Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

''Rīga'' nespēj gūt vārtus un zaudē ''Almaz''

Krišs Upenieks

''Rīga'' nespēj gūt vārtus un zaudē ''Almaz''
Kristaps Zīle
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Divu uzvarētu spēļu sērija Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) pārtrūkusi Aleksandra Ņiživija trenētajai ''Rīgai'', kas savā laukumā tā arī nespēja gūt vārtus un zaudēja ''Almaz'' hokejistiem ar rezultātu 0:2. Rīt komandas tiksies vēlreiz.

Hokeja klubs ''Rīga'' Aleksandra Ņiživija vadībā sezonu uzsāka katastrofāli - desmit spēlēs piedzīvoti desmit zaudējumi un pārliecinoša vieta turnīra tabulas apakšā. Nedaudz savas pozīcijas uzlabot izdevās pēdējās divās spēlēs, kad Rīgā ieradās ''Krylya Sovetov'' hokejisti. ''Rīga'' abās spēlēs pierādīja savu meistarības pārākumu un uzvarēja ar 6:2 un 4:2.

Pret ''Almaz'' mūsējie nebija favorīti, taču savā laukumā noteikti gribēja pacīnīties par punktiem. Jau mača ievadā bija iespēja spēlēt vairākumā, bet izmantot to neizdevās. Perioda beigās noraidījumu nopelnīja Kristaps Zīle, kurš itin daudz ir spēlējis KHL kluba Rīgas ''Dinamo, bet rezultāts uz tablo pēc pirmajām 20 minūtēm tā arī nemainījās - 0:0.

Vladimirs Kalugins otrā perioda pirmajā minūtē izvirzīja ''Almaz'' vadībā. Cīņa bija diezgan līdzīga, bet atspēlēties otrajā trešdaļā neizdevās (0:1). Diemžēl arī pēdējās 20 minūtēs mūsējie tā arī nespēja gūt vārtus, ''Almaz'' perioda vidū guva otros vārtus un ar šādu rezultātu arī uzvarēja visā spēlē (2:0). Abas komandas izdarīja pa 29 metieniem pa vārtiem, ar ko gan rīdziniekiem nepietika, lai gūtu kaut vienus vārtus.

Jau rīt būs iespēja reabilitēties, kad spēle atkal sāksies pulksten 13:00. Ar septiņiem punktiem Rietumu konferencē mūsējie ir 14. vietā 15 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Игроки