Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Nolans: "Karsums un Bārtulis rīt droši vien nespēlēs"

Agris Suveizda

Nolans: "Karsums un Bārtulis rīt droši vien nespēlēs"
Teds Nolans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas izlases treneris Valērijs Bragins preses konferencē atzina, ka Latvija uzvarējusi (4:1) pelnīti, un uzsvēra, ka viņa galvenais uzdevums ir kaujas apstākļos pārbaudīt valstsvienības rezerves. Līdzīgs mērķis ir arī Latvijas hokeja izlases galvenajam trenerim Tedam Nolanam, kurš rīt, visticamāk, atstās malā vairākus līderus ar Mārtiņu Karsumu (šovakar 1+2) priekšgalā.

"Biju ļoti priecīgs par to, kā spēlējām. Rezultāts ir rezultāts, bet domāju, ka spēlējām ļoti labi," gandarīts par komandas sniegumu bija Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans, kurš bija apmierināts ar pirmajās divās trešdaļās iespēto. "Uzvarēt Krieviju mums ir gods, un tā bija laba spēle."

"Karsums droši vien nespēlēs, arī Bārtulis," Nolans apstiprināja jau iepriekš pausto plānu, ka otrajā spēlē varētu iztikt bez vairākiem izlases līderiem un dot iespēju sevi pierādīt citiem. "Mums ir jāredz tie, kas būs ceturtajā maiņā – komandā notiek liela cīņa par noteiktām pozīcijām. Mums ir jāsavāc iespējami labākā komanda – ne talanta, bet tieši komandas ziņā. Komandā par pozīcijām ir liela cīņa – desmit cilvēki pretendē uz dažām vietām. Bija patīkami redzēt Miķeli un citus spēlētājus. Daugaviņu, kurš spēlēja kā centrs. "

"Rīgas "Dinamo" vispār šosezon spēlē labi. Tiem spēlētājiem, kas bija savākti Latvijas izlasē, ir labs līmenis," sacīja Krievijas izlases treneris Valērijs Bragins. "Pirmās trešdaļas neaizvadījām labi, pēc tam sākām spēlēt labāk un galotnē mums bija izdevības, kuras vajadzēja realizēt."

"Kopumā, ņemot vērā visas trešdaļas, Latvijas izlase uzvarēja pelnīti," Bragins turpināja. Bragins nepiekrita salīdzinājumam, ka Krievijai bija tikai KHL spēlētāji, bet Latvijai bija hokejisti arī no Slovākijas, Čehijas un citām līgām. "Saprotiet, mums ir savākti jauni spēlētāji, kas savos klubos spēlē trešajās un ceturtajās maiņās. Tāpēc viņiem lielākoties bija svarīgi spēlēt. Mūsu uzdevums ir pārbaudīt visu kandidātu sarakstu un paskatīties uz spēlētāju varējumu un viņu kvalitāti. Savācāmies vēlu, aizvadījām tikai dažus treniņus – bija maz laika."

Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko

  +3 [+] [-]

, 2013-11-08 22:41, pirms 10 gadiem
Nu ja rīt bez vadošajiem spēlētajiem tad daudz ko var sagaidīt.... Bet galu galā tikai pārbaudes mači....

 +11 [+] [-]

, 2013-11-08 22:42, pirms 10 gadiem
"Rīgas "Dinamo" vispār šosezon spēlē labi. Tiem spēlētājiem, kas bija savākti Latvijas izlasē, ir labs līmenis,"

Var redzēt, ka vecis vispār nezin pret ko spēlē. Izlasē ir 5 RD spēlētāji, bet šis uzreiz velk paralēles ar RD veiksmīgo sezonu.

  +5 [+] [-]

, 2013-11-08 23:03, pirms 10 gadiem
Raimonds Ļitviņenko rakstīja: Rīt Bragins varēs lepoties ar saviem puišiem.
izlasi utis pirms komente Latviesu portala!

  +3 [+] [-]

, 2013-11-08 23:20, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: "Rīgas "Dinamo" vispār šosezon spēlē labi. Tiem spēlētājiem, kas bija savākti Latvijas izlasē, ir labs līmenis,"

Var redzēt, ka vecis vispār nezin pret ko spēlē. Izlasē ir 5 RD spēlētāji, bet šis uzreiz velk paralēles ar RD veiksmīgo sezonu.
Pietam neviens no DR līderiem nespēlēja šodien.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-08 23:39, pirms 10 gadiem
Sākumā Nolans saka, ka katrā spēlē spēlēs ar 90% sastāvu OS, jo nav laika vairāk pārbaudīt jaunos spēlētājus. Tagad, saka, ka daži vadošie nespēlēs. Nu, nu, nu...

     [+] [-]

, 2013-11-09 00:43, pirms 10 gadiem
Jāpiekrīt Nolanam ceturtajā maiņā liela konkurence un visi grib tikt uz OS, cerams tikai, ka , piemēram , Pavlovs tiks paņemts kā 4 maiņas cents, nevis Štāls vai Bērziņš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-09 07:47, pirms 10 gadiem
Easton77 rakstīja: Jāpiekrīt Nolanam ceturtajā maiņā liela konkurence un visi grib tikt uz OS, cerams tikai, ka , piemēram , Pavlovs tiks paņemts kā 4 maiņas cents, nevis Štāls vai Bērziņš
kāpēc tieši Pavlovs??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-09 08:34, pirms 10 gadiem
Pareizi Nolan,pamégini vinjus apspélét ar vájáku sastávu.Citádi vakar bija mazliet garlaicígi

  -1 [+] [-]

, 2013-11-09 08:36, pirms 10 gadiem
A-BURTS-AIVENGO rakstīja: es ari veletos vairak Pavlovu redzet,neka Berzu vai Stalu kapec? drosi vien atbilde bus banala,proti Dinamo un KHL uzskatu,ka jo vairak Dinamiesu sastava bus uz OS,jo produktivaks sniegums bus komandai kopuma luzeru sindroma vieta sogad ir uzvaretaju noskaniojums,kas nebut nav mazsvarigi,plus vel speliu prakse lioti augsta limeni,kuras nav ekzotiskajas ligas spelejosiem
Nezinu, mani Pavlovs vakar nepārliecināja... Tad točno Bērziņš vai Štāls būs noderīgāki...

P.s. tas Tavs teiktais "jo vairak Dinamiesu sastava bus uz OS,jo produktivaks sniegums bus komandai kopuma" ir fufelis. Pilnīgs sviests.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-09 09:48, pirms 10 gadiem
A-BURTS-AIVENGO rakstīja: 1.Pavlovs ir gados jaunaks
2. auguma razenaks
3 aizvada kopuma labu sezonu kluba,kurs spele augsta limenia liga
4. nedrikst izdarit galigus secinajumus pec vienas speles
P.S. kapec fufelis? kapec sviests?
atbildot uz Taviem argumentiem:
1. pēc Tava domu gājiena, sanāk, ka Ozo no izlases vajadzētu turēt vismaz šāviena attālumā
2. nuu, tad jau jāmeklē rokā Ivanāns - viņš jau ir vēl būdīgāks Vai vismaz Ķepals no Krievijas 3. līgas (RHL)
3. Un kas ir teicis, ka Bērziņam un Štālam ir sliktas sezonas? Pārāk bieži pēdējos gados LV izlases sakarā ir pierādījies, ka "tai augsta līmeņa līgai" nav tik liela nozīme... pat tieši otrādi.
4. protams nedrīkst. Taču es atskatos pēdējo gadu kopumā - pagaidām Pavlovs izlases kreklā nav ievērojami progresējis.

p.s. kad latviešu burtus uzliksi savam kompim???

     [+] [-]

, 2013-11-09 11:14, pirms 10 gadiem
Easton77 rakstīja: Jāpiekrīt Nolanam ceturtajā maiņā liela konkurence un visi grib tikt uz OS, cerams tikai, ka , piemēram , Pavlovs tiks paņemts kā 4 maiņas cents, nevis Štāls vai Bērziņš
Ļoti ticams ,ka izlasē tiek viņi visi ,jo nav jau centru un to kuri var spēlēt centrā Latvijā tik daudz.

     [+] [-]

, 2013-11-09 11:40, pirms 10 gadiem
Es personīgi gribētu redzēt pēc iespējas vairāk RD izlasē tikai tāpēc, lai Abrags varētu man uzdi*st...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-09 15:37, pirms 10 gadiem
coffijs rakstīja: Ļoti ticams ,ka izlasē tiek viņi visi ,jo nav jau centru un to kuri var spēlēt centrā Latvijā tik daudz.
nav teikts. Tedis meklē variantus, iespēlējot malējis centrā - Indraši, Daugaviņu... Štāls jau arī ir tīri malējais.