Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mingazovs: "Puiši, žēl, ka nespēšu jums palīdzēt"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Mingazovs: "Puiši, žēl, ka nespēšu jums palīdzēt"
Ruslans Mingazovs
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

skontofc.com publicējusi "Skonto" futbolista Ruslana Mingazova publisku uzrunu savai komandai, kurā turkmēnis pauž nožēlu, ka nevarēs palīdzēt skontiešiem SMScredit.lv Virslīgas pēdējā kārtā sestdien pret "Jelgavu".

"Puiši, ļoti žēl, ka es rīt nespēšu jums palīdzēt. Vispār otro sezonas daļu par jums turu tikai īkšķus, bet laukumā palīdzēt nevarēju. Bet ziniet, lai arī kā noslēgsies rītdienas spēles, es jums, kājās stāvot, aplaudēšu par jūsu pacietību un vēlmi izcīnīt uzvaru, neskatoties uz visām grūtībām un problēmām.

Paldies par atmosfēru komandas iekšienē, paldies treneru štābam par šogad ieguldīto darbu. Un atcerieties - šogad "Skonto" nav tikai komanda, bet arī liela un draudzīga ģimene. Šos piecus gadus, kurus šeit atrodos, es esmu strādājis ar labākajiem un spēcīgākajiem Latvijas spēlētājiem un treneriem.

Protams, paldies mūsu faniem, kas vienmēr ir ar mums!"

Atgādinām, ka "Skonto" pirms pēdējās kārtas atrodas 2. vietā un čempionu titulu iegūs vien tādā gadījumā, ja pati pēdējā kārtā uzveiks "Jelgavu", bet "Ventspils" pazaudēs punktus pret Rīgas "Daugavu".

Mingazovs pēdējo reizi "Skonto" kreklu uzvilka 31. augustā spēlē pret "Jūrmalu" (5:0), kas bija 19. kārtas mačs. Tādējādi Mingazovs nebūs piedalījies pēdējās astoņās Virslīgas kārtās. Pats futbolists sākotnēji ziņoja, ka nespēlē mikrotraumas dēļ un ir gatavs atgriezties laukumā, tiklīdz būs gatavs, tomēr tas ilgstoši tā arī nav noticis. Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka tas saistīts ar algu aizkavēšanos.

Izmantotie resursi:
Skonto FC

  +3 [+] [-]

, 2013-11-09 00:24, pirms 10 gadiem
Skaidrs, ka Mingazovs ziemā klubu pametīs. Žēl, ka sezonas beigās nespēlēja. Gan jau trauma bija, jā, bet ne jau uz tik ilgu laiku, noteikti ir kas cits tur apakšā, ļoti iespējams, kā jau rakstīts, ka neizmaksātās algas jautājums. Manā skatījumā, neskatoties uz nespēlēšanu sezonas beigās, viņš ir 2013. gada MVP. Tajās 19. kārtās, ko aizvadīja, bija līderis Skonto komandā, ātrākais un tehniskākais Virslīgas futbolists. Tieši pateicoties viņa pūliņiem Skonto Eiropas līgā pārspēja Tiraspoli un izcīnīja uzvaru arī pār Slovan pirmajā mačā.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-09 01:32, pirms 10 gadiem
Būtu spēlējis līdz galam, būtu kandidāts uz Virslīgas gada futbolista titulu; tagad -- laikam tomēr nē.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-09 03:42, pirms 10 gadiem
Nevis nespēj, bet negrib palīdzēt. Tās ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-09 05:16, pirms 10 gadiem
Ruslanam veiksmi, pasekosim kas ar viņu notiks nākotnē, lai izdodās atrast īsto klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-09 09:41, pirms 10 gadiem
sasperjods rakstīja: Sabotieris
ja jau par puikiem dzīvo, tad ar puikiem jacīnās kopā
Piekrītu. Neba viņam vienīgajam algu nemaksā. Līdz ar to, kāpēc tad viņš ir vienlīdzīgāks par pārējiem? Jā, es saprotu, ka aģenti iesaka, ko darīt, viņš nav vietējais un nevar pie mammas kotletes paēst, ja nav algas. Bet, ne pirmais, ne pēdējais, kuram nemaksā. Komanda zaudē, komanda vinnē, komanda badojās, komanda dzer Mežezeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-09 13:18, pirms 10 gadiem
Lai vai kā Skonto daudziem nepatīk (arī es biju viens no tiem), daži viņu gājieni nespēj nesimpatizēt. Tiešām kā viena liela ģimene. pat gribētos, lai viņiem viss izdodas un pēdējā kārtā izdodas iegūt titulu.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-09 14:25, pirms 10 gadiem
Tāds prieks bija skatīties Mingazova spēli pret Slovan Rīgā.. Tik ātru, tehnisku un neatlaidīgu futbolistu sen nav nācies redzēt Latvijas klubos.. Žēl, ka 99% pametīs Skonto šogad..