Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Novickis: "Porziņģis ir labāks, nekā biju es 20 gadu vecumā"

Novickis: "Porziņģis ir labāks, nekā biju es 20 gadu vecumā"
Kristaps Porziņģis pret Dirku Novicki
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Ņujorkas "Knicks" un Dalasas "Mavericks" spēles aizvadītajā naktī, kurā ar 104:97 uzvaru tomēr nosargāja "Mavericks", pēcspēles komentāros ļoti atzinīgus vārdus Kristapam Porziņģim veltīja Dirks Novickis. Aizvadītajā mačā Kristaps sameta 28 punktus, bet Novickis - 25.

"Domāju, ka mēs nesekojām spēles plānam. Atstājām brīvus viņu snaiperus, kuri trāpīja savus metienus, turklāt precīzi bija arī tie, no kuriem to negaidījām. Tādēļ pirmajā puslaikā mūsu aizsardzība nebija tajā līmenī, kādā mēs to vēlamies," skaidro Kristaps Porziņģis. "NBA kalendārs neļauj aizvadīt daudz kopīgu treniņu, kas mums kā jaunai komandai būtu nepieciešams, lai uzlabotu savu sniegumu un spēlētu kā to vēlas treneris."

Vaicāts par to, kā bijis spēlēt un gūt 28 punktus pret Dirku Novicki, Kristaps atbild, ka tas bijis aizraujoši. "Pašā sākumā viņš parādīja, kāpēc viņu sauc Dirks Novickis. Es ļāvu viņam mest brīvus metienus, kurus viņš, protams, trāpīja. Tā man bija mācība. Dirks nav pats atlētiskākais vai ātrākais spēlētājs, taču kaut kā viņam allaž izdodas tikt pie metieniem. Viņš ir tik gudrs, ka vienmēr spēj apmuļķot pretinieku. Mēs nebijām pazīstami. Pēc mača viņš vienkārši teica, lai es turpinu strādāt un nezaudēju koncentrēšanos."

Dirks Novickis uzskata, ka abu spēlētāju salīdzinājums ir vairāk nekā godīgs, bet Porziņģis 20 gadu vecumā esot pat labāks nekā šajā vecumā bija viņš pats. "Kad man bija 20 gadi, es šajā līmenī biju nobijies līdz nāvei. Bet viņš gandrīz katrā mačā sakrāj double-double. Viņš ir labāks par mani 20 gadu vecumā, tādēļ salīdzinājums varbūt pat nav godīgs pret viņu. Viņā ir pilns komplekts. Vēlu viņam veiksmi un uzskatu, ka viņa potenciālam nav robežu. Ne tikai tāpēc, ka viņš labi spēlē, bet arī dzīvo basketbolam."

Latvietis uz to reaģē mierīgi, norādot, ka slavenais basketbolists izrāda jaunajam puisim cieņu. "Tas tikai nozīmē to, ka man ir potenciāls, lai kādu dienu būtu tikpat izcils spēlētājs kā viņš. Man jāturpina strādāt un jācer, ka es patiešām kādudien kļūšu tik labs, kā viņš uzskata es varu kļūt."

"Nav lielas nozīmes tam, kā aizvadīju spēles beigas, jo mēs tik un tā zaudējām. Bija grūti atspēlēties no tiem mīnusiem, kādus bijām iekrājuši. Izdarīju metienus un centos palīdzēt komandai. Tas gandrīz ļāva atgriezties spēlē. Atspēlēšanos sākām ļoti vēlu, taču ne brīdi nepadevāmies. Cīnījāmies līdz pēdējai minūtei. Nedrīkstam pieļaut tik sliktu pirmo puslaiku, lai otrajā censtos noķert pretiniekus," norādīja Porziņģis.

Izmantotie resursi:
nba.com/knicks

  +4 [+] [-]

, 2015-12-08 09:30, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pasi redzejam ka Dirks met visiem prasi rokam ar tadu smuku rainbow.Nu nevari tu ietekmet tadu metienu
Viņa ir pilns komplekts. Kristaps dzimumu mainijis?
pirms es Tev ielieku minusinu, varbut paskaidrosi ko biji domajis ar pasu pedejo teikumu aka jautajumu?

  +1 [+] [-]

, 2015-12-08 09:38, pirms 8 gadiem
Vedējtēvs rakstīja: pirms es Tev ielieku minusinu, varbut paskaidrosi ko biji domajis ar pasu pedejo teikumu aka jautajumu?
Gan jau bija domājis autora kļūdu neuzspiežot S, bet A, vai arī mīkstinājuma pogu, kur tajā teikumā būtu viņĀ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2015-12-08 10:36, pirms 8 gadiem
HuliManiBanoo rakstīja: Fakings soreiz apliecina un parada Dirka aciis sevi no labakaas puses!!! Prieks ka jau tagad svarigajos briizhos Fakings ir opcija nr.1 ( ja iet speele) un tikai tad Karamele!!!
Vai kaads tu aspraatis,prieks ka arii pilnigi deb.lie kaa tu maak riikoties ar datoru,malacis

  +1 [+] [-]

, 2015-12-08 10:40, pirms 8 gadiem
Doomy1990 rakstīja: Fakings jau ir Towns,, nesaprotu, kādi " morālie kroplji" KīPeju ir iesaukuši tā,, tikai latviešiem tas ienāk galvā
Fakings ta vel ta, ir pa temu. Bet kadam moralajam kro.plim jabut , lai izdabutu "KiPeju", to nu gan es nezinu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-12-08 11:16, pirms 8 gadiem
Doomy1990 rakstīja: Fakings jau ir Towns,, nesaprotu, kādi " morālie kroplji" KīPeju ir iesaukuši tā,, tikai latviešiem tas ienāk galvā
KīPejs
mož KeiPi'js tomēr... ja nu gribas tā "pa skaisto"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-08 11:22, pirms 8 gadiem
Nu nu, nesmuki ar vardiem metajies puika. Pastasti kurs vinu par KiPeju sauc ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-08 11:45, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Gan jau bija domājis autora kļūdu neuzspiežot S, bet A, vai arī mīkstinājuma pogu, kur tajā teikumā būtu viņĀ.
paldies, tagad sapratu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-08 16:09, pirms 8 gadiem
HuliManiBanoo rakstīja: Tici man Eksepertam ar lielo E, Fakings ir 50x latviskaaks par Kiipeju kurs es pat nez no kuras pazhobeles izrauts

Ja randomaa uztaisitu aptauju tad Fakings pret Kiipej 90% zinatu kas ir Fakings, 7% zinaatu kas ir Kiipej, 2% nebuutu viedokla, 1% atturetetos!!!

Sveika rizhaa kuce,maukas zadzeeja, es naaku!!
Lunis...

  +1 [+] [-]

, 2015-12-08 16:11, pirms 8 gadiem
HuliManiBanoo rakstīja: Vot vot!!! Fakings ir pa teemu bet Kiipejs no kurienes??? Jo jenki taa vinu sauc???

Ak sie mazie nozombeetie kepkas
Kad kaads sirgo ar PSRS slimiibu, to visi redz un apvaino, bet to ka te puse saslimusi ar amerikonosiem,tas jau normaali!!! Kepkas luugums, novelciet kepkas, parlasiet savus tekstus, apdomajiet ko sakat un sapratiisiem - jus esat nozombeeti amerikonosi kas runaa anglicismaa un fano par katru jenklatviesha splaavienu juuraa!!!
Tevi fāters tā atslānijis? Pilnīgi dumjšs tu esi. Trauma tev noteikti vairāk, kā viena.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja