Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas" cīņa ar "Šiauliai" Sportacentrs.com tiešraidē, Apsītis nodos sveicienus "Vytautas"

Emils Ozerinskis

"Jūrmalas" cīņa ar "Šiauliai" Sportacentrs.com tiešraidē, Apsītis nodos sveicienus "Vytautas"
Ervīns Jonāts
Foto: Lāsma Irša

Baltijas Basketbola līgā trešdien, 8. novembrī norisināsies divas spēles ar Latvijas komandu līdzdalību. "Jūrmalas" spēli ar "Šiauliai" no pulksten 19:00 translēs Sportacentrs.com TV.

19:00 Jūrmala - Šiauliai
Mārtiņa Gulbja trenētā ""Jūrmala" šobrīd ir vienīgā Latvijas komanda Baltijas līgā ar pozitīvu bilanci. Tomēr jāņem vērā, ka jūrmalnieku vienīgā cīņa līdz šim bijusi pret liepājniekiem, tādēļ Šauļu komanda būs pirmais kūrortpilsētas vienības pārbaudījums šajā sezonā no ārpus Latvijas robežām. Līdz šim vienīgajā "Jūrmalas" cīņā BBL turnīrā ar 14 punktiem izcēlās Haralds Kārlis un Deniss Krestiņins, savukārt par punktu mazāk Ervīnam Jonātam. Konstrukcijas defektu dēļ jūrmalnieki palikuši bez savas jaunuzceltās sporta zāles, tādēļ uz šo maču komanda atgriezīsies Lapmežciema sporta centrā,

Antana Sireikas trenētie 'Šiauliai" basketbolisti Baltijas līgā tikuši pie divām uzvarām divos mačos, pārspējot Minskas un Liepājas komandas. Lietuvas čempionātā desmit spēlēs Šauļu vienībai izdevies tikt pie divām uzvarām, ieņemot astoto vietu desmit komandu konkurencē. BBL turnīrā komandas rezultatīvākie spēlētāji ir amerikāņu leģionāri Nikolas Zeislofts un Omārs Previts. No vietējiem spēlētājiem izcēlies 20 gadus vecais lietuviešu centrs Laurīns Birutis, kuram tāpat kā amerikāņiem vidēji 14 gūti punkti divās aizvadītajās cīņās.

Spēles tiešraide Sportacentrs.com TV un interneta translācijā.

18:30 Vytautas - Betsafe/Liepāja
Izbraukuma spēlē Prieņos "Betsafe/Liepājas" rindās varētu debitēt komandas svaigākais papildinājums Kārlis Apsītis, kurš pavisam nesen tika atbrīvots tieši no "Vytautas" komandas. Kopumā liepājnieki divās BBL cīņas piedzīvojuši divus zaudējumus, piekāpjoties Jūrmalā un Šauļos. "Betsafe/Liepāja" sastāvā līdz šim ar 16,5 punktiem izcēlies Toms Leimanis, savukārt vidēji 15 punkti Roberta Krastiņa rēķinā.

Prieņu "Vytautas" kļuvusi par Baltijas līgas sezonas lielākā skandāla autori. Komandas galvenais treneris Virgīnijs Šeškus spēlē Raplā nepilnas trīs minūtes līdz mača noslēgumam saņēma divas tehniskās piezīmes. Tomēr tā vietā, lai dotos uz ģērbtuvēm un spēli līdz galam ļautu novadīt savam asistentam, Šešks aiztrieca uz ģērbtuvēm visu savu komandu, apgalvojot, ka neļaus Igaunijas tiesnešiem ņirgāties par Lietuvas basketbolu. Rezultātā "Vytautas" saņēmusi tehnisko zaudējumu un 3000 euro naudas sodu. Pirms šī mača "Vytautas" bija piedzīvojusi tikai zaudējumus Lietuvas līgā, bet BBL pieveiktas Minskas un Pērnavas vienības.

Spēles tiešraide no Prieņiem tiks raidīta Lietuvas Delfi TV.

BBL komandas grupu turnīrā

A grupaUZ%+/-
Šiauliai (Lietuva)20100%+28
Jūrmala (Latvija)10100%+18
Vytautas (Lietuva)2166%+48
Avis Rapla (Igaunija)2166%+16
Port of Parnu (Igaunija)1150%-7
Betsafe/Liepāja (Latvija)020%-43
Tsmoki (Baltkrievija)030%-53
B grupaUZ%+/-
TTU (Igaunija)20100%+37
Pieno Žvaigždes (Lietuva)20100%+33
Tartu University (Igaunija)2166%-28
Kalev/TLU (Igaunija)1150%+25
Ogre (Latvija)1233%-12
Barsy (Kazahstāna)1325%-83
Valmiera/Ordo (Latvija)020%-52

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League

     [+] [-]

, 2017-11-08 09:47, pirms 6 gadiem
"Vytautas" sastāvs kļuvis krietni vājāks, salīdzinot ar sezonas sākumu. Var sanākt interesants rezultāts, ja Apsītis un jaunais amerikānis jau spēlēs.

Šauļi šogad spēlē daudz nopietnāk nekā pērn. Un sportiskāk. Pēdējās trīs nedēļas laukumā nav izgājis amerikānis Zeislofts. Jūrmala mani pārsteidz ar savu stabilo spēli, tomēr šķiet, ka bukmeikeri Jūrmalu nedaudz pārvērtējuši, dodot -4.