Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bufalo ielaiž divus vārtus vairākumā un zaudē Ņujorkā, Girgensons negatīvs

Bufalo ielaiž divus vārtus vairākumā un zaudē Ņujorkā, Girgensons negatīvs
Adams Pelečs un Zemgus Girgensons
Foto: Julie Jacobson/AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) otro spēli aizvadīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'', kas piekāpās Ņujorkas ''Islanders'' 3:6. Šo maču īpašu padarīja fakts, ka katra komanda guva pa diviem vārtiem, spēlējot mazākumā.

Bufalo ''Sabres'' šonakt aizvadīja savu otro spēli regulārajā sezonā. ''Sabres'' joprojām nevar palīdzēt savainotie Džastins Falks un Zaks Bogosjans, bet maču pret ''Islanders'' uzsāka Mets Mulsons, kurš iepriekšējā spēlē palika ārpus pieteikuma. Ņemot vērā Mulsona dalību spēlē, šonakt Bufalo galvenais treneris Fils Hauslijs ārpus pieteikuma atstāja kādreizējā Latvijas izlases trenera Teda Nolana dēlu Džordanu Nolanu. Ņujorkai savukārt nācās iztikt bez traumas guvušajiem Alana Kvina, Šeina Prinsa un Kala Klaterbaka.

Vienīgais latviešu pārstāvis NHL Zemgus Girgensons šonakt laukumā pavadīja 9:44 minūtes, no kurām 0:14 spēlēja vairākumā, bet 1:31 cīnījās mazākumā. Latvietis izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, veica vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 50% iemetienu, kā arī bija laukumā pirmajā vārtu zaudējumā, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Girgensona maiņas pirmais iznāciens nebija veiksmīgs. Bufalo aizskrēja ātrā uzbrukumā, taču pazaudēja ripu un uzreiz sekoja pretuzbrukums. Girgensons nebija vainojams pretuzbrukuma izveidē, jo riskantu piespēli veica Sems Reinhārts, un ripa tika pārtverta. Latvietis bija pirmais no uzbrucējiem, kas atgriezās aizsardzībā, tomēr ar to nebija līdzēts, jo Džordans Eberle piespēlēja Džonam Tavaresam, kurš neviena netraucēts iemeta ripu tīklā, gūstot savus pirmos vārtus šosezon – 1:0.

Nedaudz vēlāk Girgensona maiņa bija atpakaļ laukumā, un Zemgus izpildīja asu un viltīgu metienu, taču Jaroslavs Halāks bija uzdevumu augstumos. Bufalo trešdaļas turpinājumā divas reizes radās iespējas spēlēt vairākumā, kuras gan netika izmantotas. Trešdaļas izskaņā ''Islanders'' sastāvā Robina Lēnera atsisto ripu vārtos mēģināja raidīt Entonijs Boviljē, taču Lēners paguva pārvietoties un izpildīt filigrānu seivu.

Otrās trešdaļas sākumā ''Sabres'' pirmo reizi mazākumā atstāja Džeiks Makeibs, taču, spēlējot nevienādos sastāvos, viesu komanda vārtus nezaudēja. Nedaudz ''Sabres'' ieguva iespēju spēlēt vairākumā, kas izvērtās par ļaunu murgu. Savā aizsardzības zonā muļķīgu kļūdu piespēlē pieļāva Natans Boljē, ripu pārtverot Tavaresam, kurš izlauzās cauri diviem viesu spēlētājiem un guva savus otros vārtus – 2:0.

Ar to vēl nekas nebeidzās. Pēc nepilnas minūtes ātrā uzbrukumā aizskrēja Keisijs Sizikass, kurš no visa spēka ietrieca ripu labajā devītniekā un panāca jau 3:0. Šajā momentā ''Sabres'' ielaida jau otros vārtus vienā vairākumā un trešos divās spēlēs kopā. Desmit sekundes pēc tam, kad abas komandas atkal bija vienādos sastāvos, pretinieku zonā kļūdainu piespēli veica Mets Tenisons, kā rezultātā izveidojās pretuzbrukums, kurā ripu vārtos raidīja Džošs Beilijs – 4:0. Pēc ceturto vārtu zaudējuma Bufalo vārtus pameta Lēners, kura vietā stājās Čads Džonsons.

Bufalo nokļuva neapskaužamā situācijā, turklāt nonāca vēl vienā mazākumā. Šķita, ka sliktāk vairs nevar būt, tomēr ripu ieguva Halāks, kurš aiz saviem vārtiem nospēlēja avantūriski, un viņam ripu atņēma Džeks Aikels, kurš piespēlēja Evanderam Keinam, uzbrucējam nekļūdīgi metot pustukšos vārtos – 1:4. Tie bija trešie vārti mazākumā šajā spēlē, turklāt uzņemtie apgriezieni ar to nesamazinājās. Bufalo atkal nonāca mazākumā, bet šoreiz pretinieku aizsardzības zonā labi pacīnījās Raiens O'Railijs un Keins. Otrais tika pie metiena, ripu atvairot Halākam, taču uzbrucējs pats to savāca un iemeta tīklā no aizvārtes – 2:4 un ceturtais vārtu guvums mazākumā spēlējošai komandai.

Pēdējā trešdaļā ''Sabres'' nebija atkāpšanās ceļu un obligāti nācās aktīvāk cīnīties uzbrukumos. Bufalo gan iekrita kārtējā pretinieku slazdā, kad pēc ''Islanders'' hokejista uzmetiena pa vārtiem atlēkušo ripu savāca Boviljē, kurš to veiksmīgi ieraidīja vārtos - 5:2. Atgūt trīs vārtus nepilnās 15 minūtēs - tāds bija ''Sabres'' uzdevums. Viesiem ar tā izpildi īsti neveicās, turklāt kādā no epizodēm efektīvu spēka paņēmienu pret Girgensonu veica Metjū Bārzals - latvietim gan viss kārtībā.

Bufalo atspēlēšanos uzsāka mazliet par vēlu. Vārtus izdevās gūt Aikelam, kurš pacīnījās ''Islanders'' vārtu priekšā un iemeta ripu tīklā - 3:5. ''Sabres'' tika pie iespējas spēlēt vairākumā, taču savu iespēju neizmantoja. Notika pretējais un tukšos vārtos ripu raidīja Sizikass, kurš guva savus otros vārtus un pielika punktu spēlei - 6:3.

1.maiņa: Keins, Aikels, Pominvils – Boljē, Ristolainens
2.maiņa: Pulio, O'Railijs, Okposo – Makeibs, Antipins
3.maiņa: Girgensons, Reinhārts, Grifits – Skandella, Tenisons
4.maiņa: Mulsons, Jūzefsons, Lāšons

"Islanders" – "Sabres" 6:3 (1:0, 3:2, 2:1)

Vārti: 1:50 Tavaress (Eberle) 1:0, 25:13 Tavaress 2:0, 26:03 Sizikass (Lads) 3:0, 27:00 Beilijs (Hosangs, Čimera) 4:0, 30:09 Keins (Aikels) 4:1, 35:26 Keins (O'Railijs) 4:2, 45:39 Boviljē (Ledijs, Sizikass) 5:2, 56:16 Aikels (Ristolainens, Keins) 5:3, 59:34 Sizikass (Tavaress, Beilijs) 6:3
Metieni: 33:29
Soda minūtes: 10:8
Spēka paņēmieni: 25:23
Bloķētie metieni: 11:11
Vārtsargi: Jaroslavs Halāks – Robins Lēners (Čads Džonsons no 27:00)

     [+] [-]

, 2017-10-08 05:05, pirms 7 gadiem
Trešajā periodā Girgensons jau bija pacelts uz maiņu ar ROR un Okposo.

  +4 [+] [-]

, 2017-10-08 05:27, pirms 7 gadiem
Boljē nolaida lažu otrajos Isles vārtos, autor.
Par vārtiem mazākumā- četri spēlē ir atkārtots NHL rekords.

  -3 [+] [-]

, 2017-10-08 05:34, pirms 7 gadiem
Ovečkinam pokers!! 7 vārti 2 spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-10-08 06:27, pirms 7 gadiem
Cepuri nost SC! Beidzot rezumē parādās laicīgi,kā tas solīdā uzņēmumā pieņemts

  +3 [+] [-]

, 2017-10-08 07:57, pirms 7 gadiem
Visu laiku liekas, ka nu nevar jau švakāk un Bufalo beidzot ir jāsāk spēlēt kārtīgi, bet ar katru spēli, katru sezonu viņi rāda, ka spēlēt normāli viņi netaisās.

Ovečkins gan ļoti labi visiem aiztaisa mutes ciet - 2 spēles, 7 goli. Viņš divās spēlēs jau ir guvis vairāk kā piektdaļu no tiem vārtiem, ko pirms gada un nevar teikt, ka pirms gada viņš meta maz - 33 goli bija.

  +6 [+] [-]

, 2017-10-08 08:15, pirms 7 gadiem
Šitiem tāpat kā Dinamo, liec par treneri ko gribi, nekādas jēgas nav.

  -2 [+] [-]

, 2017-10-08 08:19, pirms 7 gadiem
Paturpinot par Ovečkinu, šonakt viņš apsteidza Giju Leflēru NHL visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā, kas viņam dod 25. vietu.

Vienlaicīgi viņš ir panācis Maiku Modano (viņam gan par 577 aizvadītām spēlēm vairāk) un par trim goliem atpaliek no Džo Nīvendaika un Matsa Sundina. Faktiski - vēl viena spēle un viņš būs jau 22. vietā.

Protams, ka sports ir neprognozējams, taču, ja ar veselību un motivāciju viss būs kārtībā, Ovečkinam ir visas iespējas panākt Jāgru šajā ziņā, iespējams, arī Hovu, bet tad arī vajag pamatīgi pacensties, piecās sezonās pēc kārtas gūstot pa 50 goliem, kas Ovečkinam gan nav neaizsniedzama latiņa, taču uz vecumu gan jau, ka tik viegi nedosies.

  -2 [+] [-]

, 2017-10-08 08:26, pirms 7 gadiem
Fullback rakstīja: Paturpinot par Ovečkinu, šonakt viņš apsteidza Giju Leflēru NHL visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā, kas viņam dod 25. vietu.

Vienlaicīgi viņš ir panācis Maiku Modano (viņam gan par 577 aizvadītām spēlēm vairāk) un par trim goliem atpaliek no Džo Nīvendaika un Matsa Sundina. Faktiski - vēl viena spēle un viņš būs jau 22. vietā.

Protams, ka sports ir neprognozējams, taču, ja ar veselību un motivāciju viss būs kārtībā, Ovečkinam ir visas iespējas panākt Jāgru šajā ziņā, iespējams, arī Hovu, bet tad arī vajag pamatīgi pacensties, piecās sezonās pēc kārtas gūstot pa 50 goliem, kas Ovečkinam gan nav neaizsniedzama latiņa, taču uz vecumu gan jau, ka tik viegi nedosies.
No otras puses - jo ilgāk Ovečkins spēlēs, jo, visdrīzāk, sliktāks būs viņa vidēji mačā gūto vārtu rādītājs, kur pašlaik viņš visu laiku labāko sarakstā ir sestais, bet, ja mēs neskaitam pirmskara periodu, kad hokejs īsti nemaz nebija hokejs mūsu laiku izpratnē, Ovi atpaliek tikai no Bosī, Lemjē un Burē.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-08 08:31, pirms 7 gadiem
Tendence jau iezīmējās!
Slēpts komentārs: Ernijzz

  +7 [+] [-]

, 2017-10-08 09:10, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: 1.5 miljoni balsu - Zemgus Girgensons! Pelava šogad pat 10 pts nesavaks sliktākajā komandā NHL vēsturē. Sakiet, ko gribiet, bet Girgis NHL ir viens liels pārpratums.

Ja nu kads seit ir parpratums, tad tas esi tu!

  +4 [+] [-]

, 2017-10-08 09:11, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: 1.5 miljoni balsu - Zemgus Girgensons! Pelava šogad pat 10 pts nesavaks sliktākajā komandā NHL vēsturē. Sakiet, ko gribiet, bet Girgis NHL ir viens liels pārpratums.
Pārpratums šeit esi tu ar savu lamzaka profila bildi. Zemgus kapā kā māk un, jau šobrīd ir sasniedzis vairāk nekā viss tavs ciltskoks kopā ņemts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: nabadzibas_smaka_115766909171922

  +2 [+] [-]

, 2017-10-08 12:18, pirms 7 gadiem
nabadzibas_smaka_115766909171922 rakstīja: sportacentra lietotājam viņš vienmēr būs potenciāls 30+30 punktu spēlētājs ,tik komanda neīstā , treneris neuzticas , un nepareizie partneri blakām !!!
Eu, tu, morālais krop.li. Šito 30+30 visticamāk tikai tu esi izdomājis.
Savā otrajā sezonā viņš 61 spēlē savāca 15+15, un būtu arī 20+20 ja ne trauma. Taču pēctam vairs trenneri nav uzticējušies ne ar spēles laiku ne maiņām. Tagad arī, 2 spēles un pa vārtiem metis gandrīz visvairāk, bet tiek marinēts uz soliņa - stabili mazākais spēles laiks 11:04.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-08 12:36, pirms 7 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Eu, tu, morālais krop.li. Šito 30+30 visticamāk tikai tu esi izdomājis.
Savā otrajā sezonā viņš 61 spēlē savāca 15+15, un būtu arī 20+20 ja ne trauma. Taču pēctam vairs trenneri nav uzticējušies ne ar spēles laiku ne maiņām. Tagad arī, 2 spēles un pa vārtiem metis gandrīz visvairāk, bet tiek marinēts uz soliņa - stabili mazākais spēles laiks 11:04.
Nav tiesa , tās ir sportacentra neekspertu prognozes !!! Tici man augsta līmeņa hokejists punktus vāktu arī sūdīgā komandā ar pašvakiem partneriem !!!

  +1 [+] [-]

, 2017-10-08 12:55, pirms 7 gadiem
nabadzibas_smaka_115766909171922 rakstīja: Nav tiesa , tās ir sportacentra neekspertu prognozes !!! Tici man augsta līmeņa hokejists punktus vāktu arī sūdīgā komandā ar pašvakiem partneriem !!!
Nu bet nejau 11 min pa spēli

  +2 [+] [-]

, 2017-10-08 13:00, pirms 7 gadiem
nabadzibas_smaka_115766909171922 rakstīja: Nav tiesa , tās ir sportacentra neekspertu prognozes !!! Tici man augsta līmeņa hokejists punktus vāktu arī sūdīgā komandā ar pašvakiem partneriem !!!
ieliec Ovečkinu Bufallo 3,4 maiņā uz 11 min, ar tiem Lāšoniem, un arī viņam tie punktiņi knapi krāsies

  -1 [+] [-]

, 2017-10-08 13:11, pirms 7 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Nu bet nejau 11 min pa spēli
Lielāks spēles laiks ir jānopelna !!! tici man treneris labāk redz !!!!

     [+] [-]

, 2017-10-08 13:12, pirms 7 gadiem
nabadzibas_smaka_115766909171922 rakstīja: Nav tiesa , tās ir sportacentra neekspertu prognozes !!! Tici man augsta līmeņa hokejists punktus vāktu arī sūdīgā komandā ar pašvakiem partneriem !!!
Var vākt, ja ir pietiekošs spēles laiks.
Girgensonam ir otrs mazākais spēles laiks komandā, taču vidēji mačā 19 iznācieni uz ledus, kas nozīmē, ka vidēji vienā izgājienā uz ledus viņš pavada 34 sekundes (mazākais rādītājs komandā).
Neskatoties uz to, viņš ir otrais aktīvākais metienu izpildītājs komandā.

Tāpat, ko tu jau protams neredzi, viņš mazākumā ir ar otro lielāko spēles laiku starp centriem (trešais starp uzbrucējiem), bet vairākumā, kas ir viens no rezultatīvākajiem laikiem NHL hokejā, viņš vispār tikpat kā nav spēlējis, jo no 9 PP, kas šajās 2 spēlēs Bufalo komandai ir bijušas, Zemgus vairākumā ir spēlējis 14 sekundes.

Un beigu beigās, tev neliekas, ka, ja Girgensons nebūtu derīgs NHL viņš tiktu aizsūtīts uz AHL vai jau spēlētu Eiropas līgās, kā to dara Daugaviņš, Bārtulis, Karsums, Ķēniņš? Zemgus ne tikai nav AHL, bet šovasar parakstīja divu gadu līgumu.

30+30? Jā, bija laiks viņa karjerā, kad tas likās reāli, taču Zemgus vēl USHL spēlējot izcēlās ar to, ka var spēlēt uz abiem laukuma galiem un kopumā spēj palīdzēt savai komandai tā kā komandai vajag. Vajadzēs mest, t.i., ieliks pirmajā maiņā, savus golus viņš sametīs.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-08 13:13, pirms 7 gadiem
nabadzibas_smaka_115766909171922 rakstīja: Lielāks spēles laiks ir jānopelna !!! tici man treneris labāk redz !!!!
Jā, treneris redz, ka Girgensons ir viens no labākajiem mazākuma laika nositējiem, cīnītājs un aizsardzības speciālists, tāpēc laiž viņu laukumā šādos brīžos. Vai viņš nevarētu spēlēt citā laikā? Varētu! Bet kas spēlētu tad Bufalo mazākumā?

  -1 [+] [-]

, 2017-10-08 13:18, pirms 7 gadiem
Fullback rakstīja: Jā, treneris redz, ka Girgensons ir viens no labākajiem mazākuma laika nositējiem, cīnītājs un aizsardzības speciālists, tāpēc laiž viņu laukumā šādos brīžos. Vai viņš nevarētu spēlēt citā laikā? Varētu! Bet kas spēlētu tad Bufalo mazākumā?
Nu tad tā ir viņa loma komandā , un viņa lomai atbilstošs spēles laiks !!! ja viņš būtu baigā punktu mašīna spēlētu pirmajā maiņā !!! Un gan jau treneris treniņos redz ka viņš pirmajām maiņām ir nelietderīgs !!!

  +1 [+] [-]

, 2017-10-08 13:31, pirms 7 gadiem
nabadzibas_smaka_115766909171922 rakstīja: Nu tad tā ir viņa loma komandā , un viņa lomai atbilstošs spēles laiks !!! ja viņš būtu baigā punktu mašīna spēlētu pirmajā maiņā !!! Un gan jau treneris treniņos redz ka viņš pirmajām maiņām ir nelietderīgs !!!
Tu, laikam, par hokeja komandas veidošanu zini tikai no NHL sērijas datorspēlēm, ja?
Tur tu paņem visus pēc reitinga labākos un saliec pa maiņām.

Diemžēl, bet īstajā hokejā tā nenotiek, jo katram ir savi uzdevumi un stiprākās puses un nevar viens uzbrucējs paspēt visur - spēlēt gan vairākumā, gan mazākumā, gan vienādos sastāvos. Precīzāk, var, bet ne visas NHL regulārās sezonas garumā.

Kad Girgensonam pagājušajās sezonās bija iespēja uzspēlēt kopā ar Aikelu, tad viņš nebūt neizskatījās, kā 3. maiņas malkascirtējs, taču komandai lielāku pienesumu viņš var dod tieši kā mazākuma speciālists, jo citi viņa komandas biedri mazākumā spēlē sliktāk.

Protams, ka spēle mazākumā nav prestiža, jo neviens nepamanīs labo spēli, tik vien, ja tiks ielaisti goli, taču Bufalo šajās divās spēlēs nav ielaiduši nevienu golu mazākumā. Tas, starp citu, runā par labu Zemgum.

Jā, lomai atbilstoš spēles laiks, taču tas nenozīmē, ka Zemgus nevar spēlēt pirmajās maiņās un gūt tos 60 punktus. Var. Taču, lai palīdzētu savai komandai, viņš dara to darbu, ko treneris viņam ir uzticējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-10-08 14:05, pirms 7 gadiem
Fullback rakstīja: Tu, laikam, par hokeja komandas veidošanu zini tikai no NHL sērijas datorspēlēm, ja?
Tur tu paņem visus pēc reitinga labākos un saliec pa maiņām.

Diemžēl, bet īstajā hokejā tā nenotiek, jo katram ir savi uzdevumi un stiprākās puses un nevar viens uzbrucējs paspēt visur - spēlēt gan vairākumā, gan mazākumā, gan vienādos sastāvos. Precīzāk, var, bet ne visas NHL regulārās sezonas garumā.

Kad Girgensonam pagājušajās sezonās bija iespēja uzspēlēt kopā ar Aikelu, tad viņš nebūt neizskatījās, kā 3. maiņas malkascirtējs, taču komandai lielāku pienesumu viņš var dod tieši kā mazākuma speciālists, jo citi viņa komandas biedri mazākumā spēlē sliktāk.

Protams, ka spēle mazākumā nav prestiža, jo neviens nepamanīs labo spēli, tik vien, ja tiks ielaisti goli, taču Bufalo šajās divās spēlēs nav ielaiduši nevienu golu mazākumā. Tas, starp citu, runā par labu Zemgum.

Jā, lomai atbilstoš spēles laiks, taču tas nenozīmē, ka Zemgus nevar spēlēt pirmajās maiņās un gūt tos 60 punktus. Var. Taču, lai palīdzētu savai komandai, viņš dara to darbu, ko treneris viņam ir uzticējis.
reizēm uzspēlēju NBA2k un FIFA !!!

  +2 [+] [-]

, 2017-10-08 14:09, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: ja Zirgs būtu tik kruts, tad jau sen viņu būtu nopirkusi kāda stenlija kausa pretendente, lai kapātu mazākumā
Ja Sportacentra komentētāji kaut vienu desmito daļu savas enerģijas, ko viņi iegulda komentēšanā, veltītu informācijas meklēšanai, tad būtu ideāli.

Girgensons visu šo laiku vēl aizvien skaitās RFA, kas nozīmē, ka jebkura cita komanda viņam piedāvā līgumu, bet Bufalo tas ir jānovienādo un hokejists paliek iepriekšējā komandā.

Taču pēdējo 20 gadu laikā tikai viens hokejists tādā veidā ir mainījis komandu, kad no Anaheimas uz Edmontonu pārcēlās Dastins Peners (par to Ducks saņēma 1., 2. un 3. kārtas izvēles tiesības 2008. gada draftā).

Maksāt tādu kompensāciju par mazākuma speciālistu ir izšķērdība (nav tādu mazākuma speciālistu, kas būtu tādas kompensācijas vērti), tāpēc neviens arī nemēģināja tikt pie Girgensona.

Arī pēc šī divu gadu līguma iztecēšanas Girgensons būs RFA un ātrākais, kad Zemgus kā brīvais aģents varētu tikt prom no Bufalo ir 2020. gada vasara, kad viņam būs nospēlētas 7 sezonas NHL (UFA statuss tiek piešķirts pēc 7 nospēlētām sezonām vai pēc 27 gadu vecuma, skatoties kas pienāk ātrāk).

     [+] [-]

, 2017-10-08 18:00, pirms 7 gadiem
Pashlaik notiek preteejais!
2games 7goals = 3.5!!! G per G
Savu komentaaru vareeji rakstiit peec 3 gadiem.
Juris Miņins rakstīja: No otras puses - jo ilgāk Ovečkins spēlēs, jo, visdrīzāk, sliktāks būs viņa vidēji mačā gūto vārtu rādītājs, kur pašlaik viņš visu laiku labāko sarakstā ir sestais, bet, ja mēs neskaitam pirmskara periodu, kad hokejs īsti nemaz nebija hokejs mūsu laiku izpratnē, Ovi atpaliek tikai no Bosī, Lemjē un Burē.

     [+] [-]

, 2017-10-08 19:13, pirms 7 gadiem
Juri,viss pareizi tikai Burē vietā jābūt Greckim

     [+] [-]

, 2017-10-08 19:37, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Juri,viss pareizi tikai Burē vietā jābūt Greckim
Nezinu kā tur bija jābūt, bet Burē ir 0.623 goli spēlē, Ovečkinam - 0.612, bet Greckim 0.601. Attiecīgi, pašlaik visi trīs arī visu laiku produktīvāko vārtu guvēju sarakstā ir kopā - 6.-7. vieta.

ANDZA84,

Pašlaik, pareizi pieminēji. Vai arī tu ceri, ka arī sezona turpināsies tādā pat tempā?

     [+] [-]

, 2017-10-08 20:28, pirms 7 gadiem
>>>Juris Miņins.
Cepuri nost,ja seko gūto vārtu koeficientam.Lai kā te daudzi gribētu protestēt,bet NHL statistikā cipari nemelo.Veins bija ķeners uz piespēlēm,it sevišķi no vārtu aizmugures,ko savulaik sauca par Grecka kantori vai biroju. |Neatceros vairs.