Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudras "Torpedo" piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skudras "Torpedo" piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas
Pēteris Skudra
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Latvijas speciālista Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" izbraukumā piekāpās Čeļabinskas "Traktor" (2:3). Pēc piecu uzvaru sērijas tagad ir trešais zaudējums pēc kārtas.

Čeļabinskā pirmais periods aizritēja ar mājinieku pārsvaru, kas uz tablo parādījās 15. minūtē, kad urālieši izmantoja skaitlisko vairākumu. Otrajā periodā jau aktīvāki bija viesi no Ņižņijnovgorodas, un nogriežņa vidusdaļā mājinieku vārtos iekrita divas ripas. Pēdējā trešdaļā ritēja līdzvērtīga cīņa, taču sekmīgāk savas izdevības izmantoja čeļabinskieši, kas spēja panākt izlīdzinājumu un guva arī uzvaras vārtus.

Skudras vīri arī iepriekšējās divās spēlēs samierinājās ar zaudējumu, bet pirms tam gan varēja lepoties ar piecu uzvaru sēriju. Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 24 spēlēs izcīnītiem 44 punktiem ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, savukārt šodienas uzvarētāji cīnās par austrumu astoņnieku.

Izmantotie resursi:
www.khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja