Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vētras "Spartak" izcīna otro uzvaru VTB līgā

Rolands Eliņš

Vētras "Spartak" izcīna otro uzvaru VTB līgā
Gundars Vētra
Foto: pbleague.ru

VTB Vienotās basketbola līgas ietvaros savu otro uzvaru septiņās spēlēs izcīnījusi Gundara Vētras trenētā Sanktpēterburgas „Spartak”, kura ar 79:64 pieveica Igaunijas „Kalev”.

Latvijas basketbola speciālista Gundara Vētras vadītā „Spartak” komanda pirms šīs spēles ieņēma pēdējo vietu VTB A grupā, tiesa, arī tās šodienas pretiniece „Kalev” nebija daudz augstāk, proti, ar divām uzvarām sešās spēlēs dalīja septīto vietu.

Ar ukraiņu amerikāņa Stīva Burta 19 gūto punktu palīdzību Vētras komanda ceturtajā ceturtdaļā atrāvās no pretiniekiem un uzvarēja ar 79:64, tādējādi gūstot savu otro uzvaru VTB līgā. No pēdējās vietas A grupā gan tas "Spartak" nav palīdzējis izkāpt.

Uzvara šodien arī Ņižņinovgorodas komandai, kura 88:72 pieveica poļu "Turov", ar to vēl vairāk samežģot cīņu par sesto vietu grupā. Veselām piecām komandām, Vētras trenēto "Spartak" ieskaitot, šobrīd ir pa divām uzvarām un pieciem zaudējumiem. Savukārt ukraiņu Doņeckas klubs ar lieliskas otrās ceturtdaļas palīdzību (25:13) pārspēja "Lokomotiv-Kuban" (86:76). Abām komandām šobrīd pa piecām uzvarām un tās ieņem attiecīgi trešo un ceturto pozīciju A grupā.

Savukārt vieni no „VEF Rīga” pārstāvētās B grupas līderiem Maskavas CSKA sameta 101 punktu Volgogradas „Krasnij Oktjabr” komandas grozā, gūstot septīto uzvaru septiņās spēlēs (101:87).

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ