Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Mans gols bija visīstākā veiksme"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Mans gols bija visīstākā veiksme"
Kaspars Daugaviņš cīnās ar armijnieku
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) svētdienas mačā Harija Vītoliņa trenētais Maskavas Dynamo savā laukumā pārspēja vareno Sanktpēterburgas SKA (2:1). Maskaviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš izcēlās ar 1+1, un viņš atzīst, ka šoreiz veiksme bija mājinieku pusē.

Pēc latvieša metiena ripa ielēca vārtos no SKA spēlētāja Romāna Rukavišņikova, un rezultāts kļuva 1:0 par labu dinamiešiem. "Mans gols bija visīstākā veiksme. Es izpildīju piespēli uz tālo vārtu stabu, un ripa trāpīja pa slidu. Beidzot mums patiešām paveicās," atzīst Kaspars Daugaviņš. "Nav pārāk grūti atrast spēkus, lai spēlētu ar tādu pretinieku kā SKA. Kad ir tāda ažiotāža un tāds hokeja līmenis, tad spēki paši atnāk. Interesanti skriet un sisties. Mums galvenais bija spēlēt disciplinēti un taktiski pareizi. Divi viņu uzbrucēji lidoja virsū mūsu aizsargiem, tāpēc bijā ātri jānoorienējas, ka darīt ar ripu. Spēlējām vienkārši, izmetām ripu no savas zonas, tāpēc guvām uzvaru."

"Pēdējos piecos vai sešos mačos slikti spēlējam otrajā periodā," Daugaviņš komentē situāciju, kad praktiski visu otro periodu dinamieši pavadīja savā zonā. "Kad ir tālais soliņš, nepieciešams ātri mainīties. SKA paspēja divreiz nomainīties, kamēr mēs atsitāmies uz ledus. Līdz ar to viņi sāka mūs vazāt. Kad ir nogurums, tad jācenšās saglabāt mieru un jāiztur, netaisot daudz kļūdu un turoties tuvāk viens otram."

Harijs Vītoliņš: "Pirmajā trešdaļā spēlējām līdzvērtīgi. Divos nākamajos periodos SKA pārspēja mūs ātrumā un visā citā, tad mēs spēlējām uz retiem pretuzbrukumiem. Varbūt par attaisnojumu noder tas, ka desmit dienu laikā mums tā bija piektā spēle. Esmu pateicīgs puišiem par fantastisko pašatdevi un gribasspēku. SKA mūs pārspēja metienos un ātrumos, taču dažreiz augstāku vērtējumu iegūst pašatdeve."

Par mača labāko spēlētāju tika atzīts Maskavas kluba vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko, kurš atvairīja 41 no 42 metieniem.

Izmantotie resursi:
www.rsport.ru

  -1 [+] [-]

, 2014-12-08 22:49, pirms 9 gadiem
autors raksta Pēc latvieša metiena ripa ielēca vārtos
Daugaviņš saka Es izpildīju piespēli uz tālo vārtu stabu