Zaripovam neveiksmīga debija
Hokeja klubs "Sochi"
Foto: http://sochi.news

Par pārsteigumu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) parūpējās „Sochi”, kas spēja pārtraukt SKA desmit uzvaru sēriju.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas pirmā no KHL garantējusi sev vietu izslēgšanas spēlēs, viesos piekāpās „Sochi” ar 1:2. Pamatlaika vidū Vadims Hlopotovs izmantoja SKA aizsarga kļūdu uz zilās līnijas, aizskrēja pretuzbrukumā un apspēlēja vārtsargu Miko Koskinenu – 0:1. Pavisam drīz Iļja Kovaļčuks vairākuma netraucēti meta no vidējās distances – vārtsargs Dmitrijs Šikins bija bezspēcīgs – 1:1. Taču piecas minūtes līdz pamatlaika beigām „Sochi” atkal izvirzījās vadībā – šoreiz Ivans Laričevs izmantoja savu iespēju – 1:2. Neskatoties uz pārsvaru metienos 42:28, SKA piedzīvoja zaudējumu, kas bija pirmais pēdējās 11 spēlēs. Zīmīgi, ka arī pirmo zaudējumu sezonā Sanktpēterburgas komanda piedzīvoja tieši pret „Sochi”.

Tikmēr „Ak Bars” ar 1:4 piekāpās „Lokomotiv”. Šī bija sezonas pirmā spēle Danisam Zaripovam, kurš starpsezonā pārgāja no „Metallurg” uz „Ak Bars”, taču jūlijā tika diskvalificēts par aizliegto vielu lietošanu. Sākumā uzbrucējam piespieda divu gadu sodu, kas vēlāk tika samazināts līdz pusgadam, un jau šodien Daniss varēja piedalīties mačā. Debija gan sanāca neveiksmīga – vienus vārtus „Ak Bars” zaudēja tieši pēc viņa kļūdas.

KHL spēles, 8. decembris

SpēleRezultāts
Sochi – SKA2:1
Ak Bars – Lokomotiv1:4

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +2 [+] [-]

, 2017-12-08 21:00, pirms 6 gadiem
Soči māk spēlēt pret SKA.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-08 21:32, pirms 6 gadiem
Karogspliivo rakstīja: Soči māk spēlēt pret SKA.
Kopejs bieds ar DR