Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hišers negūst punktus debijas spelē, Batčeram 0+3, "Devils" pārspēj "Avalanche"

Hišers negūst punktus debijas spelē, Batčeram 0+3, "Devils" pārspēj "Avalanche"
Ņūdžersijas "Devils" spēlētāji Jespers Brats (nr.63) un Vils Batčers
Foto: AFP/Scanpix

Pirmo spēli jaunajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadīja Ņūdžersijas "Devils", kas pieveica Kolorado "Avalanche" ar 4:1. "Devils" rindās debitēja vairāki spēlētāji, vislabāk pirmo spēli aizvadīja Vils Batčers, kuram trīs piespēles.

Trešās minūtes izskaņā Kolorado palika mazākumā. Atlika spēlēt 12 sekundes četratā, kad ripa pirmo reizi atrada ceļu „Avalanche” vārtos – Vils Batčers uzmeta no zilās līnijas, Adams Henriks pacīnījās pie vārtiem un tieši viņš bija pēdējais, kurš pieskarās ripai, pārspējot Džonatanu Bernjē - 0:1. Atrodoties vadībā „Devils” dominēja laukumā, bieži vien neļaujot viesiem pat pārvarēt laukuma centru. Tikai perioda beigās „Avalanche” laukuma spēlētāji pamodās un vairākas reizes pārbaudīja Korija Šnaidera modrību, bet vārtsargs bija labā formā un atvairīja visus metienus pa saviem vārtiem.

Otrā perioda sākumā „Devils” dubultoja pārsvaru – pēc metiena no zilās līnijas ripa lidoja garām, atsitās pret apmali, atleca uz vārtu priekšu, kur to savā īpašumā ieguva Džimijs Hajs un ieraidīja vārtos - 0:2. Ātri vien mājinieki izspēlēja vēl vienu kombināciju, kas beidzās ar Teilora Hala metienu un eleganto vārtsarga seivu. Kolorado atkal atdzīvojās - šoreiz trešdaļas vidū. Ar savu aktivitāti viesi nopelnīja vairākumu, ko arī realizēja – Karls Sodenbergs no laukuma stūra piespēlēja vārtu priekšā, ar Taisona Josta metienu Bernjē tika galā, bet viņa atsista ripa nonāca atpakaļ pie Sodenberga, kurš ieraidīja to vārtos - 1:2.

„Avalanche” uzreiz mēģināja noķert pretiniekus un izlīdzināt rezultātu, bet aizsargs Eriks Džonsons iebrauca celī Kailam Palmieri un viesi palika mazākumā. „Devils” sodīja pretiniekus par rupjību – ātrās kombinācijas rezultātā ripa nonāca pie Jespera Brata, apkārt viņam nebija neviena pretspēlētāja un uzbrucējs mierīgi meta no iemetiena apļa, bet mājiniekiem atkal bija divu vārtu pārsvars - 1:3.

Trešajā periodā aizsargs Damons Seversons meta tukšos vārtos, taču ripas ceļā stājās Bernjē roka ar ķerājcimdu, pašam vārtsargam kļūstot par vienu no kandidātiem uz nedēļas labākā atvairītā metiena autoru. Ik pa brīdim Kolorado atkal mēģināja spēlēt aktīvi, un vienā no epizodēm Markuss Johansons nospēlēja neuzmanīgi, atstājot „Devils” četratā uz četrām minūtēm. Pēc viena izturēta mazākuma mājinieki aizskrēja pretuzbrukumā, sekoja piespēle aizsargam Džonam Muram, apkārt kuram nebija neviena pretspēlētāja dažu metru radiusā. Pēc Mura metiena vārtu augšējā stūrī kļuva skaidrs spēles rezultāts - 1:4 un uzvarētājs – Ņūdžersijas „Devils”.

Šajā mačā mājinieku sastāvā debitēja vairāki spēlētāji. Visvairāk pirms spēles runāja par 2017. gada drafta pirmo numuru Niko Hišeru, kurš laukumā pavadīja gandrīz 16 minūtes un sešas reizes meta pa vārtiem, taču par spēles atklājumu kļuva Vils Batčers. 2013. gada drafta viņu izvēlējās „Avalanche” piektajā raundā, taču savu debiju NHL viņš piedzīvoja tikai šodien „Devils” rindās, trīs reizes rezultatīvi piespēlējot saviem partneriem.

Nacionālā hokeja līga, 7. oktobris

Avalanche – Devils 1:4 (0:1; 1:2; 0:1)
Vārti: 4:04 Henriks (Batčers, Palmieri, vair.) 0:1, 22:52 Hajs (Palmiera, Batčers), 32:04 Soderbergs (Josts, Kompers, vair.) 1:2, 39:32 Brats (Hals, Batčers, vair.) 1:3, 54:00 Murs (Brats)
Metieni: 41:39
Soda minūtes: 8:12
Vārtsargi Bernjē – Šnaiders

Šonakt norisināsies vēl 14 spēles NHL. Plkst. 2:00 pēc Latvijas laika Zemgu Girgensona Bufalo „Sabres” tiksies ar Ņujorkas „Islanders”

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2017-10-08 00:52, pirms 7 gadiem
Autor, ja raksti par NHL spēlēm, tad noskaidro kā tiek izrunāti spēlētāju vārdi!

Batčers = Bučers
Josts = Džousts
Hajs = Heizs
Henriks = Henrīks
Murs = Mors

     [+] [-]

, 2017-10-08 01:34, pirms 7 gadiem
Nu bet Avs zaudētie vārti esot vairākumā bija kronis visam.

Bernjē, pat neskatoties uz ielaistajiem 4 vārtiem, bija monstrs! Interesants vārtsargu duets iezīmējas Kolorado.

     [+] [-]

, 2017-10-08 03:41, pirms 7 gadiem
Fullback rakstīja: Nu bet Avs zaudētie vārti esot vairākumā bija kronis visam.

Bernjē, pat neskatoties uz ielaistajiem 4 vārtiem, bija monstrs! Interesants vārtsargu duets iezīmējas Kolorado.
Līdz Seibriem un Ailenderiem viņiem vēl tālu

     [+] [-]

, 2017-10-08 04:34, pirms 7 gadiem
Bļāviens,kā var neveikties.Arī šeit šonakt pēriens.Buffalo sliktāks starts,nekā pērn.