Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzins iesit "Anzhi", Jagodinskim pirmā uzvara

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Zjuzins iesit "Anzhi", Jagodinskim pirmā uzvara
Artūrs Zjuzins ar bumbu
Foto: fc-baltika.ru

Šodien vārtus Krievijas Nacionālajā līgā guvis Artūrs Zjuzins, bet Ukrainas Premjerlīgā pirmā uzvara Vitālijam Jagodinskim un viņa "Hoverla".

Šoreiz jāsāk ar Krievijas Nacionālo līgu, jo atkal mūsu futbolistam gūti vārti. Ja pagājušajā kārtā to paveica Ivans Lukjanovs (divi vārti un iekļūšana kārtas simboliskajā izlasē) un Oļegs Laizāns, tad šodien Kaļiņingradas "Baltika" labā vārtus iesita Artūrs Zjuzins, iekarojot nesenā superkluba "Anzhi" vārtus. Tiesa, Latvijas izlases pussarga gūtie vārti 87.minūtē ļāva panākt tikai 2:3, un ar šādu negatīvu rezultātu spēle arī beidzās. Aleksandrs Koliņko atkal palika rezervē un mūsu izlases šī brīža pamatvārtsarga kontā tikai piecas spēles 18 kārtās. Zjuzinam 16 spēles un trīs vārti.

Vislabāk Krievijas Nacionālajā līgā veicas Ivana Lukjanova "Volgar", kas šodien ar 2:0 pārspēja "Sibir" un pacēlās uz 6.vietu. Lukjanovs šodien nospēlēja pilnu spēli un atkal bija aktīvs, vairākkārt sitot pa vārtiem un dalot bīstamas piespēles. Neveiksmi šodien piedzīvoja Oļega Laizāna "Enisey", mājās ar 0:3 kapitulējot pret "Tom". Laizāns nospēlēja līdz 71.minūtei un pameta laukumu pie 0:2. "Enisey" ieņem 8.vietu, bet "Baltika" 18 komandu konkurencē nolaidusies līdz 15.pozīcijai, esot blakus izkrišanas zonai.

Labu spēli Polijas Ekstraklasē šodien aizvadījis Deniss Rakels. Viņš gan vārtus šoreiz neguva, taču bija galvenais komandas motors priekšā un pie rezultāta 0:1, "Cracovia" esot mazākumā, Rakels izdarīja centrējuma, pēc kura tika gūti vārti, kas deva vērtīgu punktu. "Cracovia" nospēlēja 1:1 un turpina cīņu par to, lai pēc sezonas pirmās puses iekļūtu labāko astotniekā (turnīra otrā puse norit divos astotniekos). "Cracovia" ieņem 11.vietu, taču 8.vieta ir tikai divu punktu tālumā.

Liela diena šodien Vitālijam Jagodinskim un "Hoverla" - beidzot pirmā uzvara Ukrainas Premjerlīgā! Pirms šodienas bilance bija 0-5-5 un 11.spēle izvērtās laimīga, jo ar 1:0 pārspēts Doņeckas "Metallurg". Mūsu centra aizsargam pilna spēle, un "Hoverla" pacēlusies uz 12.vietu 14 komandu konkurencē.

Kipras čempionātā rekordlaiku nospēlējis Valērijs Šabala. Līdz šim 20 gadus vecajam uzbrucējam piecas spēles un, maksimums, 17 minūtes vienā mačā, bet šodien viņš laukumā tika 72.minūtē. "Anorthosis" nospēlēja 0:0 ar "Ethnikos Achnas". Šabalas komandai 5.vieta.

Moldovas čempionātā vāji turpina spēlēt Oļega Kubareva vadītais "Zimbru", ko pārstāv Aleksejs Višņakovs - šoreiz 0:1 pret "Veris". Mūsu pussargs nāca laukumā uz maiņu 69.minūtē, kad vienīgie vārti jau bija notikuši. "Zimbru" ieņem 7.vietu un vadošās komandas jau ir tālu prom.

Ungārijas čempionātā Vadima Žuļeva "Lombard Papa" izbraukumā ar 0:3 piekāpās 3.vietā esošajai "Paks". Žuļevam pilna spēle, bet "Papa" ieņem 11.vietu starp 16 klubiem. Itālijas 3.līgā Sergeja Vorobjova "Albinoleffe" ar 1:2 zaudēja "Real Vicenza", un mūsu jaunais uzbrucējs nospēlēja līdz 55.minūtei, kad rezultāts bija 0:1. "Albinoleffe" ieņem 18.vietu (no 20).

Polijas 1.līgā Maksimam Rafaļskim pilna spēle, un viņa Suvalku "Wigry" ar 2:1 pārspēja "Chojniczanka", uzvaru izraujot 81.minūtē. Savukārt Sergejs Kožans palika rezervē Tihu GKS 0:2 zaudējumā pret Katovices GKS. 18 komandu konkurencē "Wigry" ieņem 9., bet Tihu GKS 17.vietu.

Igaunijā šodien noskaidrojās čempione, un par to kļuva Tallinas "Levadia". Par liecinieku jauno čempionu svinībām bija Andrejs Siņicins un "Trans", kas neprata patraucēt "Levadia" - 1:8. Siņicinam pilna spēle, bet "Trans" finišēja 8.vietā starp 10 komandām. Mihails Ziziļevs Lietuvā palika rezervē spēlē, kurā viņa "Granitas" ar 6:0 sagrāva "Banga". Ziziļeva komanda ieņem 7.vietu, Lietuvā vēl divas kārtas.

     [+] [-]

, 2014-11-08 22:11, pirms 9 gadiem
Edmund nedaudz par skaļu teikt, ka Anzhi ir bijis superklubs! Nekad viņi tādi nav bijuši. Protams, viņi paši savā uzplaukumā tā domāja... un gan jau vēl joprojām tā domā

  +1 [+] [-]

, 2014-11-08 22:24, pirms 9 gadiem
Tas teikums par Šablas rekordlaiku izklausas kā ironija, bet par Jagodinska progresu gan prieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja