Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Liepāja'' vairākumā izmoka uzvaru pret ''Prizmu''

Krišs Upenieks

''Liepāja'' vairākumā izmoka uzvaru pret ''Prizmu''
Māris Diļevka vārtu priekšā
Foto: Ģirts Gertsons

Šovakar Latvijas hokeja Virslīgas regulārās sezonas turnīrā norisinājās viena spēle. Volvo ledus hallē Rīgā ''Prizma'' uzņēma viesus no Liepājas. Lai arī pirmie vadībā izvirzījās mājinieki, punktu spēlei ar precīzu metienu pielika ''Liepājas'' uzbrucējs Māris Diļevka (3:2), kuram šajā spēlē ''hattrick''.

''Liepāja'' pēdējā spēlē bija ļoti tuvu savai astotajai uzvarai pēc kārtas un vietai turnīra tabulas pirmajā vietā, taču pamatlaikā tika izlaisti trīs punkti pret ''Mogo'' un beigās piedzīvots zaudējums pagarinājumā ar 5:6. ''Prizma'' bija uzvarējusi pēdējās divas spēles, bet zaudēts iepriekš 28. novembrī ar 1:4 tieši pret ''Liepāju''.

Šoreiz savā laukumā ''Prizmai'' padevās itin labs sākums, un jau otrajā minūtē Aleksandrs Baburins rīdziniekus izvirzīja vadībā. Dažas minūtes vēlāk liepājnieki arī nopelnīja noraidījumu, bet tā noslēguma daļā aizsardzībā iekrita tieši ''Prizma'' un ielaida nevajadzīgus vārtus, spēlējot piecatā pret četriem, viesu sastāvā izceļoties Mārim Diļevkam - pēc 20 minūtēm 1:1.

Otrā perioda ievadā ''Liepāja'' nopelnīja divus noraidījumus, vairāk nekā minūti pat spēlējot trijatā, bet ''Prizma'' šādu iespēju nespēja izmantot, par ko tika sodīti. 24. minūtē Diļevka izcēlās vēl vienu reizi, un viesi jau vadībā ar 2:1. Mača turpinājumā ''Prizma'' četras reizes spēlēja mazākumā, bet, šādu posmu izturējuši, 56. minūtē panāca izlīdzinājumu, kad vārtus guva Jurijs Kļujevskis.

57. minūtē ''Prizmas'' hokejists Hedijs Pļeskačovs nopelnīja divu minūšu sodu, un mājinieki kārtējo reizi palika mazākumā, bet šoreiz par to nācās samaksāt. Diļevka guva trešos vārtus spēlē un izrāva ''Liepājai'' uzvaru ar 3:2.

Pēc šīs spēles ''Liepāja'' ar 34 punktiem kļuvusi par turnīra līdervienību, par vienu punktu apsteidzot ''Mogo'', kas arī aizvadījusi 15 spēles. ''Prizma'' sakrājusi 29 punktus un ieņem trešo vietu septiņu komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-08 23:17, pirms 8 gadiem
mjā, Prizmas spēle nevienādos sastāvos arī piebeidza viņiem šo spēli..

     [+] [-]

, 2015-12-08 23:19, pirms 8 gadiem
ā, un kas tur beigās bija ar vārtsarga ņemšanu vai drīzāk neņemšanu nost? nez cik bieži kāds ir izmantojis vārtsarga maiņu, ja tā notiek tikai kkādas 20 sekundes pirms spēles beigām..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja