Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Beržeronam "hat-trick", Pastrņākam "dublis" - Bostona sakauj "Senators"

Andrejs Siliņš

Beržeronam "hat-trick", Pastrņākam "dublis" - Bostona sakauj "Senators"
Davids Pastrņāks un Patriss Beržerons, Foto: Reuters / Scanpix

Patrisam Beržeronam gūstot trīs, bet Davidam Pastrņākam divus vārtus, Bostonas "Bruins" pirmdienas vakarā Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izcīnīja uzvaru savā laukumā pār Otavas "Senators" - 6:3.

Beržerons līdz šim divos mačos bija guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, bet šovakar savu rezultativitātes punktu skaitu ievērojami palielināja. Un to kanādiešu centrs sāka jau no paša mača sākuma, jau 30. spēles sekundē esot veiklākais burzmā vārtu priekšā un atklājot rezultātu - 1:0. Trešdaļas izskaņā Beržerons pielika punktu vairākumam, ar spēcīgu plaukstas metienu dubultojot mājinieku pārsvaru (2:0).

Otrās trešdaļas ievadā viesi vienus vārtus atguva, bet nepilnas piecas minūtes vēlāk pēc Krisa Vāgnera metiena "Bruins" atguva divus vārtu pārsvaru (3:1). Raiens Dzingels otrās trešdaļas vidū guva savus otros vārtus mačā un atkal pietuvināja "Senators" līdz vienu vārtu atstatumam (2:3). Tomēr pēdējais vārds piederēja mājiniekiem - pēdējās trešdaļas sākumā Beržerons noformēja "hat-trick", bet vēlāk asistēja Pastrņākam viņa pirmajos vārtos. Pusotru minūti pirms beigām čehs guva arī otros vārtus un pielika punktu mačam - "Bruins" svinēja panākumu ar 6:3.

Bostonai tā bija otrā uzvara trīs spēlēs, bet Otava piedzīvoja savu otro zaudējumu trijos mačos, tiesa, pirmo reizi zaudēts jau pamatlaikā. Savukārt pirmo panākumu pamatlaikā šovakar izcīnīja Ņujorkas "Islanders", kas ar 4:0 savā laukumā sakāva Sanhosē "Sharks". Mājiniekiem vārtus guva Andress Lī, Skots Meifīlds, Mets Mārtins un Keisijs Cizikass, kurš pēdējā minūtē, "Islanders" spēlējot mazākumā, ieraidīja ripu tukšos vārtos.

"Sharks" šis bija otrais zaudējums trīs aizvadītajās spēlēs.

     [+] [-]

, 2018-10-09 12:35, pirms 5 gadiem
Beidziet taču, vienreiz, tos uzvārdus kropļot! Autors vidusskolu, vispār, ir pabeidzis?